IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysiaaaaa wrote:Przyznaje rację Czarownicy. Ja byłam w podobnej sytuacji. Opóźnienie bylo u niej około 50 minut, a między pacjentami zrobiła sobie przerwy po 15 minut. Jak byla moja kolej weszłam, a ona siedziala na Onecie i mnie wyprosila bez żadnego ale i kaza czekać az mnie wywoła. Ja bylam w tej niekomfortowej sytuacji ze bylam przez nią stymulowana, większość z was wie jak to się skończyło
Piggy jakim cudem wydałas tak malutko???? Ja wydalam ostatnio okolo 1200 zl za Menopur do całej stymulacji. Kunicki dawał Ci takie rozpiski? Spróbuję przekonac Palaszewskigo do takiej techniki2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
Cześć dziewczyny
Nigdy wcześniej nie pisałam tu ale często czytam co piszecie. Jestem 7dpt i współżyliśmy dziś rano a pożniej jak poszłam do łazienki to na wkładce były skrzepy czerwonej krwi ( nie zadna brudna krew tylko prawdziwa czerwona) od razu się popłakałam bo boję się że to współżycie mogło spowodować poronienie ( nie wiem już sama czy ja dobrze myślę) pożniej przy drugiej wizycie w łazience też był ten skrzep to nie było duże i żadnych plamien też nie miałam tylko te skrzepy. Od tamtej pory juz nic nie mam ale pobolewa mnie brzuch od rana a wczesniej nie bolał. Jestem załamana mam takie wyrzuty sumienia tak jakby ktoś odebrał nam rozum i może tym wszystkim przekresliliśmy sobie szanse na dzicko.nadzieja -
Eliza a może to tylko jakieś fragmenty śluzówki pochwy. Po luteinie jest rozpulchniona i łatwo wtedy o uszkodzenia.2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
Eliza- trudno gdybać skąd krew, może być śluzówka pochwy albo szyjka. Idź jutro zbadaj bete i wtedy będzie wiadomo na czym stoisz. Natomiast jeśli krwawienie będzie się nasilać to zgłoś się na najbliższą IP tam Cię zbadają i ocenią co się dzieje. A który to dzień cyklu? W którym dc miałaś transfer?
-
Witajcie
Dziś oficjalnie zostałam zakwalifikowana do rządowego ivfz czego sie ogromnie cieszę.
I mam pytanie bo dostałam tabletki antykoncepcyjne od nowego cyklu mam je brać i mam przyjechać na wizyte pomiedzy 14 a 18 tabletka tylko właśnie z tego stresu nie zapytałam sie po co??? Czy to oznacza że będę szła długim protokołem??
Codziennie Was podczytuje i trzymam za WAS kciuki
Sysiu a za Ciebie szczególnieKava, Sky, Beata.D, kotkapc, asiamar, Konwalia lubią tę wiadomość
-
monik wrote:Witajcie
Dziś oficjalnie zostałam zakwalifikowana do rządowego ivfz czego sie ogromnie cieszę.
I mam pytanie bo dostałam tabletki antykoncepcyjne od nowego cyklu mam je brać i mam przyjechać na wizyte pomiedzy 14 a 18 tabletka tylko właśnie z tego stresu nie zapytałam sie po co??? Czy to oznacza że będę szła długim protokołem??
Codziennie Was podczytuje i trzymam za WAS kciuki
Sysiu a za Ciebie szczególnieDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Monik mi lekarz na tej wizycie sprawdził czy jajniki mam 'czyste' i przepisał leki do stymulacji
protokół miałam krótki
-
Tak wiec nic już nie rozumiem.
Jestem od 2m-cy na naturalnym cyklu wiec myslałam że nie będzie trzeba antykoncepcji a po tym jak was czytałam to byłam przekonana że zaczmę stymulacje od początku cyklu a tu wizyta w połowie i nie wiem po co na dodatek
roletka wrote:Monik mi lekarz na tej wizycie sprawdził czy jajniki mam 'czyste' i przepisał leki do stymulacjiprotokół miałam krótki
Aaaaha no to jestem spokojniejsza
DziekiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 19:02
-
Minik wiesz co... dziwne. Bardzo możliwe ze pójdziesz długim protokołem i od połowy cylku zaczniesz np Gonapeptyl. Jak nie mialas teraz żadnych torbieli, badania ok i bylas na początku cyklu, to mogłabyś zacząć stymulację teraz albo w następnym cyklu. Nic lekarz nie wspomniał jako protokół itd?Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
No właśnie lekarz nic nie powiedział tylko przepisał ovulastan i jak zaczęła tłumaczyć ze mam być w połowie cyklu to jej wspomniałam ze w tym cyklu zrobiła mi sie torbiel to powiedziała że jak dostane @ to mam w 2dc zrobić usg i sprawdzić czy nadal jest i jak jest to wtedy ovulastan mam przyjąć dwa opakowania bez robienia przerwy ale recepte wypisała tylko na 1op.