X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną INVIMED POZNAŃ
Odpowiedz

INVIMED POZNAŃ

Oceń ten wątek:
  • Adgam Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emilymil wrote:
    Dziewczyny po jakim czasie od punkcji dowiadywałyście się ile pęcherzyków było dobrej jakości i zdolny do zapłodnienia oraz ile zapłodniono, oraz czy w między czasie ktoś was informował jak wygląda sytuacja po kilku dniach ile zostało? Ja mam wizytę kolejną dopiero za tydzień a pewnie będzie wiadomo coś wcześniej.
    W dniu punkcji dostawałam zawsze informację ile komórek było dojrzałych. A jeśli chodzi już o zapłodnione komórki i informacje jak się rozwijają, dostawałam na swoim koncie pacjenta dopiero po 6 czy 7 dobach. Nikt do mnie nie dzwonił.

• Ania8733 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny doradźcie bo martwię się... jestem 19dpt beta 247 a prog 15, natomiast 7dpt beta miała 103 a prog 19 a teraz spada martwię sie😢😢 już pisałam do pani doktor czekam za odpisem

• Dżoanniks Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania8733 wrote:
    Dziewczyny doradźcie bo martwię się... jestem 19dpt beta 247 a prog 15, natomiast 7dpt beta miała 103 a prog 19 a teraz spada martwię sie😢😢 już pisałam do pani doktor czekam za odpisem

Kochana ta beta 19 ego to dobrze wpisałaś? Tak mało przyrosła?

Co so progu- jest jeszcze ok. Pomijając fakt, że jak mi przy udanym transferze próg spadł do 10,76 to otrzymałam odpowiedź, że jest prawidłowy i jestem obstawiona, więc nic więcej nie dostanę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:30

Leon ur. 28.02.2023 ❤️
‹‹ 2198 2199 2200 2201 2202
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ