IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam kochane.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! troszkę się nie odzywałam, chciałam trochę się wyciszyć, okres Bożego Narodzenia jest dla mnie, jak co roku najtrudniejszy wyzwaniem aby go w miarę szybko przeżyć. Wierzę, że w tym roku będzie inaczej...
Jutro jestem umówiona do kliniki i działamy z in vitro, mam mieszane uczucia, czy przy pierwszym podejściu się uda? ehhh... wszystko w rękach Boga...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 12:21
ivi, staraczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jest już 701 ciąż potwierdzonych klinicznie z programu, a ponad 650 to ciąże pojedyncze. Niesamowite wyniki! to daje ponad 116 ciąż na miesiąc. Mam nadzieję, że wkrótce każda z nas będzie mogła się cieszyć i znaleźć w tych statystykach.
gosia81, ivi, staraczka, magda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widzę, że z Nowym Rokiem nowe plany - tak trzymać, nie możemy się poddawać!!!
Ja 28.01 jestem umówiona na wizytę do dr Mercika w Gyncentrum. Mam nadzieję, ze w kwietniu uda nam się podejść do kolejnego in vitro.
Próbuję się też dodzwonić do naszej kliniki ale nikt nie odbiera. Ciekawe co nam powiedzą dlaczego nam się nie udało...
Nusia co z mrozaczkami?
magda zawsze jest ta niepewność. Ja myślałam, że nam się uda za pierwszym razem tym bardziej, że ostatnie dwa miesiące 2013 były raczej szczęśliwe dla nas...Niestety nie z in virto, ale nie poddajemy się.
Mała Ty następna w kolejce, mam nadzieję, ze już w tym miesiącu będziesz miała upragniony transfer zakończony oczywiście II na teście;). Wiesz już, czy będziesz miała podane dwa zarodki czy jeden? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia my mieszkamy w Anglii a In vitro chcemy podejść w Polsce i na kwiecień mamy już urlop i jak tak sobie liczę to będę w odpowiednim momencie cyklu żeby podejść do In vitro. Jak na razie to tylko moje plany zobaczymy co nam lekarz powie i jak będę miała cykle.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:No tak zrobię, tylko muszę się dowiedzieć jak te criotransfery wygladają, żeby ich przypilnować w tej klinice...
z tego co wiem nie które dostawały jakieś leki przed nie które dziewczyny niee. Wiem , że czeka się do owulacji i po owulacji podaję się zarodek twój ile ma dób ? bo tyle dób ile ma zarodek to tyle dób podaje się go po owulacji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia tak bede miala leki. I jak narazie wyglada to tak ze tego 7 bedzie to 21 dc i nie wiem dokladnie czy bede po owulacji czy nie ale lekarka kazala uzywac nam w tym cyklu gumek. Zanim pojde na wizyte to mam odebrac leki z apteki ale nie wiem co to za leki niby jakies wyciszajace. Wsumi to dla mnie jak narazie to czarna magia dowiem sie pewnie wiecej na wizycie. Wiec grzecznie czekam i zaczynam sie powoli obawiac. Narazie nie dopuszczam czarnych mysli do siebie, staram sie nie myslec i zyc z wizyty na wizyte choc nie wiem czy uda mi sie taki stan zachowac po transwerzeW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
Ivi dr Mercik to świetny wybór, on jest "ojcem chrzestnym" mojego malucha którego własnie dzisiaj ogladałam i jest cudny. Może nie mówi zbyt duzo ale jest naprawdę rzetelny (tzn Mercik nie maluch;))
Nusia super że już możesz zająć się criotransferem. Kolejna szansa przed Tobą
Staraczka jak samopoczucie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 18:07
ivi lubi tę wiadomość
Jestem mamą