IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczynki
Jutro o 16 mam wizyte 3dc. Jesli na usg wszystko bedzie ok zaczynamy stmulacje
Takze bardzo prosze o kciuki jesli mozna
Powiedzcie prosze czy podczas stymulacji trzeba czegos bardziej unikac chodzi m o jedzenie ? Wiem ze trzeba duzo wody pic tak?Viki26, mysza89, Kava, czarownica_tea, agniesia2569, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mała Mi 1 to faktycznie idziemy łeb w łeb. To razem też będziemy testowały. Ale będzie się działo w czerwcu. Całkiem sporo nas będzie w tym samym czasie.
Ja już zakupiłam ananasa. W lodówce będzie czekał na odpowiednie dni bym go zjadła.mycha28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fistaszek wrote:Dr Cz bardzo sie krzywi na luteine, ale ja do niej wprost, ze mnie po prostu nie stac na Lutinus i tyle
Wydaje mi sie, ze nawet jesli wypisze lutinus to smialo mozna prosic w aptece o luteine. Farmaceuta ma obowiazek wydac tanszy zamiennik. Jesli GynC apteka tego nie robi i nie chcecie sie klocic, zeby wiesci na pietro nie dotarly to zawsze mozna isc do innejMimbla lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny czekam na @ i rozpoczeńcie ovulastanu ale się ten czas dłuży ,nie pisze bo nie chce was dołować
Asieńka jak beta powtarzałaś???
Fistaszek gratulacje
Dziewczynki na stumulacji trzymam kciuki ,za transferki teżmycha28, Viki26 lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Konwalia wrote:Kochane, jesteśmy z Lilka w szpitalu. Mam małe skurcze i krótką szyjke. Dostajemy sterydy na plucka. Proszę o kciuki, bo coś ta Lilka za wcześnie mamusie chce oglądać z drugiej strony
Trzymam za Was mocno kciuki! Oby była z Tobą jeszcze co najmniej 5 tygodni.Konwalia lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Konwalia wrote:Kochane, jesteśmy z Lilka w szpitalu. Mam małe skurcze i krótką szyjke. Dostajemy sterydy na plucka. Proszę o kciuki, bo coś ta Lilka za wcześnie mamusie chce oglądać z drugiej strony
córcia pewnie już chce wyskoczyć z brzuszka i,zobaczyć piękne słoneczko
Konwalia lubi tę wiadomość
-
ja w podobnym czasie trafiłam do szpitala z saczącymi się wodami...dostałam sterydy i w 33t5d miałam cc
i wszystko było w najlepszym porządku
no ale niech Lilianka jeszcze posiedzi w brzuszku
Konwalia lubi tę wiadomość