IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia kurde wez no siknij jutro chocby dla mnie poki nie ma @ to nie ma co gdybac ! Siknij , siknij , siknij , siknij plissss !!!! Ej ciezarnej sie nie odmawia bo cie biale myszy zjedza hahaha a tak serio no chce wiedziec na 100% a nie po przeczuciach....
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to generalnie moze cos wyjsc a nie musi ... szczerze ja wiem ze te testy o czulosci 25 rzadko wychodza przed @ ...choc ty mialas podanego blastusia wiec u ciebie liczac 9 dpt +/- 2-3 dni po owi czy jutro bys miala 11 albo 12 dni po owulacji ... bo teraz musimy liczyc tak wiec albo wyjdzie albo nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I jak dziewczyny Wasze testy?
Ja zrobiłam dzisiaj rano i chyba z tą radością za bardzo się pospieszyłam. Wyszła mi niby druga kreseczka, ale tak samo bladziutka jak wczoraj. Albo za wcześnie na test, albo nic z tego. Nie wiem. Pozostało mi czekać nadal. Test miałam 25 czuły.
Mój zarodeczek był trzydniowy i podzielił się na 8 komórek. -
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:U mnie nic z tego...mam mega doła i póki co nie mam już siły na dalsze próby...
Kakabaka jak jest druga kreseczka to znaczy że się udało! Jutro będzie ciemniejsza! U mnie nie było nawet cien cienia! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKakabaka mi testy ciemniały dopiero po terminie @ i to tak mocno ściemniały , a do @ były bladzichy więc ubieraj się i leć na bete ! ovi na pewno w tobie nie siedzi już więc spokojnie ...
a i ja robiłam testy o czułości 10 a były straszne bladziochy więc wiesz na pewno jest coś na rzeczy
Nusia ty wiesz kochana moja :*:*:*
Madzia a ty jak tam ? w domu czy dalej w szpitalu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 09:47
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
Ja jestem w szpitalu tyle ze w Warszawie. Po tym jak bylam traktowana w poprzednim tutaj czuje sie jak w Lesnej Gorze. Ciezko uwierzyc ale tu lekarze rozmawiaja z pacjentem iwszysko tlumacza. U mnie na razie plan jest taki ze leze tu az calkowicie przestane plamic. W poniedzialek mam miec usg maluszka. Jesli przestane plamic mam byc wypisana do domu i mam tu wrocic ok 21/22tc by zalozyc szew lub krazek. Na razie mam lozysko przoujace i to wyklucza zalozenie szwu. Chcemy poczekac z lekarzem na moment by lozysko delikatnie sie przesunelo ale maksymalnie dajemy mu czas do 22tc. Teraz jestem w 18t4dc wiec jeszcze chwile ma to lozysko by po dobroci powedrowalo ku gorze.
-
Nusia nie trac jeszcze nadziei, lec na bete, z tymi testami jest roznie, choc rozumiem jak sie czujesz, ale jeszcze nie wszystko stracone. Jak moj test? Hmmm? sama nie wiem, jest bladzioszek ale on wyszedl tak po 10-15 minutach do 5 minuty nic nie bylo, i nie wiem jak to odczytac? Ale chyba nici z tego?... dzis tez mam lekkie plamienia, dzwonilam do kliniki i kazali mi jutro przyjechac na bete,. Tylko czy to nie za wczesnie? Jutro mam 11 dzien od transferu.
Madzia82 to dobrze ze. was przeniesli i w Wawie czujecie sie lepiej, trzymajcie sie cieplo. -
nick nieaktualnyMadzia ja mam skierowanie na bete na niedziele dopiero, to będzie mój 11 dpt. Jak u Ciebie jest bladzioszek to wydaje mi się, że się udało. Trzymam kciuki aby beta wyszła pozytywna i po cichutku gratuluję!! A powiedz mi jakiej czułości test robiłaś? Ilu dniowy miałaś zarodek?
Ja całkiem straciłam nadzieję...brzuch mnie boli dzisiaj dosyć mocno, tak jak podczas okresu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 13:15