INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
ZielonaPaprotka wrote:W 9 dpt miałam 3,3 a dziś 23,3 w 12 dpt
ZielonaPaprotka lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
nick nieaktualny_meva_ wrote:Dr Teler, a Ty? 🙂
Ja mam lekarza w Poznaniu, bo chcę rodzić na Polnej 😊leczyłam się u niego przed in vitro. W ZG nie trafiłam na „swojego lekarza” i mam złe doświadczenia ze szpitalem, ale to sprawa bardzo indywidualna, a dr Teler nie miałam nigdy okazji poznać 😉 -
nick nieaktualny
-
Asiemka wrote:Ja mam lekarza w Poznaniu, bo chcę rodzić na Polnej 😊leczyłam się u niego przed in vitro. W ZG nie trafiłam na „swojego lekarza” i mam złe doświadczenia ze szpitalem, ale to sprawa bardzo indywidualna, a dr Teler nie miałam nigdy okazji poznać 😉
Mogę na priv? 🙂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZielonaPaprotka wrote:Czyli może to nie być biochemiczna tylko normalna ?😱
ZielonaPaprotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paprotka ale psikus
przypuszczam, że każą Ci powtórzyć, ja bym z ciekawości już jutro zrobiła żeby widzieć w którą stronę idzie
Wartość niska, więc nadziei Ci wielkiej nie będę robić ale i tak wiesz już że coś ruszyło, bo te 3 to mogło być jeszcze po ovitrelu ale te 23 to już na pewno nieoby to były jakieś świąteczne cuda 🤞✊
-
Perelka wrote:Paprotka ale psikus
przypuszczam, że każą Ci powtórzyć, ja bym z ciekawości już jutro zrobiła żeby widzieć w którą stronę idzie
Wartość niska, więc nadziei Ci wielkiej nie będę robić ale i tak wiesz już że coś ruszyło, bo te 3 to mogło być jeszcze po ovitrelu ale te 23 to już na pewno nieoby to były jakieś świąteczne cuda 🤞✊
jak się czujesz?
👪🐶🌲
Invimed Poznań
lukaszkowa wrote:A Ty się jeszcze kulasz?
jak się czujesz?
Lukaszkowa ja już jak lokomotywa -dysze i sapie
Dziś miałam ostatnie prenatalne i prawie odjechalam lekarzowi od leżenia na plecach ale chłopaki mają się dobrze obaj po ok 1,5 kg już ważą. Doktor dziś mi powiedział że jeszxe miesiąc i w sumie mogę rodzić, ale dr S coś wspominał o 39 tyg, no ja to chyba wypchnę te maluchy wcześniej bo inaczej wybuchnę 🤣
-
Perelka wrote:Lukaszkowa ja już jak lokomotywa -dysze i sapie
Dziś miałam ostatnie prenatalne i prawie odjechalam lekarzowi od leżenia na plecach ale chłopaki mają się dobrze obaj po ok 1,5 kg już ważą. Doktor dziś mi powiedział że jeszxe miesiąc i w sumie mogę rodzić, ale dr S coś wspominał o 39 tyg, no ja to chyba wypchnę te maluchy wcześniej bo inaczej wybuchnę 🤣👪🐶🌲
Invimed Poznań
nick nieaktualnyPerelka wrote:Lukaszkowa ja już jak lokomotywa -dysze i sapie
Dziś miałam ostatnie prenatalne i prawie odjechalam lekarzowi od leżenia na plecach ale chłopaki mają się dobrze obaj po ok 1,5 kg już ważą. Doktor dziś mi powiedział że jeszxe miesiąc i w sumie mogę rodzić, ale dr S coś wspominał o 39 tyg, no ja to chyba wypchnę te maluchy wcześniej bo inaczej wybuchnę 🤣 -
Perełka widzę, że bliźniaki ❤️❤️🙂 jak przechodzisz ciążę?
Będziesz miała cesarkę?
Ja jestem na samym początku ciąży bliźniaczej, dziś 7t6d.
Czasami mam takie bóle brzucha jak na okres i nawet na plecy przechodzą. I jeszcze do tego plamienia mnie nawiedzają 😒 -
nick nieaktualny_meva_ wrote:Perełka widzę, że bliźniaki ❤️❤️🙂 jak przechodzisz ciążę?
Będziesz miała cesarkę?
Ja jestem na samym początku ciąży bliźniaczej, dziś 7t6d.
Czasami mam takie bóle brzucha jak na okres i nawet na plecy przechodzą. I jeszcze do tego plamienia mnie nawiedzają 😒Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2020, 16:22