IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Moniaa wrote:Tak byłam dziś na becie... 12dpt a beta 500
...
no i progesteron 299...
a pogoda taka że zaraz dźwięk gotujących się i bulgocących ziemniaków mnie uśpi
A co do pogody, to się zgadzamja zjadłam rosołek i zamiast zasypiać na stojąco wskoczyłam do łóżka, a godzinka minęła nie wiem kiedy, bo ja przecież tylko na chwilkę oczy zamknęłam
-
mycha28 wrote:Ooooo super
Piekny wynikkciukam mocno za następne wysokie bety
Poczekam do kolejnej wizyty.
Ma być dobrze i tylejustikf, duza, Konwalia, Asiula86, Tosia 1981, mycha28, agniesia2569, MałaMi83, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniaa wrote:Tak byłam dziś na becie... 12dpt a beta 500
...
no i progesteron 299...
a pogoda taka że zaraz dźwięk gotujących się i bulgocących ziemniaków mnie uśpi
wow przepiękne... a jaki progesteron !!! - nie mogę się napatrzeć
Ja się czuję dziwnie. Piersi całe szczęście bolą. Mąż nie może się na nie napatrzeć. Push-up zastąpiłam miękkim i świetnie wgląda.
Cały czas czuję takie biegunkowe podrażnienie w burzchu i delikatny jego ból. U mnie ból biegunkowy jest bardzo podobny do @.
Nie ma już w ogóle plamienia. Trzymam się myśli, że dziś rano to była resztka podrażnień po badaniach etc. -
Magda79 wrote:Dziewczyny chce sie pochwalic bylam na usg i widac pecherzyk w macicy!
jeden wprawdzie ale jest!
No i teraz pytanie czy nie jest za maly? ma 10mm, zarodka nie widac.
I tez mam pytanie jak to sie liczy? @ mialam 18maja, ET 2czerwca, a dr mi dzis mowi ze to jest 6tc+3d a mi i na BB pisze ze jestem w 5tc+1d.
Kochana ciążę się liczy od ostatniej @ bynajmniej mi tak liczono i w klinice pani dr tak liczyła że wychodziło ok i belly to samo pokazuje nie mam żadnej rozbieżności:)
A który masz dpt to zobaczę ile mój miał mm.. -
Dziewczyny czy słyszałyście coś o badaniu całek kierunkowych? W Invikcie się spytałam o to, bo mi się o uszy obiło i dr mi powiedział, że to jest nieefektywne. A Wy jakie macie doświadczenia? Powoli czytam o invitro, bo może kiedys się zdecyduję jak inne środki zawiodą.
-
Marta1986 wrote:Ja łykałam do tej pory i dr mi dziś powiedział że mogę nospy już nie brać jedynie wrazie potrzeby bo mam super miękki brzuszek i nic się nie dzieje..A magnez i witaminki brać obowiązkowo
Kochana ciążę się liczy od ostatniej @ bynajmniej mi tak liczono i w klinice pani dr tak liczyła że wychodziło ok i belly to samo pokazuje nie mam żadnej rozbieżności:)
A który masz dpt to zobaczę ile mój miał mm..
Marta, lykalas ciagle po 3 dziennie?
Bo tak sie zastanawiam na co wlasciwie teraz, jak juz pecherzyk siedzi sobie ladnie, lykac nospe, fakt pobolewa mnie jeszcze, czuje ze sie macica rozciaga.hmm
Usg z 20dpt:)magdab lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Kasia79 wrote:Dziewczyny czy słyszałyście coś o badaniu całek kierunkowych? W Invikcie się spytałam o to, bo mi się o uszy obiło i dr mi powiedział, że to jest nieefektywne. A Wy jakie macie doświadczenia? Powoli czytam o invitro, bo może kiedys się zdecyduję jak inne środki zawiodą.2014 ISCI1
cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
czarownica_tea wrote:Magda79- ja magnez łykam do tej pory przynajmniej skurcze w nocy (łydek) były łagodne2014 ISCI1
cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Ja nie mialam no-spy i biore ja od poczatku tylko jak czuje, ze powinam, w sumie wzielam z 5 od transferu. Wiem,ze mam w prawym jajniku torbiele, pani dr mowila, ze bedzie mi jeszcze dokuczal, bo jest spory ten jajnik. dostalam ostatnio od dr vit D. Wiec biore:luteine, duphaston, vit D i zastrzyki
Viki26 lubi tę wiadomość
-
Magda79 wrote:Marta, lykalas ciagle po 3 dziennie?
Bo tak sie zastanawiam na co wlasciwie teraz, jak juz pecherzyk siedzi sobie ladnie, lykac nospe, fakt pobolewa mnie jeszcze, czuje ze sie macica rozciaga.hmm
Usg z 20dpt:)
Tak musiałam ze względu na zagrożoną ciążę..
Nie przejmuj się pęcherzyk dobrze rośnie czekaj na serduszkową wizytę spokojnie -
Mamuśki ciężarówki i przyszłe mamusie odnośnie no-spy to ostatnio dowiedziałam się, że jest coś takiego jak syndrom ponospowy u dziecka. Nie chce Was straszyć - sama w trzecim trymestrze zażywam dużo no-spy, ale czuję się w obowiązku o czymś takim Wam zakomunikować. Na razie sama nie mam na ten temat wyrobionego zdania. Może poczytajcie trochę o tym, albo popytajcie Waszych ginów.
czarownica_tea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ginger84 wrote:Magda ja nadal biorę nospe 2x1 i magnez tez 2x1. Ja biorę ze względu na bóle brzucha twardnienie i skurcze:/
Fistaszek ja tez biore luteine, duphaston,witD oraz progynowa (ale to do konca opakowania mam tylko brac czyli jeszcze z 4dni) no i magnez i nospe2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Konwalia wiem o tym ale myślę że w większości przypadków wybieramy mniejsze zło. Żadna z nas myślę bez powodu nospy nie bierze. Ja sama się bije z myślami i jak mam lepszy dzień to staram się nie brać wcale lub 1 tabl. Też ri boję ze mój maluch będzie miał przez to problemy z napięciem mięśniowym ale ja walczę żeby utrzymać ciążę.
a jak wy się czujecie kochana? Lilci tak się spieszyło są juz jakieś sygnały zbliżającego się porodu?