IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia a na bete idziesz dziś ? ja też takie bóle miewam , że mam wrażenie , że zaraz poleci ... a UU w ogóle mnie nie bolą ..... spokojnie
NUSIAAAA kurczaki ja tu czekam na wieści od Ciebie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 09:18
-
nick nieaktualnyNO hej Staraczko, no robiłam ten test ale oczywiście jedna kreska!! Nie ma nawet słabiutkije kreseczki!!!
nie robię sobie już nadziei...
ale dla pewności pojadę potem na bete, będę mogła z czystym sumieniem jutro pić!!! ile czekałaś na wynik???Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 09:31
-
nick nieaktualnyBo to test o czułość 25... więc nic dziwnego ... daj mi meila na priv swojego to ci pokaze jakie ja mam slabe kreski przy tescie o czulosci 10 ... Ja czekałam ok 2 godzin , ale ja robiłam w szpitalu w laboratorium bo jak robię gdzie indziej to wyniki mam na drugi dzień .... albo na wieczór
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 09:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia, trzymaj się i nie poddawaj. Co tam sylwka w szpitalu. Ważne by dzidziuś był zdrowy!
Dziewczyny. Potrzebuje porady! Jestem w programie in vitro. Mam już jedna Nieudana próbę w szpitalu przy pl. Starynkiewicza Warszawa. Czy myślicie żeby zmienić klinikę? Myślałam o kriobanku w. Białymstoku. Poradźcie proszę. W Białymstoku oferują mi długi protokół co przy mojej zaawansowanej endometriozie jest chyba lepsze niż ultra krótki który mi zaaplikowano w Wawie. Poradźcie proszę
Aga
DzWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 12:03
-
Madziu trzymaj się dzielnie kochana. Takie krwawienia się zdarzają, dobrze, ze jesteś pod opieką lekarzy.
Ja też mam prośbę o polecenie lekarza i kliniki na śląsku. Lecimy w styczniu do Polski i chciałabym skonsultować naszą sytuacje i poradzić się co dalej mamy robić... Będę wdzięczna za info. -
nick nieaktualnyAko wiem ,że jak si,ę zmienia klinikę to ląduje się na szarym końcu kolejki .... no jak ci na czasie nie zależy to zmień.... a czemu chcesz w ogóle zmienić ??
ja po pierwszej nie udanej próbie też chciałam zmienić klinikę , ale jak się dowiedziałam , że ląduje na szarym końcu to zostałam w tej co zostałam
Ivi w Katowicach jest klinika gyncentrum Dr. Mercik.... ja co prawda chodzę tam do dr.Czerwińskiej , ale więcej osób poleca Mercika choć na Czerwińska jakoś spacjalnie nie narzekam... miała po drodze kilka nie domówionych rzeczy , ale to w końcu tylko człowiekivi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziu kochana, trzymam kciuki z Ciebie i za dzieciątko.
Nusia, daj znać jak beta. wierzę, że się udało i mocno trzymam kciuki
ako99 jeśli czujesz, że coś zaniedbali lub masz wrażenie że możnabyło lepiej do tego podejść, to zmień klinikę. Kolejki faktycznie duże nie są, a może będziesz miała lepszy komfort psychiczny, że robią wszystko jak należy.
ivi na pewno nie provita, bo tam już nie ma miejsc. ja mogę z całego serca polecić póki co macierzyństwo w Krakowie, daleko nie jest, a lekarze bardzo kompetentni i od prazu przechodzą do działania. możemy mieć nawet za 2 cykle. jak ten się zacznie to anty i potem jak badania będą ok możemy podejść do procedury. Nie tracą czasu, nie przetrzymują na siłę pacjentów. Robią wszytko na bieżąco. Mirocki lub Szlachcic. Ja jestem u Szlachcica, ale znajoma była u Mirockiego i ma teraz prześliczną córeczkę. -
Dziękuję dziewczyny za szybki odzew;)
Mnie ciągle dręczy pytanie dlaczego tak mało naszych komórek się zapłodniło... Zapłodnieniu poddano 8 komórek, 7 się zapłodniło, po trzech dniach zastały już tylko 3, z czego jedną miałam podaną a pozostałe dwie nie nadawały się do zamrożenia... Co mogło być przyczyną? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny