IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
adrenalina- niezły wynik
shooa- Twój wynik moim zdaniem całkiem dobry, jak dla mnie jest szał, a poza tym ważna jest jakość- a nie ilość
Magda79, kkisia- trzymam kciuki za transfery
Kurde, ale się dzieje ! a co dopiero jak przyjdzie czas na betyViki26, kkisia, shooa, adrenalina, Mimbla lubią tę wiadomość
-
No i ja byłam dziś na wizycie,endo ładne. Na obu jajnika około 12 pęcherzyków. Nadal menopur 225. A punkcjami prawdopodobnie w piątek. Ale jutro kolejne podglądanie.
MałaMi83, Viki26, kkisia, duza, Tosia 1981, renieczka, shooa, Selena, Beata.D, Mimbla lubią tę wiadomość
-
shooa wrote:U mnie już po podglądanku - jest nieźle ale bez szału
największy pęcherzyk miał 14 mm, po ok 6 pęcherzyków w każdym jajniku. Dostałam dziś i jutro menopur 225 i w środę na kolejne podglądanko, wstępnie w piątek szykujemy się na punkcję. Ciekawe czy jajka ładnie podrosną.
Adrenalina, kciuki za zapłodnienie!A jak jeszcze dokarmisz pęcherzyki taką dawką Menopuru, to na pewno podrosną. Myśl pozytywnie i wysiaduj jajka
-
duza wrote:Ja zaczęłam na 2 dni przed transferem - zaczęłam w sobotę, a transfer był w poniedziałek2014 ISCI1
cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Chyba nie ma różnicy, ważne jest tylko żeby nie przesadzać z ilością. Ale jeśli pytasz o porę, to ja głównie jadłam popołudniami, bo rano do śniadania serwowałam sobie jakiś koktajl owocowy, więc nie miałam miejsca / chęci na więcej owoców.
Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez wcinam ananasa - tak 1-2 plasterki dziennie.
Kurcze, zastanawiam sie czy przyjmujac te wszystkie hormony nie jestesmy teraz narażone na przebarwienia od słońca? Taka ladna pogoda się zapowiada na długi weekend i chciałbym sie poopalac, ale nie wiem czy to dobry pomysł. No i jak wszystko dobrze jutro pójdzie to będę juz ze swoją kropeczka w brzuszku
Jeszcze jedo pytanko do dziewczyn które przyjmowaly Prolutex po punkcji. Czy po pozytywnym tescie kontynuowalyscie ten lek czy moze tanszy zamiennik? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny w GynC przepisują fragmin bez refundacji- jeśli macie możliwość to załatwcie sobie od innego lekarza. Ja na leki po punkcji wywaliłam 700 zl, jak się później okazało trochę nie pomyślałam bo po kolejne opakowania fragminu chodziłam do mojego gina który wogóle nie robił problemu z przepisaniem fragminu z refundacją. Także kombinujcie. Według mnie taka sama sytuacja jest z Lutinusem, który śmiało można zastąpić Luteiną.Bliźniaki są z nami :*
-
shooa wrote:Dziewczyny, czy śluz płodny w trakcie stymulacji jest ok? Dzis moj 7 dzien a od wczoraj mam sporo plodnego. Podgladanko kurnika mam jutro, ale martwi mnie to bo chyba gonapeptyl powinien takie rzeczy eliminowac?czy sie myle?08.09 - transfer
-
nick nieaktualny