IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Anko:-) wrote:Ej czytalyscie Crossa?
Ja nie wiem czy powinnam zaczynać druga część, bo książka jest tak podniecająca ze aż czuje podbrzusze czytając?
Ehhh miałam nadzieję że chociaż tyle z miłych rzeczy mi zostalo- czytanie o dobrym seksie-skoro nie wolno mi go robic:-)
Czytałam po transferze w grudniu wszystkie części w 2 dni
Nie martw się, w kolejnych częściach jest to bardziej książka przygodowa niż erotyk
edit: mi się bardziej podobał Grey, ale Crossa też od razu pochłonęłamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 11:07
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyagniesia2569 wrote:tak jest
dlatego martwię się, nie chce sobie i maluszkowi zaszkodzić w razie czego
aż się wzruszyłam pisząc to.... uh...
Aga, może tym razem i dla Ciebie zaświeci słońce, życzę Ci tego z całego serca.
Zrób test, sprawdź wynik, i wtedy zdecydujagniesia2569 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cross niczego sobie. Grey podobał mi się w 1 części później zrobiły się kluchy:-)
Ale schemat podobny. Bogaci i przystojni najbardziej nas podniecają heh?
Ja mam podobną historie za sobą, stare czasy, ale niestety ten super ekstremalny i nie oklepany seks niczym dobrym się nie skończył -
To że są śnieżynki to nie znaczy że będzie dobrze ja w pierwszej stymulacji miałam 3 mrozaki i jak mieliśmy mieć crio to się okazało że nie będzie bo zarodki nie przeżyły po odmrożeniu..
Niczego nie możemy być pewne trzeba być gotowym na wszystko..
Anko taka mała uwaga strasznie ostatnio przeklina aż a na forum to tak nie za fajnie wygląda...
-
Piggy wrote:dziewczyny z Invicty...nie wiecie może czy klinika jest jutro otwarta. chce jechac na bete.
Piggy, jest otwarta, mam jutro transfer, możesz śmiało lecieć na betke, powodzeniaPiggy lubi tę wiadomość
I ivf
II ivf
mthfr, ana, komórki nk -
Marta wybacz jeśli Ci to przeszkadza. Nie ukrywam ze to dla mnie bardzo naturalne:-)
U mnie w domu w domu rodziców. Mimo wykształcenia i obycia przeklinanie jest u nas raczej śmieszne.
Jeśli będzie to przeszkadzać większej grupie osób to absolutnie, sprawy nie ma-nie bede:-)
Choć upewnie się, forum jest 18+?kapturnica lubi tę wiadomość
-
Ginger84 wrote:Dziękuję trochę mnie uspokoiłas
mam nadzieje ze to po prostu maluszek robi sobie miejsce. Tylko ten brzuch kurcze. Ty już masz 25 tc wiec ma prawo ci twardniec a ja tak mam od początku.gin co prawda mówi zeby się tym nie martwić i leżeć ale sama wiesz jak jest.staram się być dobrej myśli ale są chwile zwątpienia:(
-
nick nieaktualnyKurdę, a gdzie przeklinałaś? Bo nawet nie zauważyłam?
Mnie tam nic nie przeszkadza. To forum polubiłam, bo zawsze tu była swoboda wypowiedzi i brak awantur.
Kibicuję każdej, każda zna ma jakąś historię, gdyby było inaczej nie było by nas na wątku IVF -
nick nieaktualny
-
Hej!
Nie wiem chyba z raz, ale ponoć strasznie:-)))))Sky wrote:Kurdę, a gdzie przeklinałaś? Bo nawet nie zauważyłam?
Mnie tam nic nie przeszkadza. To forum polubiłam, bo zawsze tu była swoboda wypowiedzi i brak awantur.
Kibicuję każdej, każda zna ma jakąś historię, gdyby było inaczej nie było by nas na wątku IVF -
Sky wrote:Kurdę, a gdzie przeklinałaś? Bo nawet nie zauważyłam?
Kibicuję każdej, każda zna ma jakąś historię, gdyby było inaczej nie było by nas na wątku IVF
Też jakoś na to uwagi nie zwróciłam ale mnie to nie przeszkadza sama przeklinam..każda z nas jest inna ale akurat w tym miejscu wszystkie zmagamy się z podobnymi problemami wiec dziewczyny wrzuccie na luz bo od kilku dni co chwile ktoś ma do kogoś jakiś problem. Tak więc zarządzam koniec juzKonwalia, iga 79, justa1234, Beata.D, Tosia 1981 lubią tę wiadomość