IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ako w piątek beta na pewno prawidłowa wyjdzie. Test z moczu też już powinien być wiarygodny. Jak wyjdzie wynik pozytywny nie możesz zostać bez leków. One są między innymi by nie doszło do poronienia jakby się udało. Trzymam bardzo mocno kciuki:) Jak tylko będziesz znała wynik proszę nam się tu pochwalić.
staraczka, ako99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczynki już prawie poświątecznie jak się czujecie???
Ivi wiadomo już coś???
Ako, Staraczka jak się czujecie?
Mnie w końcu przestały te jajniki tak boleć i chociaż mogę w nocy spać normalnie. U mnie niestety nie było żadnego plamienia ani nic...na dodatek miałam dzisiaj sen, że byłam w ciąży i jechałam do szpitala na poród...a sny to są przeważnie odwrotnością...
Ako w 11dt to już napewno coś wyjdzie, nawet pewnie test z moczu -
nick nieaktualnyA u mnie cisza przed burza standardowo brzuch @-owo napiernicza i ogolnie jakos tak od srodka mam wrazenie ze nie siadla ta proba
Ale za to jak ja sie kurde najadlam w te swieta jakas masakra haha chyba bede pol roku to spalac
Ivi wlasnie jak tam u Ciebie sytuacja ?
Ako ale nas trzymasz w niepewnosci mialas testowac w drugi dzien swiat nooo - nic czekamy do jutra a test sikany powien ci juz wyjsc a co do lekow to tak jak Madzia pisze ... one sa po to zeby nie poronoc ew ciazy wiec szukaj jutro gina -
nick nieaktualnyNusia srutu prutu se pogadaj tobie to sie dziec snil a ja mam tak glupie sny ze sama siebie nie poznaje haha pierw ze moj mnie wyslal na zakupy mialam kupic buty nie kupilam bo mi kasy bylo zal pozniej go spakowalam i z domu wyrzucilam a jeszcze mi sie snilo ze mialam malego szarego kotka i on sie lubial kapac w umywalce i mruczal i mrozyl oczka jak woda na niego leciala haha az sie boje jaki bedzie nastepny sen
-
nick nieaktualnyhahaha Staraczko to cieszę się, że nie jestem sama z tymi dziwnymi snami
ja rano jak wstałam miałam takie dziwne uczucie, że pewnie nic z tego nie będzie... ale to zmienność nastrojów to chyba przez te hormony jest spowodowana...ja to muszę czekać jeszcxze do przyszłego tygodnia... -
nick nieaktualnyJa tez czekam do przyszlego tygodnia nie testuje wczesniej bo po co mam sie stresowac
No a poza tym boli mnie brzuch @-owo wiec czekam.... moze testowania sie nie doczekam ... a na bete pojde w poniedzialek , albo wtorek bo i tak musze miec potwierdzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 13:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja od Wigilii miałam lekkie plamienia a dzisiaj @ się rozkręciła na dobre. Test zrobiłam tylko dla formalności-oczywiście negatywny...to już koniec. Nie mamy mrozaczków a ja już nie mam na nic sił...
Ako, Nusia i Staraczka trzymam za Was kciuki i życzę upragnionych dwóch kreseczek.
Mała powodzenia w Nowym Roku
Dla naszych Ciężaróweczek spokojnej i nudnej ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 17:48
-
nick nieaktualnyIvi strasznie mi przykro Kochana:* żadne słowa teraz nie będą pocieszeniem, niestety... tulę mocno!
Ivi a który dpt miałaś w Wigilię??
MNie zaczyna brzuch boleć jak na @, nie podoba mi się to!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 17:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymój mąż mówi że są jeszcze szanse, ale ja myślę że się nie udało. lekko plamię, ale brzuch już nadaje jeden rytm... dostaję @ dokładnie w terminie... nawet jednego dnia nadzieji nie dało :S
zrobię jutro test, ale to chyba tylko formalność będzie :S -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny