IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzia82 wrote:Ja jestem jego pacjentką. Dla mnie liczy się jego wiedza i doświadczenie, a jak chce się czegoś dowiedzieć, to wprost pytam i zawsze udziela odpowiedzi. Ja jestem zadowolona.
Bardzo chcę wierzyć w jego wiedzę i że rzeczywiście analizuje to co się do niego mówię. Miałam poczucie, że za bardzo nie zakodował jaką diagnozę postawił mi profesorek.. Może to nie istotne przy in vitro... Dobre dla mnie jest to, że można się bezproblemowo umówić...
Jaki jest z nim kontakt w trakcie procedury in vitro? Czy można/ wypada zatelefonować? Co jeśli dzieje się coś złego?
-
Różyczka wrote:Ja chodzę
Ostatnio przeżyłam okres bez tabletek przeciwbólowychmoże to przypadek (pierwszy od kilku lat) a moze akupunktura
Skrzepów prawie w ogole nie mam ostatnio a przed aku dużo tego było...
Wierzę, że pomoże
Tweety a Ty?2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
justikf wrote:Bardzo chcę wierzyć w jego wiedzę i że rzeczywiście analizuje to co się do niego mówię. Miałam poczucie, że za bardzo nie zakodował jaką diagnozę postawił mi profesorek.. Może to nie istotne przy in vitro... Dobre dla mnie jest to, że można się bezproblemowo umówić...
Jaki jest z nim kontakt w trakcie procedury in vitro? Czy można/ wypada zatelefonować? Co jeśli dzieje się coś złego?Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
justikf wrote:Też rozważałam, czy nie leczyć się w Invicta - bo w międzyczasie byłam tam kilka razy na monitoringu. Bardzo pasował mi tam lekarz P. Ale z drugiej strony lepiej czuję się w "ścianach" Invimedu. Jest tam nieco wygodniej. Przyjemniej przy recepcji, jest gdzie usiąść.
Nie chcę już skakać po klinikach - dam szansę sobie z dr. R. Liczę, że zrobi co w jego mocy ...08.09 - transfer
-
nick nieaktualnyIdgie wrote:Dziewczyny, dlugo leciala z Was krew po pickupie?
Ze mnie juz nie "kapie", ale po wizycie w kibelku papier jest jasno czerwony.
Oj ja nie miałam nawet kropelki krwi. Po punkcji dali taki podkład między nogi ale nic na niego nie wpłynęło.
Dużo miałaś pęcherzyków? -
nick nieaktualny
-
vvv008 wrote:Gratulacje trzymam kciuki za bete
Justa1234 gratulacje córeczki
Asieńka jak po wizycie i usg? Co powiedział lekarz? Kciuki trzymam i nie puszcze,bo musi być dobrze
o dzięki dziewczyny, że pamiętacie o mnie
wczoraj moja beta 352, cięzko stwierdzic (stały tekst, w piatek miałam 47
takie zachowania bety to w przypadku ciązy pozamacicznej, ale róznie bywawięc czekam do piątku i mam zrobić kolejną, jest nadzieja - po cichu licze na cud:)
gdyby jednak bardzo mnie zaczał brzuch bolec to mam udac sie do szpitalana razie mnie nic nie boli...
vvv008 a jak dzisiaj Twoje samopoczucie?
ja od tych końskich dawek jestem jakas rozkojarzona dziennie 12 luteiny biore podjezykowej i 12 dopocowwej i inne jeszcze razem 30 tabletek...
Fistaszku a jak u Ciebie?
Anko:-), Selena, renieczka lubią tę wiadomość
mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
Trzymam kciuki ranieczka za betę!
Asienka za Twoja również! Mocnoooo!
Ja mam ciężki okres w pracy... Rozważam wypowiedzenie... Ale jak to zrobię to niestety nie wiem skąd będę brać np na leki. A potem macierzyńskie... Szefowa wykańcza mnie psychicznie. To mobbing. Żałuję że jej powiedziałam o in vitro. Wykorzystuje to przeciwko mnie. A ja po prostu chciałam mieć sprawę jasna. Ze podpisuje umowę o pracę ale ona się godzi na to i będzie przygotowana na moje l4
asieńka, renieczka lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
asieńka beta rośnie i to jest najważniejsze przyrost od piątku ładny
nadal myślimy pozytywnie i czekamy na piątek...
Moje samopoczucie dziś lepiej już luteiny dziś nie biorę i czekam na @ i zaczynam anty ....
Gdyby jeszcze nie ta uczelnia zaliczenia poprawki itd .... jestem strasznie przemęczona ...
Takasobieja współczuje sytuacji w pracy .....szefowa skoro jest kobietą mogłaby zrozumieć bynajmniej spróbować ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 07:41
asieńka lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny
-
Magda79 wrote:A na jaki zabieg sie umawiasz? na poprawę krążenia czy konkretnie na płodność?
Tweety a Ty?
ja poporstu poszłam na 1 wizyte i powiedziałam, że mam endometriozę, że jestem po nieudanym 1 IVF czy doktor jest w stanie mi pomóc zbadał i powiedział, że tak, że skonczymy z dziudzusiem... ale podchodzę do tego z dystantem- napaliłam się na 1 IVF i niestety....teraz jestem już lekko wypalona. Ale warto próbować , okres też miałam po 1 zabiegu już lżejszy!
Różczka a jak często chodzisz na zabiegi?Viki26 lubi tę wiadomość
endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
asienko, oni czesto podejrezwaja ciaze pozamaciczna, a niestety na usg nic nie zobacza, ja w piatek mialam 567, a w pon nie bylo nic widac na usg, mialam bete skontrolowac we wtorek i byla juz 2490, wiec juz mam nie powtarzac, tylko jutro mam usg. wiec znow idziemy dizen w dzien, licze, ze Twoja beta ruszy, sciskam kciuki!
asieńka lubi tę wiadomość
-
To dzisiaj kolej na mnie
za niedługo startujemy po moje maluszki
o 11 będę mieć już je przy sobie
Wika!, mysza89, Moniaa, Konwalia, shooa, justa1234, Selena, MałaMi83, iga 79, Reni, asieńka, Viki26, Tosia 1981, renieczka lubią tę wiadomość
Mała Mi -
Mała Mi 1 wrote:To dzisiaj kolej na mnie
Powodzeniamysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Mała Mi 1 wrote:To dzisiaj kolej na mnie
Trzymam kciuki!Angelius-Provita po kilku latach zmiana na InviMed 😁
Endometrioza III stopnia, niedrożność jajowodów, immunologia.
od 2014; 5 IMSI, ponad 15 transferów, 5 poronień. -
Renieczka, opu... Pobrali mi 7 zarodkow, a dojrzalych jest 6.
Zrozumialam, ze dr ma dzis dzwonic z informacja, co z maluchami.
Niepokoja mnie te moje objawy. Polozna mowila, ze krwawienie jest ok. Dr przez tel wczoraj, ze jak mi nie przejdzie, to mam sie wbijac miedzy pacjentow do niego w pt.
I ciagle mnie jajniki kluja i lekko rwie w podbrzuszu. Przy sikaniu napiac sie nie moge.08.09 - transfer