INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mialam clexanxe do 9 tc i rowniez nie kazali odstawiac przy krwawieniach👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
nick nieaktualnyDanadana wrote:Nie, nie widział ani o 15 ani teraz o 18, nic nie było. Nie wiem, czy mam brać te Clexane, żeby nie pogorszyć sprawy, ale to doświadczona lekarka. Sroka tez doświadczony.... Kogo słuchać, co robić...
-
Danadana wrote:Pójdę jak najszybciej na tę trombofolię,a Clexane chyba będę brała. Z jakichś względów ją brałaś, Mev?
Ja mam mutacje mthfr, związaną właśnie z nadkrzepliwością krwi, stąd clexane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 20:31
-
Z naszym misiem wszysyko dobrze. Machalo raczkami i nozkami.
Ponoc bardzo ruchliwe dziecko. Wielkosciowo o tydzien wieksze niz z daty.
Doktor sprawdzal juz wstepnie przeziernosc karkową i tez powinno byc okej.
Był ze mna maz i widzialam, ze jest zsikany delikatnie mowiac
Nastepna wizyta 15 stycznia. Krwiak zniknął!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 21:20
Kassssia, Ula30, Danadana, Fisia, Perelka, penceence, Martita92, MonikA_89!, mo_Nika lubią tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
nick nieaktualnylukaszkowa wrote:Z naszym misiem wszysyko dobrze. Machalo raczkami i nozkami.
Nastepna wizyta 15 stycznia. Krwiak zniknął!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 21:30
-
lukaszkowa wrote:Z naszym misiem wszysyko dobrze. Machalo raczkami i nozkami.
Nastepna wizyta 15 stycznia. Krwiak zniknął!
Jejku jakie cudowne wieści 🥰
Super, że wszystko ok i że już nie ma tego krwiaka!
Bardzo się cieszę.
Ja właśnie czuję jakieś napięcie w brzuchu i obawiam się, że znowu mnie zaleje 😔
-
_meva_ wrote:Jejku jakie cudowne wieści 🥰
Super, że wszystko ok i że już nie ma tego krwiaka!
Bardzo się cieszę.
Ja właśnie czuję jakieś napięcie w brzuchu i obawiam się, że znowu mnie zaleje 😔
Boje sie nawet jak jade teraz czy po tym usg mnie zleje bo to ostatnie dopochwowe 😉👪🐶🌲
Invimed Poznań
_meva_ wrote:A powiedz mi kiedy miałaś stwierdzonego tego krwiaka? Chodzi mi o to jak długo się wchłaniał.
W 5tc+5 mialam wizyte serduszkowa i tam doktor juz wypatrzyl
W 7tc+2 dalej lecialo i potem lecialo co jakis czas tez. Ostatnio faktycznie spokojniej.
Ale zastrzegal, ze takie cos moze dawac o sobie znac do 16tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 22:04
👪🐶🌲
Invimed Poznań
lukaszkowa wrote:Wyladowalam w szpitalu rowno 5tc0 i tam nie bylo widac.
W 5tc+5 mialam wizyte serduszkowa i tam doktor juz wypatrzyl
W 7tc+2 dalej lecialo i potem lecialo co jakis czas tez. Ostatnio faktycznie spokojniej.
Ale zastrzegal, ze takie cos moze dawac o sobie znac do 16tc.
Dzięki za info 😘 -
lukaszkowa wrote:Ja ciagle jednak podchodze z dystansem
Boje sie nawet jak jade teraz czy po tym usg mnie zleje bo to ostatnie dopochwowe 😉
Jeszcze raz dziś krew oddałam dziś 10dpt. Nie wiem czy jest jeszcze jakaś szansa czy nie ale itak musiałam dla kliniki a poza tym leki biorę cały czas bo nic się nie dzieje żadnych brudzeń a @ się spóźnia. Nie wiem ale jak jechałam z pobrania to aż się popłakałam prosiłam kropeczka żeby mnie nie opuszczał -
_meva_ wrote:Dana a u Ciebie jak teraz? Uspokoiło się?
Zobaczymy dzisiaj, w ciągu dnia jak. W nocy nie było skrzepów przy oddawaniu moczu, o tyle dobrze.
Ale przestały mnie nagle boleć piersi, a bolały, więc podejrzewam, że miałam/mam spory spadek progesteronu, ta lekarka nie kazała mi zwiększać dawki. Napisałam dzisiaj do koordynatorki z info, co mi wczoraj powiedzieli i ma rozmawiać ze Sroką.
Danadana -
Mania30 wrote:Super😀cieszę że wszystko dobrze.
Jeszcze raz dziś krew oddałam dziś 10dpt. Nie wiem czy jest jeszcze jakaś szansa czy nie ale itak musiałam dla kliniki a poza tym leki biorę cały czas bo nic się nie dzieje żadnych brudzeń a @ się spóźnia. Nie wiem ale jak jechałam z pobrania to aż się popłakałam prosiłam kropeczka żeby mnie nie opuszczał
Też właśnie wróciłam z pobrania krwi, rano przed badaniem obudziłam się z pulsem ponad 120 ze stresu
Nic, bądźmy dobrej myśli, oby był to dobry dzień! 🤞🤞Mania30 lubi tę wiadomość
-
Danadana wrote:Zobaczymy dzisiaj, w ciągu dnia jak. W nocy nie było skrzepów przy oddawaniu moczu, o tyle dobrze.
Ale przestały mnie nagle boleć piersi, a bolały, więc podejrzewam, że miałam/mam spory spadek progesteronu, ta lekarka nie kazała mi zwiększać dawki. Napisałam dzisiaj do koordynatorki z info, co mi wczoraj powiedzieli i ma rozmawiać ze Sroką.
Mania trzymam jeszcze kciuki
Kasia dzis zdaje sie betuje i bardzo mocno tez trzymam kciuki. Pamietam o was caly czas dziewczyny.Kassssia lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
lukaszkowa wrote:Wczoraj widzialam, ze dopisalas, ze dr S powiedzial, ze to od badania. Ja tez tak pomyslalam i wiem, ze po badaniu tak sie zdarza. Ale jak szlo duzo krwi to moze nie od tego bezposrednio, moze byl krwiak gdzies nisko i naruszyl sie od badania. Ja jak czytalam caly internet jak mnie zalalo pierwszy raz to widzialam cos takiego wielokrotnie.
Mania trzymam jeszcze kciuki
Kasia dzis zdaje sie betuje i bardzo mocno tez trzymam kciuki. Pamietam o was caly czas dziewczyny.
Tak, tak powiedział dr S , ale krwi było bardzo dużo, skrzepy po 7cm, normalnie jakbym miała pierwszy dzień bardzo obfitego okresu, nawet ta lekarka powiedziała, że to niemożliwe, że od badania...
No nic, leżę i czekam...
Danadana -
Danadana wrote:Tak, tak powiedział dr S , ale krwi było bardzo dużo, skrzepy po 7cm, normalnie jakbym miała pierwszy dzień bardzo obfitego okresu, nawet ta lekarka powiedziała, że to niemożliwe, że od badania...
No nic, leżę i czekam...Danadana lubi tę wiadomość
-
Kassssia wrote:Doskonale Cię rozumiem...
Też właśnie wróciłam z pobrania krwi, rano przed badaniem obudziłam się z pulsem ponad 120 ze stresu
Nic, bądźmy dobrej myśli, oby był to dobry dzień! 🤞🤞
Trzymam kciuki dziewczyny! ✊✊✊Kassssia lubi tę wiadomość