IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Zyzka bardzo mi przykro
Sysia co by to byly "ciazowe"dolegliwosci&&&&&& kciukaski
Agnesita tobie tez kciukaski &&&&&
"Ojjej ale ja jestem w invicta i tam nie mam kontaktu z lekarzem tylko z rejestracja" Monik a nie masz mozliwosci napisac e-maila ze bardzo pilne?! I jeszcze dzwonicic z zapytaniem!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 17:40
-
Niestety nie ma takiej opcji jedynym rozwiazanie jest umówienie sie na wizyte tylko ze do kliniki musze dojechac 150km
Doszłam do wniosku ze bede brac co drugi dzien on dnia pomyłki a potem codziennie tak jak mam rozpisane i mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skończy.
Jak na razie mam 8 pęcherzyków a teraz niech ładnie rosną mimo mojej pomyłki -
monik wrote:Niestety nie ma takiej opcji jedynym rozwiazanie jest umówienie sie na wizyte tylko ze do kliniki musze dojechac 150km
Doszłam do wniosku ze bede brac co drugi dzien on dnia pomyłki a potem codziennie tak jak mam rozpisane i mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skończy.
Jak na razie mam 8 pęcherzyków a teraz niech ładnie rosną mimo mojej pomyłkiDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaaa wrote:Konsultacja? Nigdy nie płaciłam
No to ja już nic nie rozumiem
Sysiaaaaa wrote:Powiedziałam mężowi o moich przeczuciach i żałujęjaki mi sie wydaje, to będzie niezła kicha
Sysiaaa teraz czasu nie cofniesz i to oznacza że musi sie udaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 18:38
-
Sysia jutro musi wyjść.
Nie wierzyłabym w opcje ze jeśli 9dni po będzie negatywna to 12dni po zmieni się w pozytywna.
Ja tez zawsze robiłam 9dni po.
Ginger....u mnie różnie.
Wierzę i modlę się. Wszyscy bliscy się modlą. Jutro mam wizytę u lekarki u której chciałabym się prowadzić we Wrocławiu.
Boże mam nadzieje ze serduszko dalej bije i robak urósł.
Okropnie się boje wiec trzymajcie kciuki lub po prostu wspomnijcie o mnie w modlitwie.
A Sysiu, ty pojawiasz się teraz w każdej mojej modlitwie. Teraz potrzebujesz każdego wsparcia:*!takasobieja, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja też się za was modlę. Mimo iż się tu nie udzielam to pamiętam o was;)
Anko u mnie też różnie. Maluch ma 10cm i wszystko w porządku ale nadal każde usg to dla mnie strach. Ciąża rozwija się prawidłowo najgorsze mam nadzieje juz za nami. Choć mnie ciągle martwią te bóle i napinanie brzucha. I ja się pytam gdzie ten przypływ energii w drugim trymestrze o którym tak wszędzie piszą? -
nick nieaktualny
-
monik wrote:Sysiaaa ostatnio jak tak chciałam pani w rejesteracji oznajmiła mi że jest płatna
To zapytaj sie czy jesli jestes w programie to Cie to tez obowiazuje?! Izapytaj sie rownez czy jesli to dotyczy Twojej stymulacji to tez trzeba placic? I ostatnie "bardzo wazne"pytanie-w czy w takich przypadkach nie trzeba informowac MZ?!Piggy, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Beata.D wrote:To zapytaj sie czy jesli jestes w programie to Cie to tez obowiazuje?! Izapytaj sie rownez czy jesli to dotyczy Twojej stymulacji to tez trzeba placic? I ostatnie "bardzo wazne"pytanie-w czy w takich przypadkach nie trzeba informowac MZ?!Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
nick nieaktualny
-
STORK wrote:MZ ma czuwać nad prawidłowo przeprowadzanymi procedurami IVF oraz czuwać nad kwestiami naciągania na dodatkowe opłaty przez kliniki. Pewnie o to chodziło koleżance wyżej.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Anko:-) wrote:Sysia jutro musi wyjść.
Nie wierzyłabym w opcje ze jeśli 9dni po będzie negatywna to 12dni po zmieni się w pozytywna.
Ja tez zawsze robiłam 9dni po.
Ginger....u mnie różnie.
Wierzę i modlę się. Wszyscy bliscy się modlą. Jutro mam wizytę u lekarki u której chciałabym się prowadzić we Wrocławiu.
Boże mam nadzieje ze serduszko dalej bije i robak urósł.
Okropnie się boje wiec trzymajcie kciuki lub po prostu wspomnijcie o mnie w modlitwie.
A Sysiu, ty pojawiasz się teraz w każdej mojej modlitwie. Teraz potrzebujesz każdego wsparcia:*!