IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kakabaka-gratuluje
Swietnie ze za pierwszym razem sie udalo!Teraz tylko odpoczynek i relaks
Jasmin-kciukam za Twoja stymulacje,oby szybko zlecialo.
Przykro mi Nusia,myslalam ze beta jednak cos pokaze.Odstresuj sie jak mozesz i z nowymi silami zaczniesz znowu
Magda jeszcze raz gratuluje,teraz czekamy do bicia serduszkamagda, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Hej Kakabaka gratuluje!
moja beta 188,2 nie dowierzam ze to prawda, po 8 latach małżeństwa, i tylu niepowodzeniach jest nasz upragniony cud, a wiec nie traćcie nadziei.
Nusia tak możesz sama wybrać lekarza ja na twoim miejscu zastanawiałabym sie nad Dr. Wojewódzkim lub Dr. Zamora oni są najlepsi odnośnie in vitro, z mojej Dr Starosławskiej też jestem zadowolona i możesz iść smiało do niej, tylko ją trzeba pilnować, czasem jest tak zamotana, np dziś mi nie wypisała recepty na estrofem dobrze ze za 2 dni ide powtorzyć bete to zajde do niej.
Nusia ja wierze, że Wam się uda, odpoczniesz trochę, naładujesz akumulatorki jak to się mówii bedziesz gotowa walczyć dalej. Ja nie jeden raz miałam dość, ale walczyłam do końca, wierze że i u Ciebie tak będzie, życze Ci z całego serca.
Kochane trzymajcie jeszcze kciuki aby beta rosła, aby ten nasz cud trwał...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 15:36
gosia81, Kakabaka, Nusia, mala29_, Spero, HANA lubią tę wiadomość
-
magda wrote:kakabaka powinnaś też zrobić razem z betą progesteron bo to też jest ważne.
Jaśmin trzymam kciuki za stymulacje, niech wszystko będzie po waszej myśli. -
Witajcie.Nie było mnie jakiś czas ale tak na szybko nadrobiłam zaległości na forum.
Magda, Kakabaka gratuluje i życzę spokojnej i nudnej ciąży;). Rozsyłajcie teraz wiruski ciążowe a nóż reszta też załapie;)
Nusia strasznie mi przykro kochana. Myślałam ostatnio o Tobie i miałam nadzieję że Wam się udało. Nie poddawaj się, odpocznij chwile i do dzieła.
Mała za Ciebie też kciuki zaciśnięte;)
Miriam jak ten czas szybko leci, dbaj o siebie i o maleństwo
Madzia dobrze, że zmieniłaś szpital i jesteś pod dobrą opieką. Trzymaj się dzielnie
My odwiedziliśmy Gyncentrum, zlecono nam kariotypy i histeroskopie. Jeśli kariotypy wyjdą dobrze to w kwietni podchodzimy do kolejnego in vitro. Tym razem będę miała krótki protokół. Lekarz powiedział, ze z takim amh nie ma co wyciszać organizmu.
Witam nowe dziewczyny, w kupie zawsze raźniej;)Nusia, Kakabaka, magda, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
Kakabaka wielkie gratulacje! Dbajcie o siebie!
Staraczki nie poddajemy się
Poszłam sobie dziś na fitness, żeby odreagować smutki. Jakoś zmęczona chodzę bardziej i śpiąca. Wynik ostatniego zabiegania ?
Biorę nadal to Yasminelle, oczywiście telefonu do lekarza wykonać nie mogę, muszę zapisać się na wizytę.
Cierpliwości, cierpliwości przybywaj!Kakabaka lubi tę wiadomość
1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow -
nick nieaktualnyWitaj Ivi!!
Tez ostatnio o Tobie myślałam!ściągnęłam Cię chyba myślami
My też pewnie dopiero koło kwietnia/maja zaczniemy, nawet jakoś wcześniej nie specjalnie mi się spieszy, muszę psychicznie odpocząć...wkurza mnie że muszę całą procedurę i stymulację zaczynać od nowa...żałuję, że nie miałam więcej mrozaczków...prawdopodobnie zmienię klinikę na Novum.
MOże znowu zaczniemy w tym samym czasie mniej więcej -
Hej dziewczynki witam wieczorowa pora
Kakabaka i madzia serdecznie wam gratuluje teraz oficjalnie i zycze spokojnej nudnej ciazy
Nusia :*wieze ze i w pewnym momecie do ciebie usmiechnie sie los i mala kruszynka zamieszka pod twoim serduszkiem.
Ivi witaj ciesze sie ze nas odwiedzilas.
Pamietajcie laseczki ze za kazda z was trzymam kciuki
Ja jutro mam wizyte u lekarza i usg i od tej wizyty zalezy kiedy bede miala transfer mojego mrozaczka. Babeczki prosze trzymajcie za mnie kciuki.jasmin, magda, gosia81, Kakabaka lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Nusia masz rację odpocznij. Ja też po tym jak nam się nie udało miałam wszystkiego dość i twierdziłam, ze to już koniec, jednak z czasem wróciła chęć walki i nowe plany. Zmieniliśmy klinikę i w kwietniu startujemy raz jeszcze. Nie będę miała nic przeciwko Twojemu towarzystwu w tym czasie;)
Mala kciuki zaciśnięte;)mala29_ lubi tę wiadomość
-
Moniaa wrote:No i doczekałam się @, przyszła 2 dni za wczesnie... Więc w tym cyklu chyba już nici, z kliniki brak odzewu w sprawie badania klinicznego. I trzeba nadal czekać.
Moniaa lubi tę wiadomość
-
Magda, Kakabaka wielkie gratulacje, cieszę się razem z Wami.
Nusia przytulam i nie trać wiary, zmień klinikę, duzo dobrego słyszałam o tej warszawskiej klinice więc nie ma mocnych. Jajek miałaś dużo jak na to AMh to dobrze rokuje
Ivi Gyncentrum chyba ma niezłe statystyki bo pomogli mi i staraczce. Mam nadzieję że będziesz następna
Mala29 trzymam kciuki za Twoje snieżynki
Staraczka co u Ciebie?
Ja jestem cała w nerwach, jutro połówkowe, będzie bardziej dokładne ze względu na poprzednie złe wyniki badań prenatalnych. Mam nadzieję że będzie mi dany spokój na resztę ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 11:17
Kakabaka, Nusia, ivi lubią tę wiadomość
Jestem mamą -
nick nieaktualnyMoniaa wrote:No i doczekałam się @, przyszła 2 dni za wczesnie... Więc w tym cyklu chyba już nici, z kliniki brak odzewu w sprawie badania klinicznego. I trzeba nadal czekać.