X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger84 wrote:
    Też jakoś na to uwagi nie zwróciłam ale mnie to nie przeszkadza sama przeklinam..każda z nas jest inna ale akurat w tym miejscu wszystkie zmagamy się z podobnymi problemami wiec dziewczyny wrzuccie na luz bo od kilku dni co chwile ktoś ma do kogoś jakiś problem. Tak więc zarządzam koniec juz :)

Już właśnie wrzuciłam...:)

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nikogo nie krytykuje. Napisałam Marto ze jeśli będzie to przeszkadzać osobom z forum to więcej nie przeklne.
    Mimo że napisałaś ze strasznie przeklinam, to potrafię się opanować:)
    Luzik:)

dfe01f0225.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Ginger od zarządzania to jest chyba Anatolka ;-)

/to skreślając, parksknęła śmiechem/
    Kurde sory no.. Haha Anatolka w takim razie nie wchodzę ci w paradę zarządz ty ciebie może posłuchaja hihi ;)

Anko:-), pinezka, Anatolka lubią tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka proszę wystąpić o rozejm:-)!!!
    Zdecydowanie potrzeba nam tu jakiegoś szefa:-)

dfe01f0225.png
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolke to chyba obowiązki przedświąteczne pochłonęły.
    Hihi tak sobie myśle, ze na IVF to chyba rzeczywiście najbardziej hormony szaleją ;) Cóż sie dziwić. Nasze leczenie do łatwych nie należy i tyle sobie tego wstrzykujemy.

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Nikt nikogo nie krytykuje. Napisałam Marto ze jeśli będzie to przeszkadzać osobom z forum to więcej nie przeklne.
    Mimo że napisałaś ze strasznie przeklinam, to potrafię się opanować:)
    Luzik:)

Słowo strasznie napisałam ogólnikowo..Widzę że tutaj panuje tak że ta część osób jest wspaniała reszta bee i nie można zwrócić uwagi..No cóż trudno więcej już nie wyrażę swojej opinii...
    Pozdrawiam

Marta

1usa3e5eu6pimed4.png

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A od zarządzania to raczej Admin jest na forach

Marta

1usa3e5eu6pimed4.png

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta wybacz jeśli Ci to przeszkadza. Nie ukrywam ze to dla mnie bardzo naturalne:-)
    U mnie w domu w domu rodziców. Mimo wykształcenia i obycia przeklinanie jest u nas raczej śmieszne.
    Jeśli będzie to przeszkadzać większej grupie osób to absolutnie, sprawy nie ma-nie bede:-)

Choć upewnie się, forum jest 18+?:-)

Dogryzać nie musiałaś...

Marta

1usa3e5eu6pimed4.png

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta ja jestem tu całkiem nowa i nie przynaleze ani do grupy wspaniałych a nie bee jak to napisałaś!
    Co to za bzdury, dopiero co poznaje większość dziewczyn, kilka juz dobrze znam ale nie zwróciłam uwagi aby panował tu podział.
    Powiedziałaś co myślisz i czy puscilam jakąś wiązankę czy uszanowalam i nie przeklinam:-)
    A uwierz, przeklinam wysmienicie i bardzo to lubię, ale dla dobra sprawy zrezygnuje ze swojej prostszej połowy mnie:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 11:48

kapturnica lubi tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • kuciak Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy ktoras z was robiła badanie na zespół łamliwego chromosomu x?
    i bierzecie witaminę K?

Mimbla lubi tę wiadomość

bhywanlil4ktaodk.png

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zartujemy....?
    Anatolka jest kopalnia wiedzy i fajnie dominującą osobowoscia dlatego tak sobie napisalysmy?
    Marta1986 wrote:
    A od zarządzania to raczej Admin jest na forach

kapturnica lubi tę wiadomość

dfe01f0225.png

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuciak nie.....szczerze pierwszy raz o tym słyszę. Pogłęb wypowiedź???
    O co chodzi?

dfe01f0225.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1986 wrote:
    Słowo strasznie napisałam ogólnikowo..Widzę że tutaj panuje tak że ta część osób jest wspaniała reszta bee i nie można zwrócić uwagi..No cóż trudno więcej już nie wyrażę swojej opinii...
    Pozdrawiam

Ja bardzo szanuję Twoją opinię i proszę o więcej :)
    Przecież nie każdy musi się z Tobą zgadzać kochana, i dobrze, że nie mamy tu kółka wzajemnej adoracji, tylko wszystkie mamy różne zdania i nie boimy się ich wypowiadać. Śmiało pisz co chcesz, ale licz się z różnym odzewem.
    Mnie bardzo podobała się wczoraj dyskusja dotycząca wyboru kliniki. Każda powiedziała co myśli i nie pożarłyśmy się żywcem :)
    Bardzo cenię sobie konstruktywną krytykę.

Anko:-), Kava lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuciak wrote:
    dziewczyny czy ktoras z was robiła badanie na zespół łamliwego chromosomu x?
    i bierzecie witaminę K?

Nie słyszałam nic o tym. Mam mieć teraz sprawdzane mutacje, ale to raczej nie to samo.

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co się dzieje z tym forum ale mam chęć skasować konto :/ nigdy nie było tak jak teraz... Dziewczyny unoszą się i obrażają i po jaką cholerę??? Ciężarne dziewczyny teraz jest wam potrzebny spokój, więc po co robić burzę w szklance wody???
    Anko chce, to niech przeklina. Admin nie ma nic przeciwko, bo nie cenzuruje słów :) Ja się cieszę ze świąt nadchodzących i z przyjazdu męża na dłużej i proszę mi tu spokoju nie mącić :)

zai2014, justa1234, Beata.D, Tosia 1981 lubią tę wiadomość

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo! I się Syska wyluzowala! Dom wypucowany?:-) dzień dobry koleżanko!:-) wrocilas!:-)

A ja zaczynam mieć momenty ze boje się testowania wtorkowego. Zbliża się dużymi krokami!

dfe01f0225.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

To ja może wkleję linka na którego trafiłam wczoraj, może kogoś zainteresuje:

http://www.hfea.gov.uk/assisted-hatching.html

Fajna stronka, tak mi się wydaje.

W dziale "treatment" jest też np. dział o in-vitro maturation które ktoś tu wspominał niedawno.

Polecam, posyłam dobre fluidy, Marta1986 mam wielką nadzieję że nie odejdziesz z tego wątku.

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo! I się Syska wyluzowala! Dom wypucowany?:-) dzień dobry koleżanko!:-) wrocilas!:-)

A ja zaczynam mieć momenty ze boje się testowania wtorkowego. Zbliża się dużymi krokami!
    Wkurzyłam się jak umyłam okna i śnieg mi je opadał, w rezultacie są gorsze niż przed myciem :/ powiedzialam sobie po co i ogarnęłam z grubsza. My spędzamy święta w sumie poza domem, bo u jednych i drugich rodziców, więc po ciorta się zabijać? Zrobi się porządki na wiosnę jak da się okienko otworzyć itd, a teraz...

Beata.D lubi tę wiadomość

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • kuciak Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie nic nie wiem na ten temat wczoraj bylam na wizycie. nastepna cała procedura ma sie rozpocząć około czerwca, a w międzyczasie mam zrobić histerosokopie, glukoze i insuline, mąż ma zrobić kariotym i Fragmentacja DNA plemników. ja kariotym już mam ale mogę zrobić jeszcze Mutacja w genie FMR1 czyli zespół łamliwego chromosomu x. kobiety w rejestracji nawet tego w cenniku nie miały i dopiero sie dowiadywały co to i ile kosztuje. ja przesukałam internet i jedyne co znalazłam to "Jest to najczęstsza dziedziczna przyczyna upośledzenia umysłowego". może za zupełnie zdrową sie nie uważam ale żyby badać czy jestm uposledzona umysłowo?:-) dlatego chciałam sie spytaź czy ktoś takie coś miał i co z tego wynika?

bhywanlil4ktaodk.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla, Ginger, o rozejm wystapilam kilka stron temu... ;) ;p niestety jakos mam ostatnio mniejsza sile przebicia widocznie ;) trudno. Chwilowo nie mam powera.

Anko:-) lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
‹‹ 1019 1020 1021 1022 1023 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ