INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDanadana wrote:Też mam taką nadzieję.... Dzięki za słowa otuchy!
Cieszę się, że u Ciebie wszystko się układa ☺️☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2020, 20:36
-
BlackSun wrote:Poradzicie mi proszę bo zapomniałam dopytać, a nikt mi nic nie mówił w klinice. W poniedziałek mam transfer, czy do zabiegu powinnam zrobić progesteron? 🤔
Nie wiem u jakiego lekarza jesteś, ale np. dr Sroka nie zleca badań proga przed transferem ani po 🙂 Ja badałam dla siebie, żeby mieć pewność, że jest ok 🙂BlackSun lubi tę wiadomość
-
Ale Ula Ty masz akurat czesto wizyty, wiec spokojnie
Ja mam 15 stycznia👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
nick nieaktualnylukaszkowa wrote:Ale Ula Ty masz akurat czesto wizyty, wiec spokojnie
Ja mam 15 stycznia -
Ula30 wrote:No w sumie mnie zaskoczył ten doktorek że kazał mi jeszcze przed Nowym Rokiem być, myślałam że później. I kazał się umówić na prenatlane, mam na 18 stycznia, więc faktycznie często wypadają mi te wizyty. Później już pewnie będzie luźniej.👪🐶🌲
Invimed Poznań
Basia - 6/12/2023 3680g -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lukaszkowa wrote:Mania przykro mi
Tak myslalam, ze dlatego sie nie odzywasz -
lukaszkowa wrote:Mania przykro mi
Tak myslalam, ze dlatego sie nie odzywasz -
Mania30 wrote:A powiedz mi bo ty miałaś jakieś wlewy robione i zalecił ci je inny lekarz na podstawie badań? Czy np. ginekolog z kliniki też awaryjnie może dać takie wlewy? Czy tak poprostu nie można ich mieć? Może głupie pytanie ale zastanawia mnie żeby nie chodzić po innych lekarzach. Wiem że za chwilę mi to przejdzie ale w tej chwili nie mam siły myśleć co mogę jeszcze zrobić. Gorzej się czuje niż po poronieniu👪🐶🌲
Invimed Poznań
Basia - 6/12/2023 3680g