IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Duza, trzymam kciuki
duza lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Mam pytanie otóż wiem ze jest jakiś kwas lub coś takiego na poprawę komórek jajowych-czy może któraś z was pamięta jaka ma to nazwę bardzo pilnie potrzebuję odpowiedzi dla mojej koleżanki która Miała już dwa podejścia do ivf i niestety nie udan. Miała mało komórek jajowych a jej zarodki były bardzo słabej jakości
-
Ja też Duza mocno trzymam kciuki.
A moje dzieciątko dziś samo na nóżkach zaczęło chodzić.justa1234, duza, Kava, Konwalia, Tosia 1981, takasobieja, Marta1986, czarownica_tea, agniesia2569, Moniaa, Asiula86, Beata.D, sylvuś, MIKOLAY lubią tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Mam pytanie otóż wiem ze jest jakiś kwas lub coś takiego na poprawę komórek jajowych-czy może któraś z was pamięta jaka ma to nazwę bardzo pilnie potrzebuję odpowiedzi dla mojej koleżanki która Miała już dwa podejścia do ivf i niestety nie udan. Miała mało komórek jajowych a jej zarodki były bardzo słabej jakości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 10:11
Anna255 lubi tę wiadomość
gretka -
Ginger84 wrote:Ja miałam genetyczne i test papa. W Gyncentrum te badania są za darmo drugie prenatalne tez. Test na konflikt płytowy tez robiłam wyszedł ok. Wrzucalam wam kiedyś link do darmowego badania. Do 20tc można go zrobić za darmo np w diagnostyce. Jak włączę kompa to wam wrzucę tego linka.
Ginger możesz wrzucić ten link? -
http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/
Edit widzę ze konwalia mnie ubiegła;)
Na tej stronce jest deklaracji punkty pobrań i wszystkie info co to jest ten konfliktWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 10:49
Konwalia, justa1234 lubią tę wiadomość
-
duza wrote:Dziś 9dpt i jadę testować. Objawów zupełne zero, nic, nawet pół - może to dlatego, że to było crio na cyklu naturalnym? A może to znaczy zupełnie co innego? Nie mam nawet przeczucia. Ale, że to moje ostatnie podejście ever to mam sporego stresa.
Duża trzymam mocno kciuki za pozytywne wieściPotrzeba nam ich tutaj.
Powiedz mi, przygotowywałaś się jakoś specjalnie do crio: dieta, suplementy, witaminy?duza lubi tę wiadomość
-
szk♥. wrote:Witam
Mam pytanko dotyczące rządowego in vitro. W klinice leczymy się już 13 miesięcy, były cykle z clo, jestem już po drugiej IUI i myślę aby zrobić jeszcze trzecią ostatnią, bo kolejne to już nie mają sensu. No a następnym krokiem byłoby już in vitro. Mamy udokumentowane wymagane 12 miesięcy, ale zastanawia mnie ten zapis "czynnik jajnikowy niepłodności: brak ciąży po co najmniej sześciu cyklach farmakologicznej indukcji jajeczkowania", jak go rozumieć (6 cykli bez przerwy, czy sześć cykli w okresie 12 miesięcy), któraś z Was podchodziła do in vitro przy tym warunku kwalifikacji? -
Mała Mi 1 wrote:Witam, dziewczyny napiszcie mi co powinnam brac przed podejsciem do IVF ?? Biore teraz femibion , kwas foliowy 15mg, kwas omega 3 i 6. Magnez .
Czy cos jeszcze powinnam brać ?? A coś brałyście podczas stymulacji by komórki były lepsze ??