IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki Madziu, trzymaj za nas mocno kciuki, może chociaż którejś z nas się uda...
teraz tak naprawdę każdy "objaw" może być objawem ciąży albo zbliżającego się okresu, nie ma reguły...a ja złapałam mega smaki po tych świętach, cały czas mam na coś ochotę, od wczoraj chodzą za mną chipsy solone muszę męża poprosić żeby mi kupił bo nie chce mi się jechać do sklepu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ach, wróciłam ze świąt i takie przykre wieści.
Ivi, Ako bardzo ale to bardzo mi przykro, nie traćcie nadziei, trzeba dalej walczyć. Mocno przytulam
Nusia, staraczka ja Wam dam tracić nadzieję, brak objawów i liczne objawy o niczym nie mówią. Niecierpliwie czekam na sygnał od Was. Staraczko może Ty byś mogła już w niedziele testować z moczu? Mnie w okolicach testowania zaczął bolec brzuch okresowo co mnie bardzo zaniepokoiło, chyba nie ma reguły.
Nie ustaję w nadziei razem z WamiJestem mamą -
nick nieaktualnyMiriiam ja zrobię test z moczu w poniedziałek, to będzie 9 dpt, więc myślę, że coś już powinno wyjść jakby co. Ja też myślę, że Staraczko mogłabyś wcześniej ten test zrobić.
Ja mam straszne wahania nastroju, muszę przestać o tym myśleć...
a na dodatek boli mnie gardło, co mnie wkurza bo nie wiem czy coś moge wziać czy nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 18:46
-
nick nieaktualnySama nie wiem. Myslalam zeby na bete jutro isc bo to bedzie 9 dpt a 11 po punkcji ....ale nie wiem czy to nie za wczesnie. A zas jak dostane w niedziele @ to gdzie ja bete zrobie zebym mogla odstawic leki z czystym sumieniem ? A brac luteine w czasie @ to tez bez sensu ..... no sama nie wiem. Miriiam moze ty wiesz czy jest u nas gdzies labo czynne 24 h ? Wiem ze np w wojskowym nie robia takiego badania bo oni to gdzies wysylaja a brzuch mnie przestal o dziwo bolec... robi sie cisza przed burza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki mam jeszcze takie pytanko: czy to możliwe, że po aplikacji luteiny dopochwowej może mnie właśnie tak lekko brzuch boleć tak w dole? bo dzisiaj jak wstałam czułam się bardzo dobrze, a po aplikacji zaczęłam oczuwać takie ćmienie jakby przed @, sama nie wiem jak to opisać...
-
nick nieaktualnyRano robilam test i wyszla bardzo blada kreska wiec polecialam na bete dzis mam dopiero 9 dpt i wyszlo 18,8 .... wiem ze malutko . Nic pojde w pon i zobacze cxy przyrasta
Nusia mnie tez po aplikowaniu brzuch bolalkaarolaa, gosia81, Spero, ako99, ivi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sie bede cieszyc jak beta wyjdzie wyzsza :p choc co ia sie spodziewalam jak miriiam w 10 dpt miala ok 50 a ty nusia w pon na bete idz i nie ma ze nie jak brzuch boli na @ to dobrze to rokuje mnie dalej boli a rano myslalam ze juz polecialo sseriooo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam. Mam do was bardziej doświadczonych pytanie ... Otóż 20 stycznia mam pierwszą wizytę dot in vitro. W 2009 roku miałam laparoskopie i stwierdzoną enometriozę IV stopnia i do tego czasu byłam na tabletkach anty i visanne, tzn jakieś pół roku temu przestałam je brac i naturalnie starałam się o dzidziusia ale oczywiście bez efektu.. dodatkowo badanie amh 7,3 i doktorek stwierdził że jedynie in vitro!! i teraz pytanie czy muszę jeszcze odczekac drugie pół roku żeby zostac zakwalifikowana do rządowego programu(żeby był rok starań)?? Czy to wystarczy że mam tak zaawansowaną endo i od 2009 r średnio co trzy miesiące odwiedzałam różnych ginów.. jak myslicie?nati