IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
kciukiam!!adrenalina wrote:Super gratuluje.
Ja mam transfer jutro o 15. Z tym ze u mnie 2 dały rade tylko i proszę o kciuki by rozwijały sie do jutra a potem w brzusiu.
asieńka, adrenalina lubią tę wiadomość
2014 ISCI1
cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz? -
adrenalina wrote:Super gratuluje.
Ja mam transfer jutro o 15. Z tym ze u mnie 2 dały rade tylko i proszę o kciuki by rozwijały sie do jutra a potem w brzusiu.
powodzenia
adrenalina lubi tę wiadomość
mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
moja dzisiajsza beta 567
asieńka, nick nieaktualny, Idgie, Anatolka, justa1234, Marta1986, sylvuś, nick nieaktualny, Viki26, Tosia 1981, Mimbla, Beata.D, Moniaa, adrenalina, nick nieaktualny, iga 79, zyzka, Konwalia, Asiula86, duza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja miałam transfer 23.05 a 5-dniowa kropeczka, mam nadzieje, ze ta moja beta sie bujnie jeszcze
chyba jutro zrobie kolejna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 14:52
adrenalina lubi tę wiadomość
mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
Mój dzisiejszy estradiol 1620, progesteron 0,97 i dostałam jeszcze leki do stymulacji na dziś. Na jutro dostałam 2 amp. Ovitrelle. Czy wy też dostajecie aż po 2 amp na raz? Bo ja zawsze miałam 1 a teraz lekarz zlecił 2. Pęcherzyków jest mnóstwo, ale spora część mała i na pewno niedojrzała. Punkcje mam w poniedziałek o 9.30.
-
Madzia82 Wizytę mam o 19.30 wiec po wizycie napisze . Ale we wtorek mam kolejna rocznicę ślubu wiec myślę że będzie prezent . Nastawiam się optymistycznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 16:30
Mimbla, asieńka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Mała Mi -
nick nieaktualny