IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
oj dziewczyny, dzięki za kciuki, ale dzisiaj beta jeszcze niższa 44,9 a wczoraj 47,95 no ale inne laboratorium..... ale przyrostu nie ma..... jeszcze mi pozostaje wierzyc i czekac na cud do środy .....mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
asieńka wrote:oj dziewczyny, dzięki za kciuki, ale dzisiaj beta jeszcze niższa 44,9 a wczoraj 47,95 no ale inne laboratorium..... ale przyrostu nie ma..... jeszcze mi pozostaje wierzyc i czekac na cud do środy .....
Kochana głowa do góry myślimy pozytywnie i wierzymy w twoją kropke inne laboratorium to winik inny po zmianie lab trzeba wykonac 2 badania w odstepie 48 h .ty bete robiłaś wczoraj nie minęło 48 h wiec spokojnie ...bedzie dobrze :)ja wierze bardzo mocnoasieńka lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Asiula86 wrote:Asieńka, trzymam kciuki!
Vendetta, ja jestem z Warszawy, ale nie wiem, co mogłabym Ci polecić. Wiem, że są tu jakieś hostele (tańsze aniżeli hotele). Ewentualnie nie wiem, czy nie byłoby taniej, gdybyś wynajęła u kogoś pokój... nawet płacąc za miesiąc z góry powinno Ci wyjść taniej aniżeli hotel...08.09 - transfer
-
vvv008 wrote:Kochana głowa do góry myślimy pozytywnie i wierzymy w twoją kropke inne laboratorium to winik inny po zmianie lab trzeba wykonac 2 badania w odstepie 48 h .ty bete robiłaś wczoraj nie minęło 48 h wiec spokojnie ...bedzie dobrze :)ja wierze bardzo mocno
dziękuję Ci bardzo za miłe słowa, ja jeszcze żyję nadziejąbyle do środy dotrwać
mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
Idgie wrote:A ja dzis dalam czadu na rowerze po Kampinosie. Pod górkę, z górki, po piachu, po korzeniach. Niezle mnie wytrzeslo. Mam nadzieje, ze jajeczka sie nie zbiły.
przynajmniej ciekawie spędziłaś ten piękny dzień nie myśląc ciągle o "naszych" tematachmama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
Dziewczynki to i ja napisze jak u mnie
Od wtorku mam menopur 150 j.
Dzis w 7dc bylo podgladanko i endometrium 9,4mm. Dobre?
Pecherzykow chyba 13 ale male jeszcze od 10 do 6 mm.
Dr zwiekszyla mi dawke menopuru do 225 j i od jutra Cetrotide.
W poniedzialek kolejne podgladanko
Estriadol 541, a progesteron 0,7.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 19:22
asieńka, Konwalia, renieczka, Moniaa, Beata.D, Tosia 1981, Kava lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo i ja sie zamelduje
Pick up mam w poniedzialek o 8. Estradiol 6400 prawie, prg 1,1, pecherzykow 23, pregnyl przyjety.
Teraz czekam na poniedzialek i info czy komorki sa ladne dojrzale i co sie zaplodni.
Jejku, jaka ulga ze koniec klucia...
asieńka, adrenalina, Fistaszek, mycha28, Moniaa, Asiula86, kkisia, Beata.D, Tosia 1981, renieczka, czarownica_tea, Konwalia, MałaMi83 lubią tę wiadomość
-
Ja tez juz po ovitrelle na pęknięcie. Czekamy na poniedziałek i jedziemy po efekty kłucia ... modlę się by mi się udało tym razem tak samo jak i Wam dziewczyny. Kiedyś musi być ten szczęśliwy dzień .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 21:32
asieńka, mycha28, Moniaa, Asiula86, kkisia, Beata.D, Tosia 1981, mysza89, renieczka, czarownica_tea, shooa lubią tę wiadomość
Mała Mi -
dziewczyny kciuki za was &&&
Asieńka nadzieja umiera ostatnia<3
a ja zaczęłam plamić w końcuadrenalina lubi tę wiadomość
-
asieńka wrote:oj dziewczyny, dzięki za kciuki, ale dzisiaj beta jeszcze niższa 44,9 a wczoraj 47,95 no ale inne laboratorium..... ale przyrostu nie ma..... jeszcze mi pozostaje wierzyc i czekac na cud do środy .....