IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kakabaka-gratuluje Swietnie ze za pierwszym razem sie udalo!Teraz tylko odpoczynek i relaks
Jasmin-kciukam za Twoja stymulacje,oby szybko zlecialo.
Przykro mi Nusia,myslalam ze beta jednak cos pokaze.Odstresuj sie jak mozesz i z nowymi silami zaczniesz znowu
Magda jeszcze raz gratuluje,teraz czekamy do bicia serduszkamagda, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Hej Kakabaka gratuluje!
moja beta 188,2 nie dowierzam ze to prawda, po 8 latach małżeństwa, i tylu niepowodzeniach jest nasz upragniony cud, a wiec nie traćcie nadziei.
Nusia tak możesz sama wybrać lekarza ja na twoim miejscu zastanawiałabym sie nad Dr. Wojewódzkim lub Dr. Zamora oni są najlepsi odnośnie in vitro, z mojej Dr Starosławskiej też jestem zadowolona i możesz iść smiało do niej, tylko ją trzeba pilnować, czasem jest tak zamotana, np dziś mi nie wypisała recepty na estrofem dobrze ze za 2 dni ide powtorzyć bete to zajde do niej.
Nusia ja wierze, że Wam się uda, odpoczniesz trochę, naładujesz akumulatorki jak to się mówi i bedziesz gotowa walczyć dalej. Ja nie jeden raz miałam dość, ale walczyłam do końca, wierze że i u Ciebie tak będzie, życze Ci z całego serca.
Kochane trzymajcie jeszcze kciuki aby beta rosła, aby ten nasz cud trwał...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 15:36
gosia81, Kakabaka, Nusia, mala29_, Spero, HANA lubią tę wiadomość
-
magda wrote:kakabaka powinnaś też zrobić razem z betą progesteron bo to też jest ważne.
Jaśmin trzymam kciuki za stymulacje, niech wszystko będzie po waszej myśli. -
Witajcie.Nie było mnie jakiś czas ale tak na szybko nadrobiłam zaległości na forum.
Magda, Kakabaka gratuluje i życzę spokojnej i nudnej ciąży;). Rozsyłajcie teraz wiruski ciążowe a nóż reszta też załapie;)
Nusia strasznie mi przykro kochana. Myślałam ostatnio o Tobie i miałam nadzieję że Wam się udało. Nie poddawaj się, odpocznij chwile i do dzieła.
Mała za Ciebie też kciuki zaciśnięte;)
Miriam jak ten czas szybko leci, dbaj o siebie i o maleństwo
Madzia dobrze, że zmieniłaś szpital i jesteś pod dobrą opieką. Trzymaj się dzielnie
My odwiedziliśmy Gyncentrum, zlecono nam kariotypy i histeroskopie. Jeśli kariotypy wyjdą dobrze to w kwietni podchodzimy do kolejnego in vitro. Tym razem będę miała krótki protokół. Lekarz powiedział, ze z takim amh nie ma co wyciszać organizmu.
Witam nowe dziewczyny, w kupie zawsze raźniej;)Nusia, Kakabaka, magda, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
Kakabaka wielkie gratulacje! Dbajcie o siebie!
Staraczki nie poddajemy się
Poszłam sobie dziś na fitness, żeby odreagować smutki. Jakoś zmęczona chodzę bardziej i śpiąca. Wynik ostatniego zabiegania ?
Biorę nadal to Yasminelle, oczywiście telefonu do lekarza wykonać nie mogę, muszę zapisać się na wizytę.
Cierpliwości, cierpliwości przybywaj!Kakabaka lubi tę wiadomość
1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow -
nick nieaktualnyWitaj Ivi!!
Tez ostatnio o Tobie myślałam! ściągnęłam Cię chyba myślami
My też pewnie dopiero koło kwietnia/maja zaczniemy, nawet jakoś wcześniej nie specjalnie mi się spieszy, muszę psychicznie odpocząć...wkurza mnie że muszę całą procedurę i stymulację zaczynać od nowa...żałuję, że nie miałam więcej mrozaczków...prawdopodobnie zmienię klinikę na Novum.
MOże znowu zaczniemy w tym samym czasie mniej więcej -
Hej dziewczynki witam wieczorowa pora
Kakabaka i madzia serdecznie wam gratuluje teraz oficjalnie i zycze spokojnej nudnej ciazy
Nusia :* wieze ze i w pewnym momecie do ciebie usmiechnie sie los i mala kruszynka zamieszka pod twoim serduszkiem.
Ivi witaj ciesze sie ze nas odwiedzilas.
Pamietajcie laseczki ze za kazda z was trzymam kciuki
Ja jutro mam wizyte u lekarza i usg i od tej wizyty zalezy kiedy bede miala transfer mojego mrozaczka. Babeczki prosze trzymajcie za mnie kciuki.jasmin, magda, gosia81, Kakabaka lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Nusia masz rację odpocznij. Ja też po tym jak nam się nie udało miałam wszystkiego dość i twierdziłam, ze to już koniec, jednak z czasem wróciła chęć walki i nowe plany. Zmieniliśmy klinikę i w kwietniu startujemy raz jeszcze. Nie będę miała nic przeciwko Twojemu towarzystwu w tym czasie;)
Mala kciuki zaciśnięte;)mala29_ lubi tę wiadomość
-
Moniaa wrote:No i doczekałam się @, przyszła 2 dni za wczesnie... Więc w tym cyklu chyba już nici, z kliniki brak odzewu w sprawie badania klinicznego. I trzeba nadal czekać.
Moniaa lubi tę wiadomość
-
Magda, Kakabaka wielkie gratulacje, cieszę się razem z Wami.
Nusia przytulam i nie trać wiary, zmień klinikę, duzo dobrego słyszałam o tej warszawskiej klinice więc nie ma mocnych. Jajek miałaś dużo jak na to AMh to dobrze rokuje
Ivi Gyncentrum chyba ma niezłe statystyki bo pomogli mi i staraczce. Mam nadzieję że będziesz następna
Mala29 trzymam kciuki za Twoje snieżynki
Staraczka co u Ciebie?
Ja jestem cała w nerwach, jutro połówkowe, będzie bardziej dokładne ze względu na poprzednie złe wyniki badań prenatalnych. Mam nadzieję że będzie mi dany spokój na resztę ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 11:17
Kakabaka, Nusia, ivi lubią tę wiadomość
Jestem mamą -
nick nieaktualnyMoniaa wrote:No i doczekałam się @, przyszła 2 dni za wczesnie... Więc w tym cyklu chyba już nici, z kliniki brak odzewu w sprawie badania klinicznego. I trzeba nadal czekać.