IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Dziewczynki, ale mam już dość tego wszystkiego! płakać mi się chce i powoli tracę siłę na dalsze działania
mój mąż ma bardzo dobre nasienie, więc się dziwię, że tylko jeden jest, nie spodziewałam się 6, ale miałam nadzieję, że chociaż 3 będą! -
Staraczko implantacja zarodka powinna nastąpić po 5 dniach. Dopiero wtedy zaczyna rosnąć gonatropina kosmówkowa. Myślę, że najwcześniej test z moczu to możesz zrobić po 10 dniach, a z krwi proponowałabym po 9 dniach - i miałabyś pewny wynik. Wcześniej raczej nic nie wyjdzie.
Kochana odpoczywaj przez święta, dogadzaj sobie najlepiej jak będziesz potrafiła, a Lucynka już dokładnie wie co ma robić.staraczka lubi tę wiadomość
-
Nusia a pytałaś się czy wszystkie 6 były dojrzałe? A może jeszcze któraś komórka zacznie się dzielić?
Nusia ja miałam podany jeden zarodek i jestem w ciąży. Walcz dalej o tę ciąże i nie załamuj się. Twoje nastawienie jest teraz bardzo ważne.ivi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzia no wlasnie sie zastanawiam bo w poprzednim podejsciu dostalam @ w 9 dpt ... nie liczac dt ... a teraz liczyc dzien tr ? czy jako zerowy ?
nusia bedzie dobrze zobaczysz choc wiem jak sie teraz denerwujesz. No własnie a nie mowili ci ile komorek z tych 6 nadawało sie do zaplodnienia ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 13:14
-
nick nieaktualny
-
Niusia miał być jeden zamrożony, ale nie dotrwał do mrożenia. Zatem nie mam nic zamrożonego. Jak jutro będziesz Ty dzwoniła to podpytaj ile komórek nadawało się do zapłodnienia?
Staraczko dzisiejszego dnia nie liczysz. Jutro będzie dopiero pierwszy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo pokrecone grunt zeby chociaz jeden przetrwal a najbardziej bym chciala zeby przetrwal ten co go do domu zabralam leze dzis caly dzien .... od tego lezenia juz mi sie w glowie kreci nic poleze tak do niedzieli a w niedziele na jakies zakupy w emkiem sie wybiore bo lodowka zaczyna mi gwizdac od za duzej ilosci powietrza hehe
Nusia ja jutro bede czatowac na info od ciebie !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 16:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem , wiem ja mialam taki stres przy pierwszej probie. Spokojnie do transferu starczy jeden zarodek - niech ladnie sie dzieli twoj a jak jutro zadzwonisz i bedzie ok to zapytaj czy w sobote nie da rady transferu....
No ja leze ale juz powoli zaczyna sie marudzenie ja z ogolu taka jestem xe mi tylek nosi wszedzie i takie lezenie jest dla mnie kara juz kombinuje zeby na zakupy w sobote jechac oczywiscie dzwigac nie bede bo emka mam od tego moj sie smieje , ze on bedzie nosil zakupy bo w koncu tresowany jest hehe taki Zart mam dobrego emka nawet gotuje ja to przy garach nie stojeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 17:34