IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKonwalia wrote:In vitrówki chciałabym się Wam pochwalić i poprosić o wsparcie. W dzień mamy miałam USG 3 trymestru. Lilka waży 2206 g i zdaniem lekarza wszystkie parametry są prawidłowe. Niestety skróciła mi się szyjka i wypadło trochę czopa. Muszę leżeć i przyjmować luteinę. Proszę Was o kciuki, żeby Lilka zechciała jeszcze zostać w brzuchu z 4 tygodnie.
trzymam kciuki :*
zostań Lili jeszcze troszkę u mamusi
już niedługo ją przytuliszachh
Konwalia lubi tę wiadomość
-
Konwalio trzymam mocne kciuki za Was!!!
Ja dostałam okres. Więc mam nadzieję, że ciążę będę liczyła od Dnia Mamy. A na pierwsze podglądanie zapisana jestem w Dzień Dziecka.Agnieszka_A., Konwalia, Kava, Asiula86, Marta1986, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asieńka- po prostu mi się przysnęło
. To beta jest. Ty miałaś criotransfer czy embriotransfer po stymulacji (przepraszam ale jest tu nas tyle, że takie rzeczy umykają). Jeśli po stymulacji to kiedy miałaś zastrzyk na pęknięcie i w jakiej dawce. A badali progesteron i estradiol? Napisz wyniki
Konwalia- przemów ładnie do córy, niech się słucha mamy. A tak serio to mocne kciuki za dotarcie spokojne do końca (no do 37 tygodnia).Konwalia, asieńka lubią tę wiadomość
-
Ginger84 wrote:Tak się zastanawiam czy te ciążę invitrowe są bardziej narażone na wcześniejsze zakończenie?
Ginger84 pytałam o to mojego gina. Powiedział, że nie ma na ten temat prowadzonych badań, ale z jego doświadczenia wynika, że ciąże te kończą się wcześniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 18:03