IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez dzis mam zrobic bete 10 dni po transferze i nawet wiem co bedzie , dlatego sie nie spiesze
Chce tylko sie dowiedziec w klinice czy mam mrozaki i kiedy ewentualnie moge je zabrac
Jednak organizm jest niezawodny i daje mi wyrazne sygnaly , ze tym razem nic z tego -
adrenalina wrote:Antonelka oby
dla Ciebie rownież.
Miałam po wynik być na 8 ale jestem tak przestraszona ze nie wiem kiedy sie zwloke z łóżka. MAm nerwa bo czuje ze nic z tego ale mam odrobine nadzieji. Boje sie ze wynik zabierze mi ta cząstkę nadzieji.
Nadziei nie zabierze Ci nigdy nic i nikt trzymam kciuki za wynik
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
kkisia wrote:Ja tez dzis mam zrobic bete 10 dni po transferze i nawet wiem co bedzie , dlatego sie nie spiesze
Chce tylko sie dowiedziec w klinice czy mam mrozaki i kiedy ewentualnie moge je zabrac
Jednak organizm jest niezawodny i daje mi wyrazne sygnaly , ze tym razem nic z tegokkisia lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
kkisia wrote:Ja tez dzis mam zrobic bete 10 dni po transferze i nawet wiem co bedzie , dlatego sie nie spiesze
Jednak organizm jest niezawodny i daje mi wyrazne sygnaly , ze tym razem nic z tegokkisia, Antonelka lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adrenalina tule mocno.
A ja planuję dziś zadzwonić do kliniki i dopytać ile mam mrozaków. Niby lekarz powiedział, że powie jak będę dzwoniła z wynikiem bety, ale ja już teraz wolałabym wiedzieć. I nawet nie dopuszczam go głowy, że nic się nie zamroziło, bo będę zła jak nie wiem co. -
adrenalina wrote:U mnie ujemny wynik
przykro mi bardzotrzymaj się ....przytulam
madzia82 życzę by były śliczne mrozaki i żeby ta beta było pozytywna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 09:35
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Adrenalina - przytulam mocna, trzymaj sie!!
My sie zdecydowaliśmy i będziemy podchodzić. Jeśli uda sie dostać do programu MZ to super, jeśli nie, będziemy kombinować na własna rękę...
Po 2 dniach milczenia od tej nieszczęsnej, niewykonanej iui zaczęliśmy rozmawiać, ustaliliśmy plan i nadzieja wróciła...
Staraczka - czytaj ten wątek i udzielaj sie i w razie watpliwości pytaj. Tutaj naprawdę można dostać pomoc, której wszystkie potrzebujemy!!
Pozdrawiam wszystkie! Wasza pomoc jest nieoceniona!
shooa, Beata.D lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
nick nieaktualny
-
daynerys wrote:Cała nadzieja w kropkach.ktore rosną sobie w brzuchu. Kiedy testujesz?
Ja juz w klinice, prosili zebym byla wczesniej bo czegos brakowalo w dokumentach. Przy okazji dopelnilam formalnosci z wizytami weryfikacyjnymi. Sa trzy po transferze: w 3, 6 i 10. Badane jest bhcg, estradiol i progesteron. Ciekawe czy beta tak wczesnie wychodzi - tzn mam na mysli 3 i 6 dzien po transferze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 10:02
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Madzia82 wrote:Adrenalina tule mocno.
A ja planuję dziś zadzwonić do kliniki i dopytać ile mam mrozaków. Niby lekarz powiedział, że powie jak będę dzwoniła z wynikiem bety, ale ja już teraz wolałabym wiedzieć. I nawet nie dopuszczam go głowy, że nic się nie zamroziło, bo będę zła jak nie wiem co.