IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dlatego , że nie zaskakiwało tyle czasu ....staraliśmy się równe 3 lata...po drodze problem z chłopakami ..najpierw bakteria 1,5 miesiaca leczenia potem były za słabe .. mieliśmy 3 iui za sobą jak sprawność im się poprawiła i nic.. ja miałam problem z prolaktyną i biorę na nią już 1,5 roku tabletki
a dwa , że za pierwszym podejściem jeden zarodek przetrwal do 5 doby i gin kazala robic badania genetyczne bo podejrzewala ze cos pod tym kątem jest nie takWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 21:01
-
nick nieaktualnymy nie zaskakujemy od 2 lat. ale ja mam endometriozę zaawansowaną, wiec to moja wina a u Ciebie to chyba wiele czynnikow.
a robiliscie jakies badania genetyczne?
gdzie to sie robi?
u nas zaden zarodek nie przezyl a byly 3 wiec moze u nas tez jeszcze jest jakis problem... -
nick nieaktualnyNusia wrote:Dziewczynki ile dni po odstawieniu luteiny powinnam dostac okres??
Nusia, ja dostałam @ w trakcie brania :S
ale taki prawdziwy, bolesny i mocny @ dostalam 2 dni po odstawieniu luteiny...
gorzej bo przez to do dziś mnie trzyma :S
to już ponad tydzień... jestem ćwierć przytomna po tym przeżyciu a wcale nie zanosi sie że wkrótce przestanie :S -
ako doskonale Cię rozumiem,miałam to samo po II podejściu ,myślałam,że zejdę ze świata:D nigdy w życiu nie miałam tak bolesnej @ i tak długiej 10 dni.
Ja staram się 5 lat o dziecko.Leczę się prawie 3 lata.
staraczka gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 22:14
ako99 lubi tę wiadomość
-
Staraczko to super ze beta przyrasta i oby tak dalej .
My z moim m. Staramy sie od prawie 8 lat i nic, w tym 1,5 roku sie leczymy. Ja zawsze mialam bolesne @ i dlugie bo trwajace tydzien ale jakos w trakcie leczenia sie to zmienilo na moja kozysc bo teraz trwaja owiele krocej i sa bardziej skape.
Nusia trzymam kciuki zeby byl wasz mrozaczekW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
To i ja dorzucę naszą historię. Staramy się 2,5 roku. Nasze problemy to niedrożny jajowód, cykle bezowulacyjne niskie ahm i do tego mała liczebność żołnierzyków (tzn wahająca się od 6mln do 72)
Ja okresy mam krótkie bo 3-dniowe, raczej skąpe i prawie bezbolesne (kiepsko się czuję 2-3 dni przed okresem ale jak już przyjdzie to da się wytrzymać) -
nick nieaktualnyAko no ja też czuję że ten okres będzie mega bolesny, jeszcze nie dostałam a brzuch rano mnie bolał straszliwie, wzięłam sobie już panadol femine zapobiegawczo bo bym umarła przez te skurcze
Dziewczynki ja za to leczę się od ok. 2 lat, nie mam jednego jajowodu, drugi jest niedrożny, lewy jajnik w połowie, no i mam zaawansowaną endometriozę, niskie amh, więc już gorzej być nie może...mąż ma za to bardzo dobre wyniki - chociaż tyle ... -
nick nieaktualnyako ja robiłam na nfz te badania w poradni genetycznej bo w klinikach za mnie i emka wołali sobie 1000 zł za te badania
one i tak wychodza przeważnie dobrze zawsze ....
a moje @ to były straszne brzuch mnie bolał niemiłosiernie jak miałam termin @ to bez kija nie podchodź .... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNieee nic nie brałam wcześnie przy pierwszym podejściu brałam witaminy ...a teraZ NIC ...nawet mojego nie faszerowałam witaminami tylko te winko popijałam
Dzwoniłaś pytać co z mrożakiem ;>Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 09:11
-
nick nieaktualnyNo to winko to ja też piłam i endometrium miałam bardzo dobre bo aż 11, ale widocznie to nie wystarczy...
Jeszcze nie dzwoniłam bo jestem 1 dzień w pracy po tych 2 tygodniach i nie chcę żeby każdy słyszał co i jak.
Staraczko a jaki miałaś poziom progesteronu przed punkcją? Pamiętasz? czy są jakieś normy? ja ostatni raz miałam badanie robione 2 dni przed punkcją. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny