IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny! za parę dni zaczynam drugie podejście do ICSI chciałabym wbić się w wątek, bo widzę że wielu ciekawych rzeczy można tutaj dowiedzieć się, mam nadzieję że mnie przyjmiecie?
Anatolka, Tosia 1981, Viki26, shooa, duza, mycha28, Kava, Asienka1184, nadzieja92, Anko:-), justa1234, takasobieja, kkisia, czarownica_tea, Beata.D, Mimbla lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
AAAAA w końcu zła passa przełamana
dziewzyny serdecznie gratuluje i życzę nudnej ciąży
Konwalia coby nie było to i tak musi być dobrzeale trzymam kciuki żeby mała jeszcze posiedziała troszeczkę w brzuszku &&&&&
a ja czekam na te cholerne kariotypy, dziś mam 26dc wczoraj brałam ostatnią tabletkę anty i boję się że @ będzie pierwsza a nie wyniki;/
Anatolka ty też robiłaś kariotypy w invimedzie, wyrobili się w te 35 dni roboczych czy dłużej czekałaś, no i czy sami dzwonili że są już wyniki?
trzymam kciuki za całą reszte&&&&
Konwalia lubi tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Kochane, jesteśmy z Lilka w szpitalu. Mam małe skurcze i krótką szyjke. Dostajemy sterydy na plucka. Proszę o kciuki, bo coś ta Lilka za wcześnie mamusie chce oglądać z drugiej strony
Lilcia - Ty nie fikaj, tylko grzeczniuko siedź w brzuchu. Myślałam dzisiaj rano o Was, wchodzę na forum a tu taka wiadomość. Mocno trzymam za Was kciuki
-
no to jestem w szoku właśnie zadzwoniłam do kliniki i się okazało że nasze wyniki już są
Kava, Anatolka lubią tę wiadomość
-
już jestem w trójpaku:)
Kava, Anko:-), justa1234, Konwalia, kkisia, MałaMi83, Elmirka, mysza89, duza, mycha28, Anatolka, Tosia 1981, iga 79, czarownica_tea, Beata.D, Mimbla lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Konwalio musi być dobrze!!! Lilianko posiedź w brzuszku mamusi jeszcze tylko 5 tygodni. A później zapraszamy na przytulaski z mamusią.
Idgie to fajnie nam się ułożyło. Obyśmy wszystkie się cieszyły pod koniec czerwca.Konwalia, Idgie lubią tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Kochane, jesteśmy z Lilka w szpitalu. Mam małe skurcze i krótką szyjke. Dostajemy sterydy na plucka. Proszę o kciuki, bo coś ta Lilka za wcześnie mamusie chce oglądać z drugiej strony
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
roletka wrote:no to jestem w szoku właśnie zadzwoniłam do kliniki i się okazało że nasze wyniki już sąGameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Hej dziewczynki, wpadam przekazać, że szczęśliwie wyleczyłam się z infekcji bakteryjnej (10 dni kuracji antybiotykowej pomogło, uff).
Tak więc umówiłam się już że z początkiem lipca idę na histeroskopię a następnie w sierpniu po pierwszego mrożaka..
Najpierw bierzemy tego słabszego BC, a blastusię ewentualnie weźmiemy następnym razem.
Pogadałam też chwilę z ginem o progesteronie, mówiąc że wolałabym żeby nie było tak że dokładam sobie sama tylko chciałabym od początku mieć przepisane minimum 300 mg/ doba a następnie 16-08 jechać na urlop i nie stresować się tym że PRG może być za niski. Nie będę przecież szukać laboratorium w gminie Jurata i nerwowo sprawdzać go co 2 dni, chcę po prostu łykać go więcej.
No i powiedział że przepisze mi tyle ile chcę, a na urlop muszę jechać.
Tak wiec jakiś postęp jest.Może po tym wszystkim, ta II procedura przyniesie mi sukces. Muszę teraz cierpliwie wytrwać do sierpnia.
justa1234, mysza89, duza, Konwalia, Kava, czarownica_tea, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Kuciak krew była oddana 15 kwietnia, w piątek będzie 35-ty dzień roboczy bo nie liczę czwartku
Takasobieja nie wiem jeszcze jutro jedziemy odebrać wyniki i od razu umówiłam się na wizytę do mojej kliniki oczywiście do Dr Czarownicy bo dr M nie ma, wizyte mam na 16.45 -
Mimbla no to teraz już z górki
dobrze że paskudztwo łatwo dało się pokonać
Mimbla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny