IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNO jeśli będzie wszystko ok, to transfer raczej w sobotę, tak mówili...
a TY leż i nie marusz hehe, dobrze, że masz emka takiego kochanego korzystaj hehe
ale wiem o czym mówisz, bo ja siedzę 2 dni w domu i już mnie nosi też już bym się gdzieś wybrała -
nick nieaktualnyNo to czekamy jutro na info !!
No kurde ty zobaczysz dopiero jak to jest lezec przez pierwsze 3 dni mowia ze pierwsze 3 dni najwazniejsze ..... ale to tez juz decyduje ten na gorze czy zarodeczki zostaja z nami czy nie ja juz prawie dzien lezenia mam za soba uffff jeszcze tylko dwa :p ale jutro to pranie sobie jakies zrobie bo nie umie tak bez czynnie lezec
Miriiam , madzia , ako i reszta ile wyscie lezaly po transferze ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 18:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusiu ja tez po pierwszym dniu miałam tylko jeden zarodek, drugi zaczął się dzielić po południu, Pani powiedziała że nie mogą tam zaglądać często więc zagladaja raz dziennie. Więc jutro może być juz inaczej. Wiem że to najtrudniejszy czas teraz.. Jak do mnie pai zadzwoniła że jest jeden zarodek to płakalismy ze szczęścia jakbyśmy prawie w ciązy byli.Więc głowa do góry. Jeden wystarcza w zupełności.
Staraczka Lucyna jest juz z mamusia i tak zostanie. Trzymam kciuki. Nie musicie przesadzać z tym leżeniem. Ja 4 dnia po transferze byłam w pracy, stałam kilka godzin na szkoleniu, 5 dnia jechałam do krakowa, itd. Więc jak ma być to będzie. Ja 10 dpt robiłam betę, ale 9pt miałam cień cienia na teście. Ja też miałam transer po 2 dniach.
brałam 4 dni relanium po transferze, lekarz mi nie przepisał, ale przyklasnął temu pomysłowi. Wiem że w innych klinikach podawali standardowo relanium.
Bardzo to z Wami przeżywam i mocno wspieram
Ja na święto mojemu m. kupuje symbolicznie bo jak kupiłam mu na urodziny bilety do Neapolu to nasz wylot wypadł w pierwszym dniu po zrobieniu bety i bilety przepadły. Ale byłam bardzo szczęśliwa że nie możemy leciećWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 22:00
ako99, staraczka, gosia81 lubią tę wiadomość
Jestem mamą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczynki! Dziękuję Wam Kochane za wsparcie. Miriam mam nadzieję, że skończy się tak jak u Ciebie...chociaż mój mąż miał dzisiaj zły sen, śniło mu się, że żaden zarodek nie przetrwał...
Staraczko jeszcze nic nie wiem, koło południa kazali dzwonić, boję się potwornie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczko ja od samego początku coś tam czułam, łącznie z tym, że miałam skurcze. I jak sama wiesz udało się. Każda z nas inaczej to będzie odczuwać. Jedną coś będzie ciągnęło, inną bolało, a jeszcze inna nic nie będzie czuła. Miejmy nadzieję, że to jest objaw, że maluszek zadamawia się w Tobie. Życzę Ci tego z całego serca.
I z niecierpliwością czekam na wiadomość od Nusi. A ze snami jest tak, że najczęściej jest na odwrót. Więc jestem dobrej myśli.
Wczoraj pytałyście o sposoby na zwiększenie szans na implantacje. To ja miałam zalecenie od lekarza by po transferze stosować dietę wysokobiałkową. Czytałam na któryś forum, że pomaga również plaster świeżego ananasa. Ale nie wolno z nim przesadzać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki oczywiście mój mąż zadzwonił pierwszy do kliniki i jutro o 8:30 mam transfer. Podobno babka mówiła, że prawdopodobnie są 2 zarodki, ale nie chcą tam co chwila zaglądać do nich...także jutro nam wszystko powiedzą, ja chyba już nawet nie mam siły tam dzwonić!
staraczka, kaarolaa, ivi, Spero, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia no właśnie miewam takie skurcze co chwilę ...piję magnez biorę nospę , ale nie pomaga....a brzuch po punkcji to już nie powinien mnie boleć bo wczoraj rano już nie bolał ...
A powiedz mi co w tą dietę białkową się wlicza ?
A ananas może być z puszki -plaster dziennie ;> uwielbiam ananasa
Ako co do cycków to ani mi nie gadaj TO PRZEZ tą luteine.... masakra tj przy pierwszym podejściu też przez luteine miałam cycki jak kamienie
jak się nie ''uda'' to już jestem nastawiona , że zaś od tych hormonów zrobi mi się guła na cycku jak poprzednio
Nusia a widzisz no to super to teraz spokojnie a ty będziesz miała 1 zarodek czy 2 podawane ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 11:22
-
nick nieaktualnyStaraczko ja mam 32 lata więc będę miała 1 podawany.
Powiem CI, że wczoraj czułam się super, brzuch w ogóle nie bolał, był płaski, a dzisiaj znowu boli od rana, troszkę jest napuchnięty i jajniki mnie kłują...a dzisiaj pasowałoby posprzątać domek, bo jak będę po transferze to już tego nie zrobię, a mamy gości na święta, mojego męża babcia przyjeżdza do nas i teść.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny