IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
duza wrote:Dziewczyny - odebrałam wyniki, ręce mi się trzęsą, siedzę i wyję:
9dpt
Beta - 233,6 mlU/ml
Progesteron - 121,6 nmol/lciągle wchodzę dziś na forum żeby sprawdzić czy już jest twój wynik betki
gratuluję z całego serca
jeju ale się cieszę
-
Piggy wrote:aaaa i ile cie kosztowały te badania ktore trzeba zrobić do anestezjologa i ile dni przed je robilaś?
Badania robiłam 6dc, morfologię rozszerzoną i badanie układu krzepnięcia, koszt 26zł w labie w moim mieście. Morfologia wyszła mi nie najlepiej, hematokryt mam poniżej normy, a MCH powyżej. Wygląda to na niedobór żelaza, ale muszę to jeszcze z lekarzem skonsultować. Odezwę się jutro.I ivf
II ivf
mthfr, ana, komórki nk -
czarownica_tea wrote:Asieńka- progesteron niezły, estradiol spoko. Co do bety to rzeczywiście trudno powiedzieć i lepiej poczekać do piątku. Ode mnie wielkie kciuki. Bierzesz luteinę albo dupka?
Dzięki za kciuki
tak biore luteine, od dzisiaj wieksza dawke, 3x3 podjęzykowa i 3x3 dopochwowa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 16:04
mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
monik wrote:Duza gratulacje biekan wielka beta
niech teraz pieknie rosnie
Asienka Tobie też pomalutku gratuluje
Oj monik wczoraj miałam tak stresującą sytuację, pół nocy nie spałam, ze coś kiepsko zaczynam to widziecmama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
asieńka wrote:Oj monik wczoraj miałam tak stresującą sytuację, pół nocy nie spałam, ze coś kiepsko zaczynam to widziec
Nawet tak nie myśl!!! musi byc dobrze!! jak sie tak bardzo denerwujesz to moze weż dodatkowo relanium.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 16:13
-
Nie, u mnie w klinice jest, ze w 10 dpt. Ja mialam 2 dniowe zarodki. Z tym, ze 10 dzien wypada w sobote, wiec ide jutro (nasze maluchy moje i Twoje rozwijaja sie tak samo, bo tego samego dnia zostaly zaplodnione po punkcji) z tym, ze ja mialam dwa zarodki
-
justa1234 wrote:Ale konawalia robiła za darmo chyba tylko małopytkowość z tego co zrozumiałam na forum
ja za usg genetyczne niestety musiałam płacić bo mój gin pwiedzial że tego nie robi się na kasę chorych chyba że bym była po 35rokiem życia.
-
Fistaszek, byłam wczoraj na pobraniu krwi i prosiłam BHCG a ona sie uperała na HCG. Zrobiłam to i to, a jednak potrzebne HCG, mam nadzieje, ze będę mogła odzyskac kase za tamto badaniemama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆