IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzia ja jestem pewna, że Tobie się udało! Zobaczysz, że jutrzejszy test będzie pozytywny
A ja chyba jednak zrobię sobie kilka miesięcy przerwy, na spokojnie uzbieramy kasę i psychicznie muszę wrócić do równowagi, bo mój mąż mówi, że ja już o niczym innym nie myslę, tylko o dziecku, że wszystko inne przestało się dla mnie liczyć, że przestałam "normalnie" żyć, no i chyba to prawda... -
Witajcie,
chwilę mnie nie było z powodu pogrzebu. Smutny czas.
Czytam, że u Was napięcie i emocje z innych powodów. Oby się udało i testowania wyszły pomyślnie !!!
Zdążyłam przed zrobić badania.
Oto wyniki (dzielę się z Wami bo nie mam teraz głowy do ich interpretacji)
Hormon anty Mullerian 6,3 ng/ml (1,4 do8)
TSH 0,979 ulU/ml (0,270-4,200)
FSH 3,34 U/I ff (3,5-12,5) fo (4,7-21,5) fl (1,7-7,7) post (25,8-135)
P-ciała heliko... IgG <2,0 RU/ml (<16)
Mam problem z trafnością wyniku FSH i zleconymi tabletkami
Nie bardzo wiem czy dobrze robię
Będąc u gin zalecił Yasminelle od 1 dc jeśli chcemy in vitro
21 stycznia zaczęły się plamienia myślałam że to początek miesiączki więc rozpoczęłam branie Yasminelle, chyba przedwcześnie o 7 -8 dni hmmmmm, dopiero teraz nabrała tempa. Biorę nadal Yasminelle (skoro już zaczęłam) Dla mnie ewidentny falstart.
Co myślicie? Jakieś rady?
Z góry dzięki za podpowiedzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 15:02
1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow -
nick nieaktualnyWitajcie Kochane,
Violik bardzo mi przykro z powodu pogrzebu...
obawiam się, że przez to, że zaczęłaś brać tabletki wcześniej, to @ może nie przyjść narazie, może lepiej jak zadzwonisz do swojego lekarza i zapytasz co zrobić w takiej sytuacji...
Beata z jakie badanie teraz robiłaś? AMH? -
Tak Nusia,AMH przede wszystkim-nigdy go nie mialam robione bo moj wczesniejszy Gin nie uwazal tego za stosowne Poza tym zeby podejsc do Ivf to musze to miec.Poza tym wszystkie nowe bo wiesz jak to z lekarzami,kazdy chce miec swoje lub nowsze,wiec jak sie kułam raz to juz robilam pozostale hormony jakie mialam przez niego zapisane.A wiec-tsh,fsh,lh.estradiol i prolaktyna.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny