IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Eliz wrote:Dziewczyny a jak w waszej klinice podchodzą do l4 ? Czy istnieje możliwość dostania w trakcie stymulacji czy muszę kombinować u lekarza rodzinnego ? Wiem że jak już zacznę brać leki to chyba i wizyty w klinice będą częściej a ja mam pracę że nie dostanę dnia wolnego tak od ręki, tylko muszę zgłaszać to dużo dużo wcześniej, a jak nie to jakieś dziwne kombinacje. Moja kierownik jest anty-dziecko więc nie zrozumie, w najgorszym wypadku da mi wypowiedzenie, bo ona przyjmuje tylko kobietki bezdzietne
agulas lubi tę wiadomość
endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
nick nieaktualnyMimbla wrote:Shoa ja bym nie brała więcej relanium,
jak rozumiem 3 x 1 bierzesz zwykłą no-spę- tą dawkę sobie możesz dla świetego spokoju skonsultować z ginem. Mozna brać jej dużo, mój gin mówił o ilości "do 6 szt na dobę".
My Ci tu co do zasady nie bedziemy mówić ile czego masz brać, ja Ci mogę polecić naturalne źródła magnezu na nerwy, mianowicie kakao i banany, można jeść razem. Czy pomogą nie wiem, ale na pewno nie zaszkodzą.
Mimbla, nie chodziło mi absolutnie o pomoc w dobieraniu dawek leków:) napisałam co biorę dla ogólnego oglądu i żeby mi się dowiedzieć czy dziewczyny po transferach biorąc takie mniej więcej dawki leków miały spokój i luz blues z podbrzuszem, czy pomimo brania leków i tak są napięcia, pobolewania i inne takie
Renieczko!!! wielkie gratulacje!:***renieczka lubi tę wiadomość
-
Tweety wrote:jak się gorzej czułam szłam do mojego gin, który mnie prowadził do ivf i dawał mi l4 nawet na 2 dni w tygodniu bez problemu
Dziękuje za odpowiedźWika! lubi tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
mycha28 wrote:Dzwonili !!! Wszystkie 8 sie zaplodnily a 6 jest bardzo ladnych
Jutro na 11 na to usg skurczowe potem podadza mi ten lek ktory jest testowany w badaniu klinicznym i 3 godziny bede lezala na sali pozabiegowej sama bo maz nie bedzie mogl tam byc. Dopiero ok 16.30 transfer i maz moze sie pojawicmycha28, mysza89 lubią tę wiadomość
-
Mała Mi 1 wrote:Powiedzcie mi można jeść makrele wędzoną i łososia wędzonego po transferze ?? Mam chęć ale nie chce sobie zaszkodzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 14:00
-
agulas wrote:Dziewczyny mam jeszcze pytanko odnośnie zastrzyków do stymulacji. Od którego dnia cyklu się je bierze? i co ile dni należy się wstawić na usg?Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
jupios wrote:W tym cyklu dostałam po transferze estrofen. Czytałam ulotkę i nie powinno się tego brać w ciąży, a lekarz mi napisał, że mam cały czas brać. Czy macie z tym jakieś doświadczenia?
jupios lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:hm
w Warszawie na pewno nie będzie problemu
ale patrząc na ceny zwykłych leków, to widzę czasami znaczną różnicę
no nic zapytam w kilku aptekachWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 14:51
Reni lubi tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Ginger84 leżę i maksymalnie się oszczędzam. Jutro idę na kontrolę, mam nadzieję, że nie będzie gorzej a co najmniej tak samo
To trzymam za was kciuki:) wy juz na ostatniej prostej
Konwalia lubi tę wiadomość
-
Antonelka wrote:Idgie i jak? Zaciskam kciuki caly czas ale napisz czy juz po
?
Renieczka - gratuluje
Wracajac dzisiaj z podrozy sluzobowej widzialam 5 bocianowmoze to dobry znak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 16:12
Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi -