INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
JustiJusti wrote:Kobietki dostałam informację, że tanio, na cito i 7 dni w tygodniu można zrobić badania w Pracowni Diagnostyki Laboratoryjnej
Zespół nr 1
ul. Raciborska 27
40-074 Katowice
Ceny też mają niskie:
https://www.kco.katowice.pl/att/cenniki/cennik_pdl.pdf
Super Justi dzięki za cynk.. ale co u Was? nie napisałaś...Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
Kadetka wrote:Super! na Twoim miejscu też bym pojechała się dowiedzieć
Justi a kiedy masz zrobić betę?Kadetka, Selina lubią tę wiadomość
-
Jeszcze nie dotarłam do kliniki. Coś nie mogę się zebrać. Założyłam sobie za to dostęp online w Diagnostyce i w Korlabie. W Synevo już mam. Po tej akcji jak nie mogłam odebrać wyników z kodu który dali mi w Invimedzie stwierdziłam, że ta opcja jest pewniejsza. Co dziwne w Diagnostyce mam badania sprzed "wieków" a nie mam badania progesteronu z punkcji. Dr jak jej napisałam wynik z sobotnich badań to napisała, że ok i jaki wynik był z czwartku. Ciekawa jestem co pokręcili. Hmmmm....W Synevo też tego wyniku nie ma.
-
JustiJusti wrote:Betę mam zrobić 20.06 :)Czyli jeszcze trochę.Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
nick nieaktualny
-
Fajnie Selina . Oby to był nasz szczęśliwy dzień. Na dzień dzisiejszy co 2 dzień badam poziom progesteronu. Strasznie się waha jednak dr. twierdzi, że poziom powyżej 60 jest bardzo dobry. Wie, któraś czy po betowaniu nadal się sprawdza poziom proga i równie często? Żyły skute, brzuch skuty ech.
Selina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Maruda nie umknęło Ci, bo nie pisałam Miałam IUI.
Dziewczyny czy któraś z Was zmagała się z polipami? Jeśli tak, to jak duże były i ile? Czy po histeroskopii nie odrosły?
Hmmm a ja gdzieś czytalam. .. może na innym wątku trzymam mocno kciuki SelinaNajszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
nick nieaktualny
-
JustiJusti wrote:Fajnie Selina . Oby to był nasz szczęśliwy dzień. Na dzień dzisiejszy co 2 dzień badam poziom progesteronu. Strasznie się waha jednak dr. twierdzi, że poziom powyżej 60 jest bardzo dobry. Wie, któraś czy po betowaniu nadal się sprawdza poziom proga i równie często? Żyły skute, brzuch skuty ech.
Znam ten bol, do kroplówki raz mnie kuły z 6 razy zanim wenflon wlazł do żyły, miałam same zrosty, a na brzuchu dostałam uczulenie od prolutexu masakra18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
Cześć dziewczyny, chciałam się przywitać.
Za 9 dni mamy pierwszą wizytę u dr Cygal. Mam nadzieję, że mamy jeszcze szansę...Selina, aksa lubią tę wiadomość
AMH 0,75
Letrox 62,5ng/dzień
Dostinex 1/4 tabl/tydz
liczba komórek okrągłych 7x10^6/mL
Ruch postępowy 26%
Morfologia 1% -
*MiKi23* wrote:Po becie sprawdzałam proga może jeszcze z 3 razy, ale u mnie był niski i musiałam kontrolować czy się podnosi, miałam końskie dawki progesteronu. Ty masz wysoki próg więc myślę że może raz czy dwa ci go po becie jeszcze zleci
Znam ten bol, do kroplówki raz mnie kuły z 6 razy zanim wenflon wlazł do żyły, miałam same zrosty, a na brzuchu dostałam uczulenie od prolutexu masakra -
Anka_84 wrote:Cześć dziewczyny, chciałam się przywitać.
Za 9 dni mamy pierwszą wizytę u dr Cygal. Mam nadzieję, że mamy jeszcze szansę... -
nick nieaktualnyDziewczyny jak to jest, myślicie że jak napisze do dr z zapytaniem o mój wynik histopatologii, to będzie w stanie sprawdzić w klinice i mi odpisz czy jest dobrze czy nie?
Martwię się trochę, bo ostatnio wyników jeszcze nie było a jechać specjalnie tak daleko tylko by odebrać wynik nie bardzo mi się opłaca i w sumie nie mam kiedyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 09:52
-
JustiJusti wrote:Fajnie Selina . Oby to był nasz szczęśliwy dzień. Na dzień dzisiejszy co 2 dzień badam poziom progesteronu. Strasznie się waha jednak dr. twierdzi, że poziom powyżej 60 jest bardzo dobry. Wie, któraś czy po betowaniu nadal się sprawdza poziom proga i równie często? Żyły skute, brzuch skuty ech.
Życzę Wam z całego serca aby wszystko było dobrze Po becie sprawdzałam jeszcze poziom progesteronu, właściwie z przyzwyczajeniaSelina lubi tę wiadomość
aksa -
Selina wrote:Dziewczyny jak to jest, myślicie że jak napisze do dr z zapytaniem o mój wynik histopatologii, to będzie w stanie sprawdzić w klinice i mi odpisz czy jest dobrze czy nie?
Martwię się trochę, bo ostatnio wyników jeszcze nie było a jechać specjalnie tak daleko tylko by odebrać wynik nie bardzo mi się opłaca i w sumie nie mam kiedySelina lubi tę wiadomość