INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEh... wiesz jak to jest sama po sobie. Niby jest dobrze a w każdej chwili może się coś wydarzyć. Teraz to takie czekanie od wizyty do wizyty. Ja to nawet się porządnie cieszyć nie potrafię bo ciągle się boję że coś się stanie.Danadana wrote:Też mam taką nadzieję.... Dzięki za słowa otuchy!
Cieszę się, że u Ciebie wszystko się układa ☺️☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2020, 20:36
-
BlackSun wrote:Poradzicie mi proszę bo zapomniałam dopytać, a nikt mi nic nie mówił w klinice. W poniedziałek mam transfer, czy do zabiegu powinnam zrobić progesteron? 🤔
Nie wiem u jakiego lekarza jesteś, ale np. dr Sroka nie zleca badań proga przed transferem ani po 🙂 Ja badałam dla siebie, żeby mieć pewność, że jest ok 🙂
BlackSun lubi tę wiadomość
-
Ale Ula Ty masz akurat czesto wizyty, wiec spokojnie

Ja mam 15 stycznia
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
nick nieaktualnyNo w sumie mnie zaskoczył ten doktorek że kazał mi jeszcze przed Nowym Rokiem być, myślałam że później. I kazał się umówić na prenatlane, mam na 18 stycznia, więc faktycznie często wypadają mi te wizyty. Później już pewnie będzie luźniej.lukaszkowa wrote:Ale Ula Ty masz akurat czesto wizyty, wiec spokojnie

Ja mam 15 stycznia
-
U mnie wlasnie potem ma byc zagęszczenie wizytUla30 wrote:No w sumie mnie zaskoczył ten doktorek że kazał mi jeszcze przed Nowym Rokiem być, myślałam że później. I kazał się umówić na prenatlane, mam na 18 stycznia, więc faktycznie często wypadają mi te wizyty. Później już pewnie będzie luźniej.
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Basia - 6/12/2023 3680g -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie miałam siły. Wiedziałam jaki będzie wynik bo to raczej już wykazałoby w 8dpt ale wiesz nadzieja zawsze umiera ostatnia. Zarejestrowałam się na poniedziałek do dr. na omówienie co dalejlukaszkowa wrote:Mania przykro mi

Tak myslalam, ze dlatego sie nie odzywasz
-
A powiedz mi bo ty miałaś jakieś wlewy robione i zalecił ci je inny lekarz na podstawie badań? Czy np. ginekolog z kliniki też awaryjnie może dać takie wlewy? Czy tak poprostu nie można ich mieć? Może głupie pytanie ale zastanawia mnie żeby nie chodzić po innych lekarzach. Wiem że za chwilę mi to przejdzie ale w tej chwili nie mam siły myśleć co mogę jeszcze zrobić. Gorzej się czuje niż po poronieniulukaszkowa wrote:Mania przykro mi

Tak myslalam, ze dlatego sie nie odzywasz
-
Tak, mialam wlewy z intralipidu i mam ostatni 28 grudnia. To na wysokie komórki NK. Mialam zalecenie od immunologa, ale dr S sugerowal, ze bez zalecen chyba tez by poszedl w te strone. Intralipid jest akurat dosc bezpieczny i malo inwazyjnyMania30 wrote:A powiedz mi bo ty miałaś jakieś wlewy robione i zalecił ci je inny lekarz na podstawie badań? Czy np. ginekolog z kliniki też awaryjnie może dać takie wlewy? Czy tak poprostu nie można ich mieć? Może głupie pytanie ale zastanawia mnie żeby nie chodzić po innych lekarzach. Wiem że za chwilę mi to przejdzie ale w tej chwili nie mam siły myśleć co mogę jeszcze zrobić. Gorzej się czuje niż po poronieniu
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Basia - 6/12/2023 3680g