IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalia wrote:Ja tak samo jak justa1234. Natomiast w 30 tc zrobiłam jeszcze badanie na maloplytkowosc płodu, bo jest za darmo i nie jest inwazyjne. Czekam na wyniki. Więcej o programie:
www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/konfliktplytkowy -
Ja miałam genetyczne i test papa. W Gyncentrum te badania są za darmo drugie prenatalne tez. Test na konflikt płytowy tez robiłam wyszedł ok. Wrzucalam wam kiedyś link do darmowego badania. Do 20tc można go zrobić za darmo np w diagnostyce. Jak włączę kompa to wam wrzucę tego linka.
MałaMi83 lubi tę wiadomość
-
Ginger84 wrote:Teraz doczytałam ze Konwalia tez robiłaś za darmo;)
ja za usg genetyczne niestety musiałam płacić bo mój gin pwiedzial że tego nie robi się na kasę chorych chyba że bym była po 35rokiem życia.
-
justa1234 wrote:Teraz właśnie poczytalam sobie o tej małopłytkowosci i też zrobię jak będę w 30 tyg ciąży bo warto zrobić to badanie
Duża dzisiaj Twój dzień. Niech ten maj przynajmniej skończy sie pozytywnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 08:59
duza lubi tę wiadomość
-
Tak tak o to mi chodziło;) jeszcze nie do końca się obudziłam wiec mogę pisać nie czytelnie;)
W GC właśnie jak jesteś ich pacjentka to robią te genetyczne i papa za darmo co było miłym zaskoczeniemjusta1234 lubi tę wiadomość
-
Konwalia wrote:In vitrówki chciałabym się Wam pochwalić i poprosić o wsparcie. W dzień mamy miałam USG 3 trymestru. Lilka waży 2206 g i zdaniem lekarza wszystkie parametry są prawidłowe. Niestety skróciła mi się szyjka i wypadło trochę czopa. Muszę leżeć i przyjmować luteinę. Proszę Was o kciuki, żeby Lilka zechciała jeszcze zostać w brzuchu z 4 tygodnie.
Oczywiście mocno trzymam kciuki, a Ty na leżakuj na spokojnie. Korzystaj Kochana póki możesz
Ginger, Niecierpliwa, Marta - za Was też trzymam kciuki.
Wiem, że leżenie może być uciążliwe, ale Wy najlepiej wiecie, że to wszystko dla Maluszków, więc nie denerwujcie się i odpoczywajcie. Wszystko będzie dobrze, w końcu tyle e-ciotek trzyma kciukiKonwalia, niecierpliwa, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Duża dzisiaj Twój dzień. Niech ten maj przynajmniej skończy sie pozytywnie.
Dzięki Kochana
Bardzo się denerwuję, ale jeszcze sobie leżę w łóżku. Jeszcze chwila i będę się zbierać na śniadanko, a potem pojadę do kliniki. U mnie wyniki są dość szybko po zrobieniu badania, więc pewnie poczekam na nie w klinice. Progesteron pewnie też zrobić w komplecie, tak w razie co, prawda?Konwalia lubi tę wiadomość
-
Uwielbiam Urząd Skarbowy. Pani właśnie doj****a się, że od 10 do 13 marca miałam L4 z kliniki, a od 27 lutego do 13 marca trwało szkolenie online, w którym bralam udział... i mało ważne, że szkolenie (samokształcenie kierowane zakończone testem-egzaminem online) zakończyłam 3 marca (mam potwierdzenie)... więc dokładnie na tydzień przed L4...
Justine lubi tę wiadomość
-
Ginger84 wrote:Dzięki duża;)
A ty dziś wielki dzień tzn? Bo nie jestem na bieżąco wiec nie do końca wiem co u was:( -
Za usg genetyczne płaciłam, ale tylko dlatego, ze mam prywatnego lekarza prowadzącego. Sama tak zdecydowałam, bo nie za bardzo ufam "pakietowym" lekarzom z enel-medu. Swojego czasu nie leczyli mnie za dobrze.
Jeżeli chodzi o maloplytkowosc to nastawiona byłam, ze badanie ma byc odpłatne zgodnie z zapisem na stronie, ale pani telefonicznie udzieliła mi informacji, ze mimo 30 tc nie będę płacić
justa1234 ja robiłam w IHIT ul. Chocimska 5 po wcześniejszej rezerwacji terminu przez stronę. Jest tam podanych wiele adresów punktów pobrań krwi.justa1234 lubi tę wiadomość
-
duza wrote:Dziś 9dpt i jadę testować. Objawów zupełne zero, nic, nawet pół - może to dlatego, że to było crio na cyklu naturalnym? A może to znaczy zupełnie co innego? Nie mam nawet przeczucia. Ale, że to moje ostatnie podejście ever to mam sporego stresa.
duza lubi tę wiadomość
-
Konwalia mega trzymam kciuki za lilke! Oby posiedziala w brzusiu jak najdluzej!
niecierpliwa za Coebie rowniez kciukam!!!
Z tego z kojarze to misiamisia donosila Leosiaczy wprowadzam w blad?
Konwalia lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g.