IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Idgie trzymam za Ciebie kciuki i Twoje Malenstwo.
Ja tez mam jutro transfer u doktora Pa wczesniej chodzilam do doktora dr N ale w zwiazku z nieobecnoscia N jutro wpadam w rece doktora P
Sciskam kciuki mocnoAsiula86, Idgie lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualnyCześć,
a ja dziś byłam w Invimedzie na wymazie chlamydia. I odebrałam wyniki przygotowujące.
I jestem nimi całkiem (nawet) pozytywnie zaskoczona.
Tak się złożyło, że badania robiłam w 1 dc i zrobiłam nieco więcej kwestii, niż zlecił lekarz.
Progesteron bardzo wysoki jak na pierwszy dzień @ - 45,09 - podczas gdy nawet podczas poronionej ciąży taki nie chciał być
Testosteron zmieścił się pierwszy raz w normie...(ostatnio bywał przekroczony kilka razy)
Androstendion - przekroczony, ale delikatnie...
AMH - 9,89 - to by potwierdzało koncepcje lekarza na IVM bez stymulacji
W morfologi (MPV) drobne odchylenia.
Myślę, że to dobre wyniki i nie będzie przestoju, i leczenia przed startem
Nie mogę się doczekać -
vvv008 wrote:hej dziewczyny chciałam Wam napisać że w poniedziałek mamy wizytę 1 W w klinice ....
asieńka jak się czujesz ?
renieczka gratulacje tak jesteś w ciążypięknie udało się kolejnej z Was ...
hej vvv008podczytuje Was cały czas
odliczam dni do piątku, bo wtedy mam wizytę i cały czas rozmawiam sobie z moja Kropeczką aby zdrowa rosła
powodzenia na poniedziałkowej wizycie
mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
asieńka wrote:hej vvv008
podczytuje Was cały czas
odliczam dni do piątku, bo wtedy mam wizytę i cały czas rozmawiam sobie z moja Kropeczką aby zdrowa rosła
powodzenia na poniedziałkowej wizycie
Asieńka rozmawiaj z Nią cały czasBędzie wszystko dobrze.
)
asieńka lubi tę wiadomość
-
Gratuluje dziewczyny bet
piękny mamy czerwiec
Anatolka jak sprawy się mają u ciebie?
ja po wizycie największy pęcherzyk ma 18mm ale tylko jeden taki jest reszta po 14-16mm dostałam jeszcze leki na dwa dni stymulacji w środę kolejna wizyta i prawdopodobnie punkcja w sobotęViki26, mycha28, renieczka, duza, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
justikf wrote:Zastanawia mnie jak zafasolkowane liczycie tygodnie ciąży? Od transferu, czy odejmujecie od tego 2 tygodnie - tak jakby to było naturalnie i liczyło się od 1 dnia cyklu
justikf lubi tę wiadomość