IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia82 wrote:Dziewczyny wczoraj miałam transfer. W weekend nieźle dokuczał mi brzuszek, ale jakoś przeżyłam. Wczoraj jakby wszystko ustąpiło. A dziś boli jak cholera. Ani wstać, ani chodzić, problem z siusianiem. Obstawiam, że mam hiperkę. Od lekarza z kliniki dostałam Dostinex i biorę go od czwartku. Co Wam dziewczyny lekarze zalecali jeszcze na hiperkę? Umówiłam się na 20 do swojego zwykłego gina. Zobaczymy co powie. Może jakoś dożyję do tej 20.
współczuję...
-
zai2014 wrote:Dziewczyny dziś 15dpt, czy można tak wcześnie zobaczyć pęcherzyk ciążowy?
jest to możliwe z tego co wiem
spojrzałam na Twoją bete, wysoka, myślę, że coś będzie widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 14:18
zai2014 lubi tę wiadomość
-
Mimbla wysłałam zaproszenie na priv.
Mimbla lubi tę wiadomość
Diagnoza: Niepłodność pierwotna idiopatyczna
2012 starania z medycyną , monitoringi cyklu, stymulacje
05.2014, 06.2014, 01.2015 -3x IUI wynik negatywny
21.02.2015 -początek IVF
3.03.2015 - punkcja jajników - 7 komórek
3 zarodki - 3,4,5 doba zatrzymany rozwój(
-
Madzia82 wrote:Dziewczyny wczoraj miałam transfer. W weekend nieźle dokuczał mi brzuszek, ale jakoś przeżyłam. Wczoraj jakby wszystko ustąpiło. A dziś boli jak cholera. Ani wstać, ani chodzić, problem z siusianiem. Obstawiam, że mam hiperkę. Od lekarza z kliniki dostałam Dostinex i biorę go od czwartku. Co Wam dziewczyny lekarze zalecali jeszcze na hiperkę? Umówiłam się na 20 do swojego zwykłego gina. Zobaczymy co powie. Może jakoś dożyję do tej 20.Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynkiKONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach... -
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:rozumiem, ja zupełnie nie orientuję się w tym temacie więc proszę wybaczcie za prostotę mojego pytania. W sumie teraz czynam, że jeśli byłaby niedrożność to jest już to powód niepłodnosci i można mając udookumentowaną niedrożność załapać się na rządówke? Miec kilka tysiecy a nie...
W ubiegłą środę HSG wykazało u mnie niedrożne jajowody. Dwa dni później na wizycie w invikcie dostałam wstępną kwalifikację do rządówki, mam zrobić AMH i za 1.5 tyg na wizycie dostanę kwalifikację i zaczynamy stymulację.
Wypis ze szpitala po HSG i wyniki hormonów z lutego, marca wystarczyły do podjęcia decyzji przez lekarkę. Więc problemu nie będzie.
Ale nie zakładaj, że będziesz mieć niedrożne jajowody:)
choć w sumie ja byłam przekonana, że wszystko na badaniu będzie ok... -
OvuFriend
-
Invimed wrote:Szanowna Pani, chcemy wyjaśnić sytuację, o której Pani pisze. Prosimy o przesłanie kontaktu do siebie. Jeśli to Pani woli się z nami skontaktować, proszę wysłać mail do dyrektora zarządzającego kliniką w Katowicach – Pani Beaty Cenkalik ([email protected]), która oddzwoni.
No i reklama zrobiła się na forum.
Czy Szanowni Państwo opłacają właścicielowi serwisu Ovufriend.pl opłatę za reklamę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 14:58
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
W sumie to dobrze ze się pojawił ktoś z Invimedu. Może odpowie na nasze niektore pytania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 15:12
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
Dziewczyny czy w takim razie, skoro najprawdopodobniej dr Sz przepisze mi Luteinę to czy jest sens jechać aż do kliniki po receptę? Czy mogę pójść do mojego gina, który jest blisko i wypisze dla mnie leki. Mogę czy mnie potem ochrzanią w klinice, że działam na własną rękę?Bliźniaki są z nami :*
-
Piggy wrote:W sumie to dobrze ze się pojawił ktoś z Invimedu. Może odpowie na nasze niektore pytania
Pewnie, że dobrze, ale niech za to płacą. Strasznie nie lubię jak ktoś uznaje, że na forach może robić za darmo reklamę.justa1234 lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
zai2014 wrote:Dziewczyny czy w takim razie, skoro najprawdopodobniej dr Sz przepisze mi Luteinę to czy jest sens jechać aż do kliniki po receptę? Czy mogę pójść do mojego gina, który jest blisko i wypisze dla mnie leki. Mogę czy mnie potem ochrzanią w klinice, że działam na własną rękę?
Myślę że możesz wybrać sobie wybrać lekarza prowadzącego i poprosisz o receptę w klinice nie musisz się tłumaczyć że byłaś.. -
Invimed wrote:Szanowna Pani, chcemy wyjaśnić sytuację, o której Pani pisze. Prosimy o przesłanie kontaktu do siebie. Jeśli to Pani woli się z nami skontaktować, proszę wysłać mail do dyrektora zarządzającego kliniką w Katowicach – Pani Beaty Cenkalik ([email protected]), która oddzwoni.
Fistaszek jak chcesz porady jak tą panią spławić gdyby Cię nękała o podanie danych kontaktowych do siebie, to daj mi znać na priv. Pomogę Ci.
Nie musisz się z niczego tłumaczyć. Tu panuje wolność słowa a Ty nikogo nie oczerniłaś swoją wypowiedzią. O klienta trzeba dbać gdy przekroczy próg kliniki, a nie wtedy gdy ją opuszcza.
Kava, Anatolka, Beata.D, justa1234, Tosia 1981, Aprilia, sylvuś, Lenuś, yomegi lubią tę wiadomość