IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Fistaszek wrote:Plimka, zwroc uwage na jedna rzeczy, jezeli sie zdecydujesz na Invimed. Niestety oni maja "swoja" liste badan do wykoniania. A jest ich duzo, duzo wiecej niz gdzies indziej. Np wymagaja usg do kwilifikacji, kariotypow i innych badan. Nie daj sie nabrac. Badania sa wazne, ale nie wszystkie sa musowa, aby was zakwalifikowac. A jak chca abys je miala to moga cie skierowac po kwalifikacji za darmo, jak tacy madrzy sa. Wiem o czym pisze, bo niestety znam kilka osob, ktore tak "oszukali". Zaprosilam cie do przyjaciolek, jezeli masz jakies pytania. Nie chcialm tutaj tak pisac, ale chcialam cie ostrzec
jestem w invimed nie wymagali usg do kwalifikacji i kariotypów też nie...23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
nick nieaktualny
-
Requiem wrote:Marth666, biała jak samopoczucie dzis 2dpt jakieś dolegliwości?
P.S. wysyłam Wam zaproszenia, musimy się wspirać cały czas! -
Ja mam 5dpt. Tez mam mega bole miesiaczkowe
ciagle cos kluje. Zajad wyszedl. Ale niestety szyjka jest nisko i pol zamknieta. od samego poczatku. A jak u was
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Dziewczynki moje kochane u mnie na razie bez żadnych w sumie objawów czasem tylko poczuje troszkę brzuch jak na @ dzis nawet lyklelam nospe na wszelki wypadek. Marth666 mi tez został tylko jeden zarodeczek wiec &&& za naszych siłaczy. Kiedy testujecie? Jestem z Wami :*
justa1234 lubi tę wiadomość
Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynkiKONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach... -
Sky wrote:Oooo
Czyżby zmiany?
A co wymagali?
byłam w grudniu zakwalifikowana,miałam zrobić toxo,cmv ,rozyczke,aptt ,tsh (na amh i fsh miałam u nich zniżkę)Sky lubi tę wiadomość
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
takasobieja wrote:Ja mam 5dpt. Tez mam mega bole miesiaczkowe
ciagle cos kluje. Zajad wyszedl. Ale niestety szyjka jest nisko i pol zamknieta. od samego poczatku. A jak u was
Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynkiKONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach... -
Invimed Katowice. tez dostalam calaaaa liste badan. I tak, jak Sky mam z nimi sprawe w MZ. Nie pisalam ogolnie o Invimedzie, tylko o tym katowickim. /zdania niestety nie zmienie. Probowalam od nich uzyskac wyniki badan mojego t i okazalo sie, ze "zaginely", odzyskalismy tylko opisy, bez zdjec.
-
A jak wasze szyjki? Kurde ... Tyram sie ze przez jej lekkie otwarcie groch wypadl
zawsze po owumam szyjke wysoko i zamknieta a teraz noramlnie jakbym miala okres dostac
Gameta Rzgów
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
Fistaszek wrote:Invimed Katowice. tez dostalam calaaaa liste badan. I tak, jak Sky mam z nimi sprawe w MZ. Nie pisalam ogolnie o Invimedzie, tylko o tym katowickim. /zdania niestety nie zmienie. Probowalam od nich uzyskac wyniki badan mojego t i okazalo sie, ze "zaginely", odzyskalismy tylko opisy, bez zdjec.
też jestem w katowicach,zawsze przed wizytą dostaje swoje wyniki badań.narazie nie mam o nich złego zdania...23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
takasobieja wrote:A jak wasze szyjki? Kurde ... Tyram sie ze przez jej lekkie otwarcie groch wypadl
zawsze po owumam szyjke wysoko i zamknieta a teraz noramlnie jakbym miala okres dostac
-
nick nieaktualnyiga 79 wrote:byłam w grudniu zakwalifikowana,miałam zrobić toxo,cmv ,rozyczke,aptt ,tsh (na amh i fsh miałam u nich zniżkę)
To jakieś 3/4 badań mniej niż ja. Ja miałam:
a) cytologia
b) kariotypy
c) badanie usg piersi
d) APTT
e) NA
f) K
g) Toxo
h) CMV IgG/IGM
i) Rub IgG
j) AMH
k) FSH
l) TSH
ł) grupy krwi moje i męża
m) posiew
n) PRL
o) badanie nasienia
p) HSG
-
justa1234 wrote:Wy to kobitki doświadczone jesteście bo ja niemam pojęcia jak się sprawdza szyjke :-o trzymam za Was kciuki i za waszych kropusiów
nauczylam sie troche tego i owego hehe. Mam luteine i estrofem dopochwowo wiec chcac nie chcac czuje gdzie jest szyjka
i niestety nisko
Gameta Rzgów
takasobieja wrote:Ja mam 5dpt. Tez mam mega bole miesiaczkowe
a szyjki nie badałam, ale wiem, że przed transferem było trudniej tzn płycej wchodził aplikator od lutinusa, a po głębiej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinuśka wrote:Stars, Anko - a jak tam u Was dziewczyny?
no właśnie
ja jutro mam transfer i tak po 1 nie chce mi się jechać, po drugie w ogóle nie czuje entuzjazmu, po 3 traktuje to jak wizyta normalna...
zazwyczaj jak nastawiam się od razu na nie.. to jest dobrze oby i tym razem!
miłego dnia kobietkiza 9 min pracę czas zacząć
Tosia 1981, justa1234, Kava lubią tę wiadomość