IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Fistaszek wrote:Idgie, jak juz masz 6 to gdzie tam jeszcze tydzien, moim zadniem jak 5 dni przed punkcja to jest ladnie. Napewno jeszcze cos urosnie. Co do dwoch zarodkow to wg MZ do 35 rz jet podawany 1, po 35rz 2, a w ostatnim podejsciu mozna zaplodnic wszytskei wyprodukowane komorki. Z tym, ze wszytsko zalezy od kliniki. U nas w Gyncentrum nie ma wiekszego problemu, zreszta jestem dobrym przykladem, mam lat 30 i mialam podane dwa zarodki przy pierwszej probie, zreszta udanej
Ja też miałam podane 2 zarodki przy pierwszym crio i teraz w drugiej próbie ivf też dwa a mam 31 lat
asieńka zaciskam kciuki !Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 10:09
-
asieńka wrote:oo znalazłam punkt, dzisiaj mi zrobiąEndometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
nick nieaktualnyFistaszek wrote:Jezeli jest nas tu tyle, i az tyle ma stymulacje to ciazy czerwcowych bedzie duzo i z tego marcowe-wiosenne dzieciaczki, ja bede miala zimorodka
zimorodki są faaajne, jestem marcówką z całą rodzinkąwięc oby ten czerwiec/lipiec przyniósł wieeeelką gromadkę takich zimorodkowoczesnowiosennych* dla nas wszystkich
*słowotwórstwodaynerys, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
A ja wam powiem ze pobrano 10 kumulusów. Wiadomo nie za dużo ale jakość nie ilość ważna. Jutro zadzwonię do kliniki to mi powiedzą co się ładnie Zapłodniło. Transfer we wtorek zaplanowano...
kkisia, czarownica_tea, Tosia 1981, duza, renieczka, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
asieńka jak beta ??? masz wyniki ??
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny