INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Monikaa89 wrote:Super wiadomość maruda czyli po drugiej wizycie po udanym transferze już koniec wizyt w Invimedzie? myślałam, że przynajmniej do 12 tygodnia będziemy jeździć do kliniki(oczywiście zakładając, że się udało). Ja dzisiaj też nieco odetchnęłam bo progesteron jest już w normie . Ja od jutra wracam do pracy może czas troszkę szybciej zleci do testu... Również trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo, powodzenia
No w InwiMed to na tyle....nadal tam sie jezdzi tyle,ze pietro nizej -
9 dpt beta z dziś 279!!!!!! Nie wierze.. to chyba sen. Maruda dziękuję za Twoje wiruski przydały się
oska_m, Selina, JustiJusti, Ambriel, klamka, MałaMi90 lubią tę wiadomość
Starania od 2013
Czynnik męski - Azoospermia
25.07.18 punkcja ❄️❄️❄️
7.09.18 bhcg 9dpt 279, 11dpt 799, 17dpt 10954 -
nick nieaktualny
-
Super. Gratuluję dziewczyny. Same super wieści. Powiedzcie mi, czy któraś robiła histeroskopię na NFZ w szpitalu ze skierowania od dr z kliniki?
Monikaa89 lubi tę wiadomość
-
Monikaa89 wrote:9 dpt beta z dziś 279!!!!!! Nie wierze.. to chyba sen. Maruda dziękuję za Twoje wiruski przydały się
No super!!! Gratuluje!!!!
Zarazilam tu na watku i dobrze....beda same pozytywy teraz
Tez mialam w 9dpt 243
Ja wczoraj bylam na wizycie, rosniemy zdrowoSelina, Ambriel, Monikaa89 lubią tę wiadomość
-
kasia.gutek wrote:Ja robiłam histeroskopie ze skierowaniem od dr Sodowskiej, w chorzowskim szpitalu.
Powiedz. Jakie u Ciebie były wskazania? Zastanawiałam się czy oni w klinice to wykonują i czy nie robią tylko tego u siebie . -
Histeroskopia to byl kolejny punkt poszukiwań co jest nie tak i czemu zarodki sie nie przyjmuja.Podam Ci wytłumaczenie Pani doktor czemu nie robią jej płatnej w invimedzie.
W zasadzie są na to warunki i mogła by zrobić diagnostyczną ale w przypadku jakiś kłopotów i pobrania wycinka na to już przygotowani nie sa.A wiec bezsensu.Stad robi to jej dobry kolega docent Nowosielski właśnie w Chorzowie;)
Bardzo fajny doktor.Polecam.Kasia.gutek -
maruda34 wrote:No super!!! Gratuluje!!!!
Zarazilam tu na watku i dobrze....beda same pozytywy teraz
Tez mialam w 9dpt 243
Ja wczoraj bylam na wizycie, rosniemy zdrowomaruda34 lubi tę wiadomość
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
kasia.gutek wrote:Histeroskopia to byl kolejny punkt poszukiwań co jest nie tak i czemu zarodki sie nie przyjmuja.Podam Ci wytłumaczenie Pani doktor czemu nie robią jej płatnej w invimedzie.
W zasadzie są na to warunki i mogła by zrobić diagnostyczną ale w przypadku jakiś kłopotów i pobrania wycinka na to już przygotowani nie sa.A wiec bezsensu.Stad robi to jej dobry kolega docent Nowosielski właśnie w Chorzowie;)
Bardzo fajny doktor.Polecam. -
U mnie wszystkie badania (poza mtfhr,pai,cytokiny) wychodziły wzorowe lub dobre.Mialam szczepienia,potem ivf z kd więc dużo tego.
Ostateczny efekt to 8miesieczna już Pola
Jeśli miałaś laparo to czy te badanie nie daje ostatecznie tych samych odpowiedzi co histeroskopia??Kasia.gutek -
Dziękuję wszystkim . Wizyta dopiero 28.09 nie wiem już sama czy trudniejszy był dla nas czas oczekiwania na betę czy teraz to czekanie na pierwsza wizyte. Mamy nadzieję, że będzie już widać . Co u Was? Jak często masz teraz wizyty?Starania od 2013
25.07.18 punkcja ❄️❄️❄️
7.09.18 bhcg 9dpt 279, 11dpt 799, 17dpt 10954 -
Monikaa89 wrote:Dziękuję wszystkim . Wizyta dopiero 28.09 nie wiem już sama czy trudniejszy był dla nas czas oczekiwania na betę czy teraz to czekanie na pierwsza wizyte. Mamy nadzieję, że będzie już widać . Co u Was? Jak często masz teraz wizyty?
A bete jeszcze oznaczasz??
To juz bedziesz daleko po transferze to napewno bedzie widac ♥️
Ja co tydzien jezdze na wizyty ze wzgl na to plamienie i krwiaka....to czekanie z wizyty na wizyty najgorsze, mysli czy wszystko w porzadku. Ale objawy nie mijaja wiec mam nadzieje,ze maluszek rosnie -
kasia.gutek wrote:U mnie wszystkie badania (poza mtfhr,pai,cytokiny) wychodziły wzorowe lub dobre.Mialam szczepienia,potem ivf z kd więc dużo tego.
Ostateczny efekt to 8miesieczna już Pola
Jeśli miałaś laparo to czy te badanie nie daje ostatecznie tych samych odpowiedzi co histeroskopia??Ambriel lubi tę wiadomość
-
Maruda mam nadzieję, że plamienia wkoncu ustąpią. Domyślam się jaki to musi być dla Ciebie stres ja wczoraj plamilam trochę i juz zaczęłam panikować.poszła na bete dzisiaj na szczęście wynik 10954(17dpt), ulżyło mi. Ja póki co robie przerwę od forum muszę zacząć myśleć o czymś innym bo się wykończe zanim minie te 9 miesiecy .. Trzymam kciuki za Was wszystkie i każda z osobna. Marzenia się spełniają pomimo tego, że droga jest często długa i kręta. Powodzenia!Starania od 2013
25.07.18 punkcja ❄️❄️❄️
7.09.18 bhcg 9dpt 279, 11dpt 799, 17dpt 10954