IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry Silne Dziewczyny, bo przeciez inaczej o nas nie mozna powiedziec. A to, ze mamy chwile zwatpienia, lez za soba to swiadczy tylko o tym, ze jestemy czlowiekiem.
U mnie dzisiaj I weryfikacja. Wiem, ze nic ciazowego nie dowiem sie ale emocje biora gore.
Udanego dnia, dbajcie o siebie.Idgie, mycha28, Viki26 lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Hej
To moze ja polece dzis?
Co prawda wczoraj byla 1 weryfikacja 3dpt, no ale zobczylabym, jaka jest tendencja z beta.
A moze lepiej nie kombinowac...
Kurde, wzielam na noc 2 lutinusy i mnie... zalalo.
Chyba trzeba sie polubic z podpaskami night.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 08:10
Sansivieria lubi tę wiadomość
08.09 - transfer
-
Fistaszek tylko u mnie nie pobieraja krwi w sobotę. Dlatego boje się co usłyszę a i tak zeby powtorzyc będę musiała czekać do poniedziałku. I dlatego się boje co bym wtedy przy niskim wyniku nie oszalała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 08:16
Mała Mi -
Idgie wrote:Hej
To moze ja polece dzis?
Co prawda wczoraj byla 1 weryfikacja 3dpt, no ale zobczylabym, jaka jest tendencja z beta.
A moze lepiej nie kombinowac...
Kurde, wzielam na noc 2 lutinusy i mnie... zalalo.
Chyba trzeba sie polubic z podpaskami night.
Idgie, znam Ciebie tylko z postow, a ze w tym samym czasie przechodzimy to wszystko, pomyslalam, ze chyba musisz byc opanowana osobka i cerpliwa ale jak widze korci Ciebie. Myslalam, ze tylko jak tak kombinuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 08:25
Idgie lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Elmirka wrote:Samopoczucie straszne... ból brzucha, jajników, brak apetytu, potworna biegunka... Kolejną stymulację można rozpocząć po 3 miesiącach
O kurcze,to tylko cykl zmarnowany.... i jeszcze tyle czekania... to przecież lekarz powinien wiedzieć, ile przepisać,lepiej mniej niż za dużo prawda...? -
Mój entuzjazm z plamieniem implantacyjnym opadł całkowicie... To raczej było plamienie od niskiego progesteronu. Właśnie odebrałam wczorajszy wynik 13,49 [ng/ml] ?! Biorę 3x1 duphaston 3x2 luteiny 50g... Nie wiem co o tym myśleć czy to znaczy że już po zawodach? Napisałam do lekarza czekam co dalej.
-
nick nieaktualnyAntonelka, mialam blastke 4AA podana jak 99% przypadkow w invikcie:)
Idge, tez mnie korcilo zeby zrobic bete 4dpt i porownac z I weryfikacja ale odpuscilam..za duzo stresu. moze ciut urosnac i zrobic nadzieje, moze spasc do <0,1 bo pregnyl wyparowal a zarodek jeszcze nie prodokuje hcg, ale moze tez skoczyc.. za duzo ewentualnosci i i tak bym pewnie szla znowu 5dpt. Ale jak masz ochote i sile to idz:)renieczka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Dzwoniłam do lekarza powiedziałam ze sie nie udało.
Kazał czekać 3 msc zeby jajniki odpoczęły. I we wrześniu zaczynam koleją stymulację bo mroziaczkow niestety nie mam.
I tu pytanie do tych które podchodziły drugi badz wiecej razy.
Zostało mi polowe leków zastrzyków. Myślicie ze za 3 msc nie stracą swojej "mocy" przechowuje je w lodowce. To sa duże pieniądze bie chciałabym ich wyrzucić do śmieci.
Czy lepiej nie czekać tylko je odsprzedać ? A potem wykupić nowe ? -
nick nieaktualny
-
adrenalina wrote:Cześć dziewczyny. Dzwoniłam do lekarza powiedziałam ze sie nie udało.
Kazał czekać 3 msc zeby jajniki odpoczęły. I we wrześniu zaczynam koleją stymulację bo mroziaczkow niestety nie mam.
I tu pytanie do tych które podchodziły drugi badz wiecej razy.
Zostało mi polowe leków zastrzyków. Myślicie ze za 3 msc nie stracą swojej "mocy" przechowuje je w lodowce. To sa duże pieniądze bie chciałabym ich wyrzucić do śmieci.
Czy lepiej nie czekać tylko je odsprzedać ? A potem wykupić nowe ?
Jesli lek-zastrzyki i otwarte sa dluzej niz 4 tygodnie to sa do wyrzucenia.adrenalina, Anna255 lubią tę wiadomość
-
shooa wrote:Anuszka a badalas tylko prg? Zwieksz sobie od razu dawki lutki i dupka nie czekajac na odpowiedz lekarza.
Mam nadzieje, ze jednak to bylo plamienie po wgryzieniu kropa!
Tak tylko progesteron, tak mi lekarz zalecił a nie chciałam wychodzić przed szereg i robić bety albo po prostu stchórzyłam teraz żałujęI chyba masz rację sama sobie zwiększę dawkę...
-
Anatolka wrote:Jesli lek-zastrzyki i otwarte sa dluzej niz 4 tygodnie to sa do wyrzucenia.
Spisze czego mi ile zostało i jak bede jechała na wizytę to pokaże lekarzowi Ile czego zostało.