IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpero pewnie ze mozesz byc na anty ja bylam 3 cykle.
Nusia trzymam kciuki
A mnie tak kuje z prawej str kolo pachwiny ze chyba umre w nocy na brzuch sie polozyc nie umialam bo zaraz bolalo dobrze ze sie z domu dzis troche rusze bo kurde trza to rozchodzicWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 08:45
-
nick nieaktualny
-
jasmin wrote:Dziś ukazał się pierwszy numer pisma: Chcemy być rodzicami. To magazyn poradnikowy dla wszystkich starających się o dziecko. Polecam.
Jaśmin a gdzie można dostać to pismo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 12:38
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyNusia dawaj znac ! Ja jak wyszlam o 10 na zakupy to dopiero wrocilam. No poglo tych ludzi pochodzilam troche i bol przeszedl to chyba od tego lezenia mnie bolalo bo trawienie mi w miejscu stanelo hehe dobrze mi zrobilo to chodzenie a w ogole mam jakis sluz zabarwiony .... to chyba resztki po punkcji bo po punkcji lekko plamilam a to wyglada ze to takie hm... jak by to nazwac ....odlezane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 14:29
-
nick nieaktualnyNO hej Dziewczynki, jestem jestem, tylko trochę chciałam poleżeć. W klinice kazali mi 30 min leżeć po transferze. Potem na chwileczke dosłownie pojechalismy na zakupy, ja w sumie to tylko byłam w rossmanie, a resztę to mąż robił, ja siedziałam i czekałam. Troszkę mnie brzuch tak pobolewa, a raczej kłuje, też tak miałyście? No i to co mnie martwi to takie minimalne plamienie mam, tzn teraz to bardziej śluz zabarwiony, a jak wyszłam z transferu to troszeczkę krwi mi się pojawiło na wkładce...
pytałam o moje jajeczka, więc z tych 6 co pobrali 4 były dojrzałe, ale tylko te 2 się zapłodniło, ten jeden troszkę słabiej się dzieli, jak będzie dobrze to go zamrożą, w sumie to po świętach mam dzwonić i mi powiedzą czy się udałostaraczka, gosia81, ivi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNusia no to super moze lekko ci lekarz czy lekarka uszkodzil szyjke przy wkladaniu cewnika. Tym sie nie przejmuj bo czasem sie tak zdarza to teraz dbaj o siebie a mi z kliniki nie dzwonili... chyba zapomnieli o mnie bo poprzednim razem jak nic nam nie zostalo to zadzwonili i powiedzieli. Nic bede musiala sie przypomniec w poniedzialek bo nie wiem czy ktos tam jutro siedzi
-
nick nieaktualnyNo to pewnie, zadzwoń i się dopytaj, może udało im się zamrozić fasolki Mam nadzieję, że nie przesadziłaś z chodzeniem dzisiaj i że już jesteś w łóżku i odpoczywasz!
A czy takie kłucie w brzuchu to normalne po transferze?? bo się martwię...
aha, mam jeszcze pytanie: ile nospy można zażyć w ciągu dnia??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 16:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto mnie nie kłuje aż tak żeby brać tyle nospy... biorę jedną rano i właściwie wystarcza mi na cały dzień :S
może nam się nie udało?
jedno jest pewne... odrobina wysiłku i potem muszę sie zdrzemnąć bo nie idzie żyć ze mną...
a plamnienie jest po transferze, mi tez uszkodził szyjkę, nawet mi powiedział że mam się nie zdenerwować bo będę podplamiać...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Dziewczynki za rady, nie wiem co bym bez Was zrobiła
Ako nawet tak nie mysl, że się nie udało! Napewno jesteś w ciąży, ja w to wierzę!
Madziu test mam zrobić niby 2 stycznia, ale nie wiem czy tyle wytrwam. Po ilu dniach TY zrobiłaś test z krwi??ako99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja 29 grudzien bo to bedzie 9 dpt a dlatego tak ze ostatnio 9 dpt dostalam @ i wole wczesniej wiedziec a poza tym ja ostatnio dostalam idealnie tak jak @ zawsze po owu to po punkcji dostalam 15 dni po ... tez to troche inaczej licze bo punkcja to prawie tak jak owu i moj organizm chcial nie chcial to traktuje punkcje jak owu i tak se @ przychodzi ;> ja dzis leniuchuje zapomnialo mi sie o zastrzyku a biore go zawsze kolo 16 i dopiero teraz wzielam .... juz sobie przypomnienie ustawilam bo zawsze robilam tak jak emek wracal z pracy a dzis sobota i system mi sie poknocil .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziu ja miałam podany 3 dniowy zarodek, także musze troszkę dłużej poczekać, ale zastanawiam się, czy nie zrobić dzien przed sylwestrem test, chociaż z drugiej strony może warto poczekać te 2 dni, sama nie wiem, zobaczę jeszcze.
Trzymam kciuki za nas wszystkie!!