IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez miałam 600 mg luteiny planowo i zwiększyłam do 750 mg sama i tak brałam przez dobre 2 miesiące.
Co do tych testów to nie wiem czemu tak wyszło, podejrzewam że mocz mógł być bardziej rozcieńczony. Uprzedzam Cię tylko żebyś nie traciła nadziei jakby co nie wyszło. Czekam na wieści, ale zrób jutro.
Madzia oby wszystko było dobrze, o takich krwawieniach słyszałam w ciąży i dobrze sie kończyły. Dobrze że juz jestes pod opieką lekarzy. Wierze że będzie dobrze. Że też te ciąże mijają nam w takim stresie. Ja czekam jeszcze kilka dni na wyniki mojego dziecka i modlę się nieustannie.Jestem mamą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Kochane, dzisiaj pół nocy nie spałam bo jakoś tak żle się czułam, jakieś choróbsko mnie bierze...brzuch w nocy trochę bolał, ale nie tak typowo okresowo, jakos tak inaczej.
Dziiaaj rano znowu sie pokłociłam z mężem! JUż nie licze na to, że się uda, bo za dużo się stresowałam przez te ostatnie 3 dni!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak chcesz wiedziec na 100% to idz na bete ....ten test moze ci pokazac nic a jak cos serio bedzie i sie napijesz ? Beta wiarygodniejsza .... ja mialam serio ledwo widoczna kreske przy tescie o czulosci 10 .... ja bym nie sugerowala sie tylko tym testem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 13:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny