IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Sansivieria wrote:Dziewczyny z Gyncentrum od dr Mercika: czy zdarzylo sie ktorejs z Was,ze dr nie wymagal kariotypow?
Po nieudanym pierwszym podejsciu + wszystkie zamrozone zarodki zawsze kaze wykon2 kariotypy i histeroskopieSansivieria, Kamilam8 lubią tę wiadomość
-
Fistaszek wrote:Dziewczyny, w zeszlym tygodniu byl jeden malutki pecherzyk, a dzisiaj wiem, ze mam pod sercem dwa serduszka
Przypomnij jakie mialas bety?2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Fistaszku z całego serca gratuluję.
Ja po 2 weryfikacji, beta spadła poniżej 0,1(( serce mi pęka, myślałam, że ten 3 raz zaskoczy. Nie chce mi się oddychać
(((
Angelius-Provita po kilku latach zmiana na InviMed 😁
Endometrioza III stopnia, niedrożność jajowodów, immunologia.
od 2014; 5 IMSI, ponad 15 transferów, 5 poronień. -
Fistaszek ale niespodzianka. Gratulacje!
Sansivieria dawno Cię tu nie było. Co u Ciebie? Działacie?
Kassik nic nie jest przesadzone. Może hormon wyparował ten z leków a jeszcze nie doszło do zagnieżdżenia i nie jest produkowany ten właściwy. Kciukam ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 19:26
Idgie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTris ja przy amh 2,8 bylam stymulowana 12 dni, choc dr zakladala maks 10 bo jsstem przed 30stka ale jak widac roznie bywa.
Kasikk, zgadzam sie z Konwalia, daj zarodkowi szanse, nie poddawaj sie.
Fistaszku, cuuuuuuudowna infmacja. Tylko teraz podwojnie na siebie uwazajKonwalia, Idgie, triss lubią tę wiadomość
-
Fistaszkek gratuluję i życzę bezpiecznej i spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania!
U mnie przez krotki wyjazd stymulacja przesunęła się na kolejny cykl. Dziś miałam scratching co mnie zaskoczyło bo nawet nie wiedziałam, że lekarz zaplanował. Tak więc mam luzik jeszcze miesiąc
Pozdrawiam Dziewczyny!
Powodzenia! -
nick nieaktualny
-
Fistaszek wrote:Magda, moja beta nie wskazywala na dwa maluchy
beta 9dpt 8 10dpt 35 12dpt 98 16dpt-567 19dpt-1498Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 20:10
justikf, justa1234, czarownica_tea, Mimbla, Selena, MałaMi83, sylvuś lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualnyFistaszek wrote:MalaMi, wiem, ze pytanie moze byc dziwne, ale zawsze ciaza po in vitro jest dwujajowa? Jaka dokladnie ejst u ciebie? Dzieciaczki rosna rowno?
Może być jednojajowa - jeśli się podzieli. Tak więc przy podanych dwóch zarodkach mogą się one podzielić i moje być więcej serduch - lub może się przyjąć tylko jedno i też się podzielić... etc. -
Wczoraj skończyłam Primolut Nor. Teraz czekanie na @ i nowy cykl. Powinien się zacząć w weekend.
Mam nadzieję, że już w kolejny cyklu uda się podejść do crio. Bardzo bym już chciała. Wlecze mi się czas. Ten cykl taki długi się zdaje...
W tym cyklu mam robić testy owu..polecacie może jakąś konkretną firmę? -
Agnieszka_A. wrote:Wczoraj skończyłam Primolut Nor. Teraz czekanie na @ i nowy cykl. Powinien się zacząć w weekend.
Mam nadzieję, że już w kolejny cyklu uda się podejść do crio. Bardzo bym już chciała. Wlecze mi się czas. Ten cykl taki długi się zdaje...
W tym cyklu mam robić testy owu..polecacie może jakąś konkretną firmę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 20:40
Kava lubi tę wiadomość