INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilenka, Kurczę patrzę ze rzeczywiście problem, pewnie jest zawalona pacjentkami, no ale to mogła powiedzieć żeby nie pisać. Nie myślałaś aby w klinice zrobić ta histeroskopie? Na pewno byłoby sprawniej.
Solejukowa trzymam mocno kciuki! Będziesz powtarzać w piątek? To była blaszka transferowana?Styczeń 2021 - rozpoczęcie leczenia w invimed Katowice/dr S.
Kwiecień 2021 - IUI
Maj 2021 - IUI
Czerwiec 2021 - IUI
Styczeń 2022 - start stymulacji do in vitro
4 blastki- efekt w postaci 1 ciąży biochemicznej -
Solejukowa trzymam mocno kciuki! Będziesz powtarzać w piątek? To była blaszka transferowana?[/QUOTE]
Tak , 5 dniowa blaszka , bede w piątek i w poniedziałek i tak do 1 tysiąca będę sprawdzać przyrosty bo w mojej miejscowości ciężko z dobrym lekarzem i muszę się do kogoś dostać.Rybka85 lubi tę wiadomość
-
Solejukowa11 wrote:Nie wytrzymałam , 7dpt - 46,1 mlU progesteron 38.
Oby przyrastało prawidłowo.
Trzymam mocno kciuki
Dziewczny chciałam spytać, czy zdecydowałyście się na badanie zarodków? Bo widziałam różne opinie na ten temat
Starania od 2 lat
- nieudane in vitro: 03.2020
- problem z nasieniem u partnera (niska koncentracja plemników w ejakulacie)
- obciążenia genetyczne -
nick nieaktualnymilkaczar wrote:Lilenka, Kurczę patrzę ze rzeczywiście problem, pewnie jest zawalona pacjentkami, no ale to mogła powiedzieć żeby nie pisać. Nie myślałaś aby w klinice zrobić ta histeroskopie? Na pewno byłoby sprawniej.
Solejukowa trzymam mocno kciuki! Będziesz powtarzać w piątek? To była blaszka transferowana?
Sukces mam skierowanie!!!! Tylko wciąż zero odpowiedzi 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ to chyba jest na " odwal się " idź teraz gdzie chcesz ..... Masakra.
Nawet położne są w szoku co się dzieje 😞 -
Solejukowa11 wrote:Nie wytrzymałam , 7dpt - 46,1 mlU progesteron 38.
Oby przyrastało prawidłowo.👩🦰+👨>40
Mimo leczenia brak ciąży naturalnej
AZ
●Reprofit:
❄21.01.2022
Transfer 5 dniowego❌
●Invimed Katowice+ immunologia.
KIR AA, Allo Mlr 33%
brak implantacyjnych
Leki:Accofil, encorton, Acard
20.12. Biopsja CD138+ CD56 ✅
❄02.02.2023
transfer 3 dniowego 9 I-II
Brak pulsu 8 tydzień💔👼 -
Solejukowa super wiadomość! Mocno zaciśnięte kciuki za piękne przyrosty.🤞↗️🤞↗️🤞
Lilenka ważne, że jest w końcu to skierowanie. Resztę olej. Możesz zrobić histeroskopię na NFZ. Kasa w kieszeni.
Gdzie zamierzasz dzwonić i się zapisać?Lilenka lubi tę wiadomość
Ja: PAI-1 4G/4G, ANA2 +, ANA3 -, niedobór białka S, nadmiar antytrombina III, KIR AA, NK 10%, mutacja MTHFR, rozjechanego cytokiny, AlloMLR - 0%, AZS, uNK - 667/mm2 --> zbite do 120/mm2
On: teratozoospermia, HLA C2C2
▪️27.06.2023 kriotransfer blastki 4BA z Accofilem, Atosibanem, embrioglue, Encorton, Prograf.
6dpt - 27,14 🍀 prog 29
8dpt - 54,79 🍀 prog 24
10dpt - 162,73 🍀 prog 22
13dpt - 981,75 🍀 prog 28
15dpt - 2311 🍀 prog 45
17dpt - 4651 🍀 prog 22
24dpt - 20823 🍀 prog 27
31/07 USG - jest 💜 !!! 🤞🍀🎉 -
nick nieaktualnyRybka85 wrote:Solejukowa super wiadomość! Mocno zaciśnięte kciuki za piękne przyrosty.🤞↗️🤞↗️🤞
Lilenka ważne, że jest w końcu to skierowanie. Resztę olej. Możesz zrobić histeroskopię na NFZ. Kasa w kieszeni.
Gdzie zamierzasz dzwonić i się zapisać?
Napisałam do dr 😞 że liczę na nią 😞😞😞
Jak mnie oleje to nie wiem gdzie pójdę 😞 moze epione? 😞😞 I tak jestem teraz z terminem w plecy 😞
A co potem .... U kogo mam się przygotować do transferu,ja w takiej sytuacji nie mam nawet swojego lekarza w klinice 😭 -
Solejukowa11 wrote:
Tak , 5 dniowa blaszka , bede w piątek i w poniedziałek i tak do 1 tysiąca będę sprawdzać przyrosty bo w mojej miejscowości ciężko z dobrym lekarzem i muszę się do kogoś dostać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2023, 15:11
-
Lilenka wrote:Że względów już finansowych chcemy na NFZ a zresztą dr sama to zaproponowała...😞
Sukces mam skierowanie!!!! Tylko wciąż zero odpowiedzi 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ to chyba jest na " odwal się " idź teraz gdzie chcesz ..... Masakra.
Nawet położne są w szoku co się dzieje 😞
Ja bym dalej próbowała przez położne, żeby uzgodnić termin histeroskopii z Panią dr.Rybka85 lubi tę wiadomość
-
Lilenka wrote:No właśnie nie wiem 😭😭
Napisałam do dr 😞 że liczę na nią 😞😞😞
Jak mnie oleje to nie wiem gdzie pójdę 😞 moze epione? 😞😞 I tak jestem teraz z terminem w plecy 😞
A co potem .... U kogo mam się przygotować do transferu,ja w takiej sytuacji nie mam nawet swojego lekarza w klinice 😭 -
Lilienka , jeśli możesz to podejdź do tej swoje dr C po jej dyżurze czy przed i poproś o minutkę rozmiwy.
Ja jak byłam w Invimedzie na podglądzie przed transferem, to widziałam ją jak przyszła. Nawet czas miała i coś wycierała przy tym ich stoliczku z dyfuzorem. Bardzo miła kobietka z niej jest.
Ja moją ginekolog w Niemczech to łapię w drodze z parkingu lub w windzie, jak już wchodzi do swojego gabinetu to za 5 min pielęgniarki mi wystawiają skierowanie gdzie chcę. Ona ma tyle pacjentów, że musiałabym miesiąc czekać, a tak szybko sprawa załatwiona.👩🦰+👨>40
Mimo leczenia brak ciąży naturalnej
AZ
●Reprofit:
❄21.01.2022
Transfer 5 dniowego❌
●Invimed Katowice+ immunologia.
KIR AA, Allo Mlr 33%
brak implantacyjnych
Leki:Accofil, encorton, Acard
20.12. Biopsja CD138+ CD56 ✅
❄02.02.2023
transfer 3 dniowego 9 I-II
Brak pulsu 8 tydzień💔👼 -
Lilenka wrote:Że względów już finansowych chcemy na NFZ a zresztą dr sama to zaproponowała...😞
Nawet położne są w szoku co się dzieje 😞
Lilenka ,
Super ze masz skierowanie
Mi dziś też odpisała na pytanie z 31.01
A zapytałam się jej ,jakie sa dalsze zalecenia po teście Era i dziś mi odpisała "histeroskopia?"
Chyba ruszyłaś więc i dokopała się do mojej wiadomości.
Niezła jest. -
nick nieaktualnyNatalia___ wrote:Lilenka ,
Super ze masz skierowanie
Mi dziś też odpisała na pytanie z 31.01
A zapytałam się jej ,jakie sa dalsze zalecenia po teście Era i dziś mi odpisała "histeroskopia?"
Chyba ruszyłaś więc i dokopała się do mojej wiadomości.
Niezła jest.
Mogłaś jej napisać że czekasz 3 tydzień na termin 🙈
Ja mam 3 marca histeroskopie w Epione i 13 marca wizytę u dr S.
Ja już nie mam sił serio..... Pani na recepcji powiedziała że to najlepsza decyzja w tej sytuacji,ponieważ nawet one nie mają kontaktu z Panią Dr. Przykre to olewanie jest 😞
Tylko tak myślę co ja zrobie jak teraz ona sobie faktycznie przypomni 🙈🙈🙈 można odwołać skierowanie z jednego spzitala i iść do drugiego ??? 😳😳😳😳 Bo niestety w Epione musiała podać kod 😞 -
nick nieaktualnyKasiek0806 wrote:Ja bym dalej próbowała przez położne, żeby uzgodnić termin histeroskopii z Panią dr.
-
nick nieaktualny
-
Lilenka wrote:Patrz to Tobie chociaż odpisała 🤦🏼♀️ a moje wiadomości wreszcie odczytała i cisza 😞😞
Ja już nie mam sił serio..... Pani na recepcji powiedziała że to najlepsza decyzja w tej sytuacji,ponieważ nawet one nie mają kontaktu z Panią Dr. Przykre to olewanie jest 😞
Tylko tak myślę co ja zrobie jak teraz ona sobie faktycznie przypomni 🙈🙈🙈 można odwołać skierowanie z jednego spzitala i iść do drugiego ??? 😳😳😳😳 Bo niestety w Epione musiała podać kod 😞 -
Lilenka wrote:Patrz to Tobie chociaż odpisała 🤦🏼♀️ a moje wiadomości wreszcie odczytała i cisza 😞😞
Tylko tak myślę co ja zrobie jak teraz ona sobie faktycznie przypomni 🙈🙈🙈 można odwołać skierowanie z jednego spzitala i iść do drugiego ??? 😳😳😳😳 Bo niestety w Epione musiała podać kod 😞
Nie stresuj się ,dobrze zrobiłaś, że zapisałaś się do Epione , tam są cudowni ludzie ,bedziesz miala dobrze wykonana histeroskopie😊
Dobrze rozumiem ,że przepisałaś się do dr S ?
Jeszcze okaże się ,że i ja dołączę za Tobą 🙈
Jak olewa to i będzie tracić pacjentki.
Lilenka ,my nie.mozemy się denerwować 😊