INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Danadana wrote:Zobaczymy dzisiaj, w ciągu dnia jak. W nocy nie było skrzepów przy oddawaniu moczu, o tyle dobrze.
Ale przestały mnie nagle boleć piersi, a bolały, więc podejrzewam, że miałam/mam spory spadek progesteronu, ta lekarka nie kazała mi zwiększać dawki. Napisałam dzisiaj do koordynatorki z info, co mi wczoraj powiedzieli i ma rozmawiać ze Sroką.
Dana dobrze, że w nocy się uspokoiło.
Daj znać co odpowiedzą z kliniki.
Danadana lubi tę wiadomość
-
Nie, brzuch nie, ale miałam skurcze na dole jakby przy szyjce.
Z kliniki odpowiedzieli, że nic nie zmieniamy i jeśli ten lekarz mi kazał brać Clexane to brać. Nic więcej.
Skrzepów było tyle i tak krwawiło, plus ten brak bólu piersi nagły, myślę, że już po wszystkim...
Teraz nie krwawię,ale to pewnie dzięki leżeniu.Danadana -
Danadana wrote:Nie, brzuch nie, ale miałam skurcze na dole jakby przy szyjce.
Z kliniki odpowiedzieli, że nic nie zmieniamy i jeśli ten lekarz mi kazał brać Clexane to brać. Nic więcej.
Skrzepów było tyle i tak krwawiło, plus ten brak bólu piersi nagły, myślę, że już po wszystkim...
Teraz nie krwawię,ale to pewnie dzięki leżeniu.
Obyś nie miała racji 🤞
Następna wizyta za tydzień? -
Danadana wrote:Nie, brzuch nie, ale miałam skurcze na dole jakby przy szyjce.
Teraz nie krwawię,ale to pewnie dzięki leżeniu.👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
lukaszkowa wrote:Jeju, masakra
Kasia, Mania wiecie o ktorej wyniki?
Aż sama nie wierzę - 249 mIU/ml - dzisiaj 11dpt/3d.
Pierwszy raz w życiu, po 4 latach starań wyszło powyżej 0!!lukaszkowa, Mania30, penceence, Danadana, Agak, Olka2304, She_Wolf, Asiemka, Ula30, Martita92, MonikA_89!, mo_Nika lubią tę wiadomość
-
Kassssia wrote:Ja właśnie dostałam.
Aż sama nie wierzę - 249 mIU/ml - dzisiaj 11dpt/3d.
Pierwszy raz w życiu, po 4 latach starań wyszło powyżej 0!!
Gratulacjee!!She_Wolf lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
lukaszkowa wrote:Jeeeju sliczna beta - chyba identyczna jak u she-wolf
Gratulacjee!!
Gratulacje!!! Bardzo podobnie rzeczywiście, u mnie 11 dpt było 244 🤗 niech rośnie pięknie!Kassssia lubi tę wiadomość
Starania od 2018 r
🚺 36 lat
🚹 36 lat
✅ 08. 2020 - pierwsza wizyta w Invimed Poznań
✅ 06.11.2020 - punkcja
✅ 09.11.2020 - transfer jednego zarodka 🧪🧫🚀 zostały ❄️❄️❄️
⛔️ 11dpt 20.11.2020 - beta HCG: 0,1
✅ 04.12.2020 - transfer ❄️❄️ został ❄️
✅15.12.2020/11dpt - betaHCG 244,70 mlU/ml
✅ 17.12.2020/13 dpt - betaHCG 678,93 mIU/ml
✅ 19.12.2020/15 dpt - betaHCG 1800, 70 mlU/ml
✅ 23.12.2020/19 dpt - betaHCG 8828,68 mlU/ml
👨🏼⚕️Dr Sroka, Invimed Poznań
-
nick nieaktualny_meva_ wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z objawami. Od około tygodnia miałam dość silne mdłości i senność popołudniami a dziś nic. Czy takie dni się zdarzają, czy raczej świadczy to o czyms złym?
Nie chwal dnia przed zachodem 😊 ja miałam największe mdłości wieczorem, tak od 17:00. Były dni, ze ledwo stałam na nogach i dni, gdy jadłam regularnie i czułam się naprawdę dobrze 😊 „półdniowa” obserwacja naprawdę o niczym nie świadczy, wiec uszy do góry i ciesz się chwilową poprawą 😊 -
nick nieaktualny_meva_ wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z objawami. Od około tygodnia miałam dość silne mdłości i senność popołudniami a dziś nic. Czy takie dni się zdarzają, czy raczej świadczy to o czyms złym?
-
Asiemka wrote:Nie chwal dnia przed zachodem 😊 ja miałam największe mdłości wieczorem, tak od 17:00. Były dni, ze ledwo stałam na nogach i dni, gdy jadłam regularnie i czułam się naprawdę dobrze 😊 „półdniowa” obserwacja naprawdę o niczym nie świadczy, wiec uszy do góry i ciesz się chwilową poprawą 😊
Dzięki Asiemka za info 🙂 -
nick nieaktualnyByłam u prowadzącego. Z fasolą dobrze, już ma 18mm. Ustaliliśmy, że z leków schodzimy stopniowo- estrofem przez 10 dni 2x1, później kolejne 10dni 1x1 i koniec. Besins mi zamienił na utrogestan (niby to samo, ale przystosowany bardziej do wchłaniania dowcipnego) i biorę nadal 3x1. Prolutex już koniec od jutra. Następna wizyta przed Nowym Rokiem.
_meva_, lukaszkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDanadana wrote:Nie, brzuch nie, ale miałam skurcze na dole jakby przy szyjce.
Teraz nie krwawię,ale to pewnie dzięki leżeniu.Danadana lubi tę wiadomość