IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak to jest z tym progesteronem?
Na sali dzis lezala ze mna dziewczyna z progesteronem ok. 3 i przelozyli jej z tego wzgledu transfer na za miesiac.
Mi dzis pobrali krew. Wlasnie zobaczylam, ze jest 3,39 (w pon byl 0,7), a jeszcze sie lutinusem faszeruje. No to jak to jest? Ma byc niski czy to nie ma znaczenia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 18:40
08.09 - transfer
-
nick nieaktualnyZ racji tego, że boję się tej klasyfikacji na IVF i ogólnie przeraża mnie, że lekarz jakoś tak szybko działa... czasem mam wrażenie, że nie doczytuje, a ja muszę nad wszystkim mieć kontrolę...To chciałabym się Was zapytać, jak wygląda przygotowanie do punkcji.
Czy najpierw jest USG, które już wskazuje co jest w środku? Jest wcześniej jakieś przypuszczenie ile da się wyciągnąć?
Mój koszmar senny jest taki, że nie dostanę nic na stymulację... uśpią mnie i w środku nic nie znajdą... przez moje poprzekręcane hormony -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze dopytam, czy któraś z Was leczy się w Invimedzie u dr. R?
Nie jest to typ lekarza, którego potrzebuję. Mój profesorek to był zupełnie inny typ... spokojna rozmowa, wyjaśnienia, wizyta ok 30 min... Mam nadzieję, że wrócę do niego zaciążona... -
justikf wrote:Jeszcze dopytam, czy któraś z Was leczy się w Invimedzie u dr. R?
Nie jest to typ lekarza, którego potrzebuję. Mój profesorek to był zupełnie inny typ... spokojna rozmowa, wyjaśnienia, wizyta ok 30 min... Mam nadzieję, że wrócę do niego zaciążona...08.09 - transfer
-
Tweety wrote:co myślicie dziewczyny o akupunkturze?
mój gin powiedział, że nie zaszkodzi. byłam na razie na 1 zabiegu - lekarz powiedział mi, że mam za niską temperaturę w macicy i dlatego blokuje to moje zajście. Kazał odstawić mleko krowie, banany i herbatę zieloną, no i przychodzić na zabiegi - w piątek 2 zabieg. Od lipca jeśli badania wyjdą oki zaczne drogę do 2 podejscia iVF
Ostatnio przeżyłam okres bez tabletek przeciwbólowychmoże to przypadek (pierwszy od kilku lat) a moze akupunktura
Skrzepów prawie w ogole nie mam ostatnio a przed aku dużo tego było...
Wierzę, że pomożeViki26 lubi tę wiadomość
-
justikf wrote:Jeszcze dopytam, czy któraś z Was leczy się w Invimedzie u dr. R.
Ja jestem jego pacjentką. Dla mnie liczy się jego wiedza i doświadczenie, a jak chce się czegoś dowiedzieć, to wprost pytam i zawsze udziela odpowiedzi. Ja jestem zadowolona.
-
nick nieaktualny
-
Różyczka wrote:Ja chodzę
Ostatnio przeżyłam okres bez tabletek przeciwbólowychmoże to przypadek (pierwszy od kilku lat) a moze akupunktura
Skrzepów prawie w ogole nie mam ostatnio a przed aku dużo tego było...
Wierzę, że pomożewarto probowac:)! Trzymam za nas kciuki:)!
Różyczka lubi tę wiadomość
endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
opu przy crio nie ma znaczenia czy jest owu czy nie jeśli jest to cykl sztuczny na estrofemnie, najważniejsze żeby endo było ładnie i w odpowiednim czasie transferować zarodek, chyba że na cyklu naturalnym to co innego bo wtedy owu musi być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 20:05