IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
zyzka wrote:Trzymam kciuki ! Przede wszystkim weź ze sobą dobry nastrój i butelkę wody i wypij pół godziny przed minimum 0,5l, bo musisz być z pełnym pęcherzem. I tyle
Jutro sobie poleż i nic nie rób, a resztę dni na spokojnie
DziękujęO wodzie będę pamiętać. A o dobrym nastroju zwłaszcza
)
-
Hej po wizycie jest ok.
Pierwszy raz w życiu aż się poplakalam!
Mój ufoludek ma ponad 2cm i serce które zapierdziela 188!!!!
Boże niech ten cud trwa jeszcze 6m!!! Chociaż 6:-)Beata.D, agniesia2569, pinezka, Agnieszka_A., Ginger84, Konwalia, iga 79, zai2014, Tosia 1981, klara_bella, kapturnica, mysza89, Marta1986, yomegi, Kava, Biała, justa1234, Mimbla, tulipanna, takasobieja, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Sysiu jesteśmy z Tobą
Kochane dziewczyny, którym się udało(Ginger, Marta1986... itd) do kiedy macie zastrzyki przeciwzakrzepowe, juz mnie one trochę męczą. Na ostatniej wizycie pani doktor powiedziała że zmniejszy mi dawkę, ale nie pamietam czy mówila kiedy i czy wogóle je odstawimy.
Biała, trzymam kciuki za wizytę- daj znać poBliźniaki są z nami :* -
zai2014 wrote:Sysiu jesteśmy z Tobą
Kochane dziewczyny, którym się udało(Ginger, Marta1986... itd) do kiedy macie zastrzyki przeciwzakrzepowe, juz mnie one trochę męczą. Na ostatniej wizycie pani doktor powiedziała że zmniejszy mi dawkę, ale nie pamietam czy mówila kiedy i czy wogóle je odstawimy.
Biała, trzymam kciuki za wizytę- daj znać pozai2014 lubi tę wiadomość
-
monik wrote:Nie ja już nie mam na szczęście. Aieńko ja nie wiem co ci poradzić,nie mam pojęcia czy to ma tak być ja pierwszy raz podchodze do procedury i jestem jeszcze zielona w tym wszystkim.
ja tak samo pierwszy raz, a wizyta dopiero w piatek, jeszcze duzo czasu...mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
vvv08 niech to bedzie ciaza!!!!
Sysia mam dobre przeczucia-jakos tak pozytywnie nastawiona jestem
AgnieszkaA-nie zapomnij-A N A N A S !!!!!
Duza mialas racje ze swoja owulka17-18 dcDobrze ze sie przestal ociagac i wzial do roboty
Ja mam tranfsr w srode a ty pare dni po mnie ale w sumie(prawie)razem
. I jeszcze Agnieszka razem to juz nas trzy!
Jeszcze sie nie denerwuje-jestem podekscytowana-zobaczymy jak dlugoAgnieszka_A., Konwalia, duza lubią tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Hej po wizycie jest ok.
Boże niech ten cud trwa jeszcze 6m!!! Chociaż 6:-)
Rewelacyjne wiadomości nawet nie wiesz jak się cieszęAnko:-) lubi tę wiadomość
-
zai2014 wrote:Sysiu jesteśmy z Tobą
Biała, trzymam kciuki za wizytę- daj znać po
Ja brałam fragmin do 12 tc miałam dawkę2500 i odstawiłam z dnia na dzień. -
Beata.D wrote:
AgnieszkaA-nie zapomnij-A N A N A S !!!!!
Jeszcze sie nie denerwuje-jestem podekscytowana-zobaczymy jak dlugo
O właśnie jak dobrze, że przypomniałaśOd tygodnia gadam, że po transferze mąż ma mi ananasa serwować, a jak przychodzi co do czego to zapomniałam ;p
Mi już nerwy opadły po telefonie od Doktorka, że z zarodkami jest wszystko w porządku. Teraz tak jak Ty podekscytowana jutrem jestem. -
Ciesze sie razem z Toba i dalej zaciskam kciuki
Agnieszka,ananasa juz od dzis,jak masz jutro transfer-nie zaszkodziJa juz tez sobie serwuje,a co!
-
Gratulacje)) Bardzo bardzo się cieszę
Oby wszystko dalej szło dobrze. Niech maluszek zdrowo rośnie
-
Cześć dziewczyny. Zacznę od tego, że od jakiegoś czasu was podczytuję aby pomału oswajać się z myślą o in vitro i niestety stało się, usłyszałam od swojego lekarza, że szanse na naturalną ciąże mamy marne (staramy się ponad 4 lata). Jestem na etapie wybierania kliniki oraz oswajania bardziej męża niż siebie z tą myślą. Mam do was pytanie, prawdopodobnie będę dojeżdżać do kliniki ok. 200 km czy też do Warszawy czy do Gdańska i zastanawiam się jak to pogodzić z pracą? Powiedzcie mi proszę, myślę o klinice Invicta, jak wyglądają wizyty? Ile i jak często? czy jest też szansa na popołudniowe wizyty, czy takie udogodnienia to tylko dla tych co podchodzą komercyjnie? I jeszcze jedno, czy przed kwalifikacją wystarczą badania AMH, FSH i nasienie?Boję się jak to wszystko pogodzić....
-
Pragnę być przykładem ze zdrowa ciąża to nie matematyka (bety nie bety, tętna nie tetna). Mam nadzieje ze w grudniu moje pragnienie się spełni.
Agnieszka_A., Konwalia, Beata.D, Tosia 1981, kapturnica, pabelka88, Marta1986, Lila84, Biała, Mimbla, Piggy, tulipanna, Selena lubią tę wiadomość