X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Beata.D Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyzka bardzo mi przykro :(

Sysia co by to byly "ciazowe"dolegliwosci :) &&&&&& kciukaski :)

Agnesita tobie tez kciukaski &&&&& :)

"Ojjej ale ja jestem w invicta i tam nie mam kontaktu z lekarzem tylko z rejestracja" Monik a nie masz mozliwosci napisac e-maila ze bardzo pilne?! I jeszcze dzwonicic z zapytaniem!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 17:40

• monik Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie ma takiej opcji jedynym rozwiazanie jest umówienie sie na wizyte tylko ze do kliniki musze dojechac 150km

Doszłam do wniosku ze bede brac co drugi dzien on dnia pomyłki a potem codziennie tak jak mam rozpisane i mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skończy.
    Jak na razie mam 8 pęcherzyków a teraz niech ładnie rosną mimo mojej pomyłki :-/

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monik wrote:
    Niestety nie ma takiej opcji jedynym rozwiazanie jest umówienie sie na wizyte tylko ze do kliniki musze dojechac 150km

Doszłam do wniosku ze bede brac co drugi dzien on dnia pomyłki a potem codziennie tak jak mam rozpisane i mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skończy.
    Jak na razie mam 8 pęcherzyków a teraz niech ładnie rosną mimo mojej pomyłki :-/
    Mozesz prosić o konsystencję telefoniczna z lekarzem

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • monik Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Mozesz prosić o konsystencję telefoniczna z lekarzem

Sysiaaa ostatnio jak tak chciałam pani w rejesteracji oznajmiła mi że jest płatna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 18:17

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monik wrote:
    Sysiaaa ostatnio jak tak chciałam pani w rejesteracji oznajmiła mi że jest płatna

Konsultacja? Nigdy nie płaciłam

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedziałam mężowi o moich przeczuciach i żałuję :/ jaki mi sie wydaje, to będzie niezła kicha

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • monik Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Konsultacja? Nigdy nie płaciłam

No to ja już nic nie rozumiem :-/
    Sysiaaaaa wrote:
    Powiedziałam mężowi o moich przeczuciach i żałuję :/ jaki mi sie wydaje, to będzie niezła kicha

Sysiaaa teraz czasu nie cofniesz i to oznacza że musi sie udać :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 18:38

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysia jutro musi wyjść.
    Nie wierzyłabym w opcje ze jeśli 9dni po będzie negatywna to 12dni po zmieni się w pozytywna.
    Ja tez zawsze robiłam 9dni po.
    Ginger....u mnie różnie.
    Wierzę i modlę się. Wszyscy bliscy się modlą. Jutro mam wizytę u lekarki u której chciałabym się prowadzić we Wrocławiu.
    Boże mam nadzieje ze serduszko dalej bije i robak urósł.
    Okropnie się boje wiec trzymajcie kciuki lub po prostu wspomnijcie o mnie w modlitwie.

A Sysiu, ty pojawiasz się teraz w każdej mojej modlitwie. Teraz potrzebujesz każdego wsparcia:*!

takasobieja, justa1234 lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png

Wysłany: 10 maja 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger a jak ty mamuska!?

dfe01f0225.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko dziękuję Ci bardzo :) stresuje się jak cholera! Nie wiem co mam o tym myśleć wszystkim. Czuje sie dziwnie, ale z przerwami i tu jest problem

Anko:-) lubi tę wiadomość

10.02.2019 1 wizyta w OA

Wysłany: 10 maja 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w ciąży nie czuje się człowiek wciąż w ciazy:-)
    Ja co 3 4 dni mam bóle krzyża i co 5 6 dni ból piersi. A na początku miałam co wieczór.
    Wszystko się zmienia.

dfe01f0225.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Anko dziękuję Ci bardzo :) stresuje się jak cholera! Nie wiem co mam o tym myśleć wszystkim. Czuje sie dziwnie, ale z przerwami i tu jest problem
    Sysiaaa trzymam kciuki :*

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja też się za was modlę. Mimo iż się tu nie udzielam to pamiętam o was;)
    Anko u mnie też różnie. Maluch ma 10cm i wszystko w porządku ale nadal każde usg to dla mnie strach. Ciąża rozwija się prawidłowo najgorsze mam nadzieje juz za nami. Choć mnie ciągle martwią te bóle i napinanie brzucha. I ja się pytam gdzie ten przypływ energii w drugim trymestrze o którym tak wszędzie piszą?;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Menopur po otwarciu można trzymać w temp. Pokojowej. Takie dostałam info. Zanim jednak zawiozlam do domu dostałam torbę prozniowa.

Anatolka lubi tę wiadomość

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monik wrote:

To zapytaj sie czy jesli jestes w programie to Cie to tez obowiazuje?! Izapytaj sie rownez czy jesli to dotyczy Twojej stymulacji to tez trzeba placic? I ostatnie "bardzo wazne"pytanie-w czy w takich przypadkach nie trzeba informowac MZ?! ;)

Piggy, Mimbla lubią tę wiadomość

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata.D wrote:
    To zapytaj sie czy jesli jestes w programie to Cie to tez obowiazuje?! Izapytaj sie rownez czy jesli to dotyczy Twojej stymulacji to tez trzeba placic? I ostatnie "bardzo wazne"pytanie-w czy w takich przypadkach nie trzeba informowac MZ?! ;)
    Ja jestem w programie i nie miałam z tym nigdy problemu i nie wiem co do tego ma MZ

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MZ ma czuwać nad prawidłowo przeprowadzanymi procedurami IVF oraz czuwać nad kwestiami naciągania na dodatkowe opłaty przez kliniki. Pewnie o to chodziło koleżance wyżej.

Beata.D, Mimbla lubią tę wiadomość

• Kava Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 18:43

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    STORK wrote:
    MZ ma czuwać nad prawidłowo przeprowadzanymi procedurami IVF oraz czuwać nad kwestiami naciągania na dodatkowe opłaty przez kliniki. Pewnie o to chodziło koleżance wyżej.
    W sumie racja

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Sysia jutro musi wyjść.
    Nie wierzyłabym w opcje ze jeśli 9dni po będzie negatywna to 12dni po zmieni się w pozytywna.
    Ja tez zawsze robiłam 9dni po.
    Ginger....u mnie różnie.
    Wierzę i modlę się. Wszyscy bliscy się modlą. Jutro mam wizytę u lekarki u której chciałabym się prowadzić we Wrocławiu.
    Boże mam nadzieje ze serduszko dalej bije i robak urósł.
    Okropnie się boje wiec trzymajcie kciuki lub po prostu wspomnijcie o mnie w modlitwie.

A Sysiu, ty pojawiasz się teraz w każdej mojej modlitwie. Teraz potrzebujesz każdego wsparcia:*!
    o której masz wizytę? Ja o 19 :)

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
‹‹ 1165 1166 1167 1168 1169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ