IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zbliżają się święta, więc chciałabym Wam życzyć Spokojnych, Radosnych, Rodzinnych Świąt. A tuż po nich żeby każda z Was zobaczyła dwie wyczekiwane tak długo kreseczki na teście.
Miriiam a Tobie błogiego lenistwa. Jesteś na co dzień zapracowana, więc jest to odpowiedni moment byś zwolniła tempo i bardziej zadbała o siebie i maleństwo.Nusia, ivi, ako99, staraczka, mala29_ lubią tę wiadomość
-
Staraczko to super wiesci ze maluszki przetrwaly.
Nusia moze staraczka ma racje i maluszek gniazdko sobie wije czego Ci z calego serduszka zycze.
Dziewczynki z okazji swiat zycze wam aby spelnily sie wasze mazenia, zeby swieta byly spokojne i radosne a Nowy Rok 2014 przyniusl wiele wspanialych dni.Nusia, ivi, staraczka lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyStaraczko to super wieści!! cudnie, że są aż 2 mrozaczki!
No u mnie to za wcześnie, żeby fasolka się już zagnieżdzała, dzisiaj kurcze trochę pochodziłam, bo musiałam obiad zrobić, posprzatąc po nim, jeszxze na szybkich zakupach z babcia byłam, ale na szczęście nic nie dzwigałam...idę się położyć bo się denerwuję,że powinnam leżeć a tu nie było kiedy...
Madziu Kochana i wzajemnie! Zdrowych, radosnych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze. No i oczywiście dla reszty Dziewczynek upragnionych II kreseczek! MOŻe grudzień będzie dla nas szczęśliwym miesiącem!mala29_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNusia no ja tez dzis troche pochodzilam. Kurze musialam wytrzec. Emek mi pomaga jak moze ale za kurze to sie zabrac jakos nie potrafi
Dziewczyny zdrowych i spokojnych swiat :* a noworoczne jeszcze zdaze wam zlozycNusia, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny! upragnionych dwóch kreseczek na teście, potem cudnej i niczym nie zmąconej ciąży i cudownych dzieciaczków w 2014!
ja coś czuję że mój szkrab jest ze mną i że zostanie, zrobi Mamusi i Tatusiowi najcudowniejszy prezent pod choinkę
ściskam Was Wszystkie serdecznie,
Agastaraczka, Nusia, Madzia82, Spero, mala29_, ivi, niunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNO ja teraz już staram się leżeć, a przynamniej nic takiego nie robić żebym się zmęczyła, bo jakoś wyjątkowo szybko się teraz męczę...
Ako oby Twoje przeczucie się sprawdziło strasznie bym chciała, żeby każdej z nas się udało! To chyba tylko mnie tak ten brzuch kłuje, teraz to w sumie jajniki...mala29_, ako99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:Agniesia napisz coś więcej jak to wygląda w Invimed, chodzi mi o refundowane in vitro, za co ta koleżanka płaciła itd bo moja siostra zamierza tam się starać o refundację i teraz mnie przeraziłaś. Czy ta koleżanka jest już w trakcie stymulacji hormonalnej i nadal płaci za wizyty?? co w takim razie jest refundowane??
-
Dziewczyny, czytam same dobre wieści
Nusia, może od koniec dnia narządy bardzie ukrwione i bolą , mi tak lekarz tłumaczył, poza tym no wiesz ktoś robi porządki po swojemu.
Staraczka plamienie i 2 mrozaczki , super świeta się szykują
Ako liczę że przeczucie okaże się prawdziwe
Ivi kiedy Twoje testowanie?
Madzia spokojnego czasu i radości z ciąży
Wszystkim staraczkom życzę wiecie czego i liczę że jak sie pojawie po świetach to czeka mnie dużo dobrych wiadomości.
Ja mam teraz luźniejszy czas, byłam tylko dzisiaj w pracy i do nastepnego poniedziałku laba. Pracy narazie nie zmniejszyłam, dobrze się w niej czuję więc nie ma powodów. Czekam wciąż na wynik ponownego badania z krwi i tylko modlę się by było dobre i Was tez prosze o dobre myśli bo lęku mam dużo. Badania prenatalne z krwi wyszły źle ale teraz już jestem dobrej mysli. Po prostu musi być dobrze ))ako99, gosia81 lubią tę wiadomość
Jestem mamą -
Zdrowych rodzinnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia a tym, które mają testować Świątecznego Cudu;)
Ja testuje w Drugi Dzień Świąt, jeszcze testu nie mam, zeby nie kusiło...chociaż nie wiem, czy będzie potrzebny...staram się nie tracić nadziei ale czuje że idzie @ -
nick nieaktualnyMiriiam Kochana napewno wszystko będzie dobrze! Musi być! A kiedy będziesz miała wyniki??
A ja się zastanawiam czy nie mam czasem hiperki, bo jajniki to mnie bolą okrutnie, w sumie to nie brzuch nawet tylko właśnie jajniki, jestem tak wymeczona po tych 3 nocach, że masakra! Mój mąż przez to ma złe mysli, mówi, że nie chce się nastawiać...
Ivi jeszcze tylko 2 dni i będzie wiadomo, stresujące to wszystko...a czemu mówisz że @ się zbliża? czujesz się tak?? Oby nie, ja wierzę, że zobaczysz swoje upragnione II kreseczki! Z całego serca CI tego życzę!ivi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane wszystkiego dobrego na te Święta. Przede wszystkim, życzę aby były magiczne i żeby tak długo wyczekiwane dzieciątka zagościły w Waszych domach (bo wiem, że w sercach są od dawna) i mam nadzieję, że Nowy Rok przyniesie same dobre nowiny
Nusia, staraczka, ivi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zrobie w piatek rano. To bedzie 11dpt. Myslicie ze to za wczesnie? mialam podany 3dniowy zarodek.
Jesli sie nie udalo, to i tak w sobote okresu powinnam dostac
Luteina mi sie konczy, w piatek musze isc do jakiegos ginia zeby mi przepisall...wiec moze dostane skierowanie na bete. Moj szpital otwarty dopiero od stycznia... Wiec jakbym miala czekac na nich to mam jeszcze ponad tydzien czekania... Echhh....