IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginger84 wrote:Też jakoś na to uwagi nie zwróciłam ale mnie to nie przeszkadza sama przeklinam..każda z nas jest inna ale akurat w tym miejscu wszystkie zmagamy się z podobnymi problemami wiec dziewczyny wrzuccie na luz bo od kilku dni co chwile ktoś ma do kogoś jakiś problem. Tak więc zarządzam koniec juz
Już właśnie wrzuciłam... -
Mimbla wrote:Ginger od zarządzania to jest chyba Anatolka
/to skreślając, parksknęła śmiechem/Anko:-), pinezka, Anatolka lubią tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Nikt nikogo nie krytykuje. Napisałam Marto ze jeśli będzie to przeszkadzać osobom z forum to więcej nie przeklne.
Mimo że napisałaś ze strasznie przeklinam, to potrafię się opanować
Luzik:)
Słowo strasznie napisałam ogólnikowo..Widzę że tutaj panuje tak że ta część osób jest wspaniała reszta bee i nie można zwrócić uwagi..No cóż trudno więcej już nie wyrażę swojej opinii...
Pozdrawiam -
Anko:-) wrote:Marta wybacz jeśli Ci to przeszkadza. Nie ukrywam ze to dla mnie bardzo naturalne:-)
U mnie w domu w domu rodziców. Mimo wykształcenia i obycia przeklinanie jest u nas raczej śmieszne.
Jeśli będzie to przeszkadzać większej grupie osób to absolutnie, sprawy nie ma-nie bede:-)
Choć upewnie się, forum jest 18+?
Dogryzać nie musiałaś... -
Marta ja jestem tu całkiem nowa i nie przynaleze ani do grupy wspaniałych a nie bee jak to napisałaś!
Co to za bzdury, dopiero co poznaje większość dziewczyn, kilka juz dobrze znam ale nie zwróciłam uwagi aby panował tu podział.
Powiedziałaś co myślisz i czy puscilam jakąś wiązankę czy uszanowalam i nie przeklinam:-)
A uwierz, przeklinam wysmienicie i bardzo to lubię, ale dla dobra sprawy zrezygnuje ze swojej prostszej połowy mnie:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 11:48
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta1986 wrote:Słowo strasznie napisałam ogólnikowo..Widzę że tutaj panuje tak że ta część osób jest wspaniała reszta bee i nie można zwrócić uwagi..No cóż trudno więcej już nie wyrażę swojej opinii...
Pozdrawiam
Ja bardzo szanuję Twoją opinię i proszę o więcej
Przecież nie każdy musi się z Tobą zgadzać kochana, i dobrze, że nie mamy tu kółka wzajemnej adoracji, tylko wszystkie mamy różne zdania i nie boimy się ich wypowiadać. Śmiało pisz co chcesz, ale licz się z różnym odzewem.
Mnie bardzo podobała się wczoraj dyskusja dotycząca wyboru kliniki. Każda powiedziała co myśli i nie pożarłyśmy się żywcem
Bardzo cenię sobie konstruktywną krytykę.Anko:-), Kava lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem co się dzieje z tym forum ale mam chęć skasować konto
nigdy nie było tak jak teraz... Dziewczyny unoszą się i obrażają i po jaką cholerę??? Ciężarne dziewczyny teraz jest wam potrzebny spokój, więc po co robić burzę w szklance wody???
Anko chce, to niech przeklina. Admin nie ma nic przeciwko, bo nie cenzuruje słówJa się cieszę ze świąt nadchodzących i z przyjazdu męża na dłużej i proszę mi tu spokoju nie mącić
zai2014, justa1234, Beata.D, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
To ja może wkleję linka na którego trafiłam wczoraj, może kogoś zainteresuje:
http://www.hfea.gov.uk/assisted-hatching.html
Fajna stronka, tak mi się wydaje.
W dziale "treatment" jest też np. dział o in-vitro maturation które ktoś tu wspominał niedawno.
Polecam, posyłam dobre fluidy, Marta1986 mam wielką nadzieję że nie odejdziesz z tego wątku. -
Anko:-) wrote:Ooo! I się Syska wyluzowala! Dom wypucowany?
dzień dobry koleżanko!
wrocilas!
A ja zaczynam mieć momenty ze boje się testowania wtorkowego. Zbliża się dużymi krokami!powiedzialam sobie po co i ogarnęłam z grubsza. My spędzamy święta w sumie poza domem, bo u jednych i drugich rodziców, więc po ciorta się zabijać? Zrobi się porządki na wiosnę jak da się okienko otworzyć itd, a teraz...
Beata.D lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
własnie nic nie wiem na ten temat wczoraj bylam na wizycie. nastepna cała procedura ma sie rozpocząć około czerwca, a w międzyczasie mam zrobić histerosokopie, glukoze i insuline, mąż ma zrobić kariotym i Fragmentacja DNA plemników. ja kariotym już mam ale mogę zrobić jeszcze Mutacja w genie FMR1 czyli zespół łamliwego chromosomu x. kobiety w rejestracji nawet tego w cenniku nie miały i dopiero sie dowiadywały co to i ile kosztuje. ja przesukałam internet i jedyne co znalazłam to "Jest to najczęstsza dziedziczna przyczyna upośledzenia umysłowego". może za zupełnie zdrową sie nie uważam ale żyby badać czy jestm uposledzona umysłowo?
dlatego chciałam sie spytaź czy ktoś takie coś miał i co z tego wynika?