IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Oby Kropki ladnie rosly. Trzym kciuki.
Ja juz w klinice, prosili zebym byla wczesniej bo czegos brakowalo w dokumentach. Przy okazji dopelnilam formalnosci z wizytami weryfikacyjnymi. Sa trzy po transferze: w 3, 6 i 10. Badane jest bhcg, estradiol i progesteron. Ciekawe czy beta tak wczesnie wychodzi - tzn mam na mysli 3 i 6 dzien po transferze.
3 dpt beta nie wychodzi, 6 dpt już może wyjść (chyba że zarodek się późno zagnieździ) -
daynerys wrote:Chyba będę testowala w piatek w 10dpt. Miałam podane blatki, wiec beta powinna być już w miarę wiarygodna
renieczka, Elmirka lubią tę wiadomość
-
Ja też dziś już nie wytrzymałam i poleciałam na betę, 8dpt blastki 5-dniowej. Wynik po 18, czuję, że znowu będzie 0 ale wolę już wiedzieć.Angelius-Provita po kilku latach zmiana na InviMed 😁
Endometrioza III stopnia, niedrożność jajowodów, immunologia.
od 2014; 5 IMSI, ponad 15 transferów, 5 poronień. -
La-mia wrote:Adrenalina - przytulam mocna, trzymaj sie!!
My sie zdecydowaliśmy i będziemy podchodzić. Jeśli uda sie dostać do programu MZ to super, jeśli nie, będziemy kombinować na własna rękę...
Po 2 dniach milczenia od tej nieszczęsnej, niewykonanej iui zaczęliśmy rozmawiać, ustaliliśmy plan i nadzieja wróciła...
Staraczka - czytaj ten wątek i udzielaj sie i w razie watpliwości pytaj. Tutaj naprawdę można dostać pomoc, której wszystkie potrzebujemy!!
Pozdrawiam wszystkie! Wasza pomoc jest nieoceniona!
Czytam z zaciekawieniem i myślę tak samo jak Ty: My sie zdecydowaliśmy i będziemy podchodzić. Jeśli uda sie dostać do programu MZ to super, jeśli nie, będziemy kombinować na własna rękę..., 07 lipca mam wizytę u mojej pani dr i czekamy do tego dnia co ona nam powie... -
Mała Mi 1 wrote:Dzwoniłam do kliniki nie nam żadnych zarodkow zamrożonych .żaden nie przeżył. Załamka
siła tylko w zarobkach które mam podane
modlę się by zostały ze mną
Przykro mi ale trzymam kciuki za kropki ,ktòre masz podane ,trzeba wierzyć ,że się udaAntonelka lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka