IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka85 wrote:Czytam z zaciekawieniem i myślę tak samo jak Ty: My sie zdecydowaliśmy i będziemy podchodzić. Jeśli uda sie dostać do programu MZ to super, jeśli nie, będziemy kombinować na własna rękę..., 07 lipca mam wizytę u mojej pani dr i czekamy do tego dnia co ona nam powie...
A gdzie się zapisaliście? Do jakiej kliniki? To będziemy na podobnym etapie... -
margo001 wrote:vvv008 ja z tych co nie czekają na telefon tylko same dzwonią ;)Dzisiaj mam wizytę więc mam nadzieję, że coś już ruszy. Z tego co pani mówiła to kasa jest i w lipcu tak jak planowali ruszają z programem.
Margo kasa we Wrocławiu??
czy ogólnie w Invicta? -
nick nieaktualny
-
Antonelka wrote:Wiec troche bez sensu badanie bety, tylko nerwy niepotrzebna jak nic nie wyjdzie jeszcze w badaniu
Tak zrozumialam.08.09 - transfer
-
Madzia82 wrote:Adrenalina tule mocno.
A ja planuję dziś zadzwonić do kliniki i dopytać ile mam mrozaków. Niby lekarz powiedział, że powie jak będę dzwoniła z wynikiem bety, ale ja już teraz wolałabym wiedzieć. I nawet nie dopuszczam go głowy, że nic się nie zamroziło, bo będę zła jak nie wiem co.08.09 - transfer
-
vvv008 wrote:powodzenia na transferze
asieńka czas tak szybko leci ,że zaraz piątek będzie dobrze zobaczysza jak się w ogóle czujesz?
margo001 dzwonili z kliniki kiedy zaczynasz ??
Miłego dnia dziewczyny
wmawiam sobie , że musi być dobrzemiłego dnia
już wtorek prawie z głowy
mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
Fistaszek wrote:Ja wlasnie nie bardzo rozumiem sprawdzanie bety w 3 i 6 dniu, z tego, co sie orientuje tak ejst tylko w Invikcie i tak, jak u asienki lekarz powtarzal wciaz"prosze sie jeszcze nie cieszyc, nic nie wiadomo, trudno stwierdzic" itd
u mnie nadal tak mówiąa już 25 dpt...
mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
Idgie wrote:Ale jak to? To znaczy, ze liczba mrozakow moze sie zmniejszyc od dnia transferu?
Niestety tak. W poprzedniej procedurze zostawiłam w klinice 5 zarodków do mrożenia i nic nie udało się zamrozić.
A teraz jeszcze nic nie wiem, bo szanowna pani, która ma przydzielone w zakresie swoich obowiązków informowanie nas o ilości mrozaczków niestety jeszcze nie oddzwoniła. -
nick nieaktualnyFistaszek wrote:Ja wlasnie nie bardzo rozumiem sprawdzanie bety w 3 i 6 dniu, z tego, co sie orientuje tak ejst tylko w Invikcie i tak, jak u asienki lekarz powtarzal wciaz"prosze sie jeszcze nie cieszyc, nic nie wiadomo, trudno stwierdzic" itd
niby sprawdzają prg i estr czy leki są ok. no i ja mam prg 173 a estr 2140 więc wiem, że są ok w razie ewentualnego powodzenia. a bete to chyba przy okazji robią?
Idge, moja beta z natury niska, zawsze poniżej 0,1. Teraz to pewnie pregnyl jeszcze. A jak się masz po transferze? -
To ja juz
z chlopczykiem w brzuszku ....Mam nadzieje, ze zechce zostac ze mna malenki
Tosia 1981, Idgie, Konwalia, shooa, józefka, Elmirka, jupios, Asiula86, Beata.D, justa1234, renieczka, czarownica_tea, Selena, iga 79 lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
Dzieczyny czy zdazalo wam sie zapomniec o leku???
O 7 rano zapomnilam o Duphastonie:/ teraz sie skapnelam bo mnie brzuch zaczal mocno bolec i wzielam o 15. Nastepna dawke zwykle biore o 16 i ost o 22. W ulotce pisza zeby nie brac podwojnej, co mam zrobic?2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Magda79 wrote:Dzieczyny czy zdazalo wam sie zapomniec o leku???
O 7 rano zapomnilam o Duphastonie:/ teraz sie skapnelam bo mnie brzuch zaczal mocno bolec i wzielam o 15. Nastepna dawke zwykle biore o 16 i ost o 22. W ulotce pisza zeby nie brac podwojnej, co mam zrobic?
Nie brac podwojnej.
Viki26, renieczka lubią tę wiadomość
08.09 - transfer
-
Madzia82 wrote:Niestety tak. W poprzedniej procedurze zostawiłam w klinice 5 zarodków do mrożenia i nic nie udało się zamrozić.
A teraz jeszcze nic nie wiem, bo szanowna pani, która ma przydzielone w zakresie swoich obowiązków informowanie nas o ilości mrozaczków niestety jeszcze nie oddzwoniła.
Nie mialam pojecia, ze to sie moze zmienic.
Powiedzieli, ze zamrozili dwa, to uznalam, ze te dwa mam "zaklepane".
Po jakim czasie sie okazuje, czy one sa czy nie? Ile to dni? Sama chyba do Invikty zadzwonie, zeby sie upewnic.08.09 - transfer
-
Jak sie mam po transferze? Leze sobie na sofie albo balkonowym lezaczku. Tablecik na kolankach, choc nie wiem, czy wifi jest zdrowe dla maluszka. Przysypiam po relanium. Biore nospe, bo mam uczucie takiego napiecia w brzuchu.
Nic mi sie nie chce, syf w mieszkaniu. Zbieram sie od rana do wyjscia do sklepu, bo pieczywa nie ma. Nie wspominam juz nawet o obiedzie
I czekam na jutrzejsza 1 weryfikacje.Viki26, Antonelka, kmb, Elmirka, shooa, Moniaa, Asiula86, Beata.D, justa1234, renieczka, czarownica_tea, Selena lubią tę wiadomość
08.09 - transfer