IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Idgie wrote:Ananas dopiero po owulacji/pickupie!
Moze zle wplywac na rozwoj pecherzykow.Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynadzieja92 wrote:ile macie luteiny na dzień? ja mam tylko 2 tabletki 100 myślę żeby chociaż to 4 dziennie zwiększyć na własną rękę, ost w dniu transferu PRG był 26.. może w tym tkwi problem jak myślicie?? ja już nie wiem
Nadzieja, ja mam w sumie 900mg/dobe, wydaje mi się, że jak masz zapasy lutki to możesz zwiększyć trochę. -
Hej
ile u Was dni trwała/ trwa/bedzie trwać stymulacja? ja byłam przy pierwszej procedurze stymulowana menopurem przez 8 dni, teraz lekarz wspominał coś o podkreceniu stymulacji żeby uzyskac wiekszą ilość komórek. Nie wiem, czy poprzez zwiekszenie dawki leku, czy wydłuzenie czasu stymulacji. Musze sobie jakoś zaplanowac urlop na czas punkji / tranferu i tak kombinuje kiedy najlepiej ... -
shooa wrote:Idge, masz bardzo ładne wyniki. Mnie np. dziwi mój taki wysoki prg, może to od niego ciągle chce mi się spać, mam zawroty głowy itd. Więc myślę, że za dużo to niezdrowo, dla lekarza ok, ale dla samopoczucia gorzej...
Po ulicy chodze jak pijana
08.09 - transfer
-
triss wrote:Hej
ile u Was dni trwała/ trwa/bedzie trwać stymulacja? ja byłam przy pierwszej procedurze stymulowana menopurem przez 8 dni, teraz lekarz wspominał coś o podkreceniu stymulacji żeby uzyskac wiekszą ilość komórek. Nie wiem, czy poprzez zwiekszenie dawki leku, czy wydłuzenie czasu stymulacji. Musze sobie jakoś zaplanowac urlop na czas punkji / tranferu i tak kombinuje kiedy najlepiej ...triss lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
Idgie wrote:Kurde, korci mnie, zeby jutro zrobic bete.
Bede miec porownanie, czy przyrasta. Zeswiruje do poniedzialku
II weryfikacje masz rozpisana na sobote czy poniedzialek? Bo pewnie u Ciebie wypada w niedziele i ciekawa jestem co jak ustawili Tobie.
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:II weryfikacje masz rozpisana na sobote czy poniedzialek? Bo pewnie u Ciebie wypada w niedziele i ciekawa jestem co jak ustawili Tobie.
Bez sensu moje pytanie. Sama napisalas o poniedzialku. Hmmm...to chyba to relanium....Przepraszam za spam
Idgie lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
triss wrote:Elmirka a przy poprzednim podejciu?Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
Alincia wrote:A jakie jest wtedy samopoczucie jak sie przestymuluje? Potem od nowego cyklu można znów zacząć nową stymulację? Czy dłuższy czas?
Alincia lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi -