IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysia tak u mnie były takie dni że bolało cały czas ale zazwyczaj nasilało się po całym dniu nawet jak leżałam. Niestety bóle mam do tej pory. I brzuch i krzyże niestety bo to nic przyjemnego:/ trzymam kciuki za was z calej siły. kiedy testujesz bo nie jestem na bieząco?
Co do pleców to mój ból jest w okolicy odcinka lędzwiowego często przechodzi na pośladki. Mój gin powiedział że tak już będę miała do końca ciąży więc marne pocieszenie. Ale najważniejsze że z dzieciaczkiem wszystko ok a ja zniosę wszystko:)
Anko co u ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 11:51
-
Ginger84 wrote:Sysia tak u mnie były takie dni że bolało cały czas. Niestety bóle mam do tej pory. I brzuch i krzyże niestety bo to nic przyjemnego:/ trzymam kciuki za was z calej siły. kiedy testujesz bo nie jestem na bieząco?
Co do pleców to mój ból jest w okolicy odcinka lędzwiowego często przechodzi na pośladki. Mój gin powiedział że tak już będę miała do końca ciąży więc marne pocieszenie. Ale najważniejsze że z dzieciaczkiem wszystko ok a ja zniosę wszystko:)
Anko co u ciebie?Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
monik wrote:dziewczyny jak mam brac gonapeptyl co drugi dzien a niechcący wziełam dzień po dniu to teraz mam zrobic dwa dni przerwy aby wrocic do prawidlowego schematu? nie zaburzy to prowidłowej stymulacji?
Dzwon do lekarza-on musi to wiedziec i cos zasugerowac!!! Wiem cos o tym bo ja zapomnialam dawki i dopiero wzielam ranoI troche namieszalam bo byla przerwa 12 godzinna.U ciebie musi lekarz wyregulowac dawke.
-
Sysia ja wiem ze się boisz doskonale cię rozumiem. Ale musisz wierzyć że się uda. Trzymam jutro kciuki. I czekam na wieści!
Zyzka nie wiem czy to nie za wcześnie jeśli to dwudniowy zarodek ale musiałyby się wypowiedzieć dziewczyny które miały takie podawane. -
Beata.D wrote:Dzwon do lekarza-on musi to wiedziec i cos zasugerowac!!! Wiem cos o tym bo ja zapomnialam dawki i dopiero wzielam rano
I troche namieszalam bo byla przerwa 12 godzinna.U ciebie musi lekarz wyregulowac dawke.
Ojjej ale ja jestem w invicta i tam nie mam kontaktu z lekarzem tylko z rejestracja -
zyzka wrote:Ja niestety beta <1,2..... ;(INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
Agnesita i Sysiaaa trzymam mocno za Was!!
Nie wiem za bardzo co robić teraz, może mi doradzicie? Mamy zamrożone dwa mrozaki, niestety trochę kiepskie, jeden to wczesna blastocysta, drugi 3BC.. Iść za ciosem i odebrać któregoś(lub oba) czy odpuścić sobie teraz, wyjechać do męża i podejść za miesiąc/dwa ?zyzka -
nick nieaktualnyZyzka przykro mi bardzo. Może daj sobie kilka dni na odpoczynek i przemyślenie wszystkiego. Bo to tylko od ciebie zależy czy potrzebujesz przerwy,czy moze wolisz z rozpędu iść za ciosem. Nic na siłę :*
Sysia coś mi się wydaje, że te twoje dolegliwości wróżą coś dobrego
Dziewczyny mam do was pytanie techniczne. Leki typu gonapeptyl czy menopur trzeba prz chować w lodówce. Ja mam zalecane robić zastrzyki między 7 a 9. Pracuję niestety zmianowym i w tym tygodniu będę robić zastrzyk w pracy. Czy przez te 2 godziny od wyjęcia z lodówki nic się temu leku nie stanie? No nie mam pomysłu jak to rozwiązać. Myślałam nawet żeby to w termosie przynosić ale nie chce zwracać na siebie za dużej uwagi. Jakieś rady?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 15:11
-
nick nieaktualny